Forum

Gawędy o jedzeniu

to czego mi tu brakuje

• Autor: ela115 Data: 2007-11-29 00:26:22

Witam wszystkich ,odkąd znalazłam WŻ jestem tu czestym gościem ,stronka jest naprawde wspaniała ,zauwzyłam ze panuje tu bardzo gościnna atmosfera.Dlatego choć jestem nowicjuszka odważyłam sie podac mój pomysł do waszej oceny,chodzi mianowicie o utwożenie w opcjach MOJE czgośc na kształt meni ,jakiejs tabeli w którą można by wklejac linki do przepisów tworzac w ten sposób meni dla siebie na np tydzień .Napiszcie prosze co o tym myślicie .Pozdrawiam serdecznie

• Autor: słodka Data: 2007-11-29 11:01:18

Świetny pomysł,tylko kto to bedzie układał.

• Autor: ela115 Data: 2007-11-29 14:11:39

Witaj ,nie chodzi mi o układanie meni przez jedną osobę,raczej o to aby kazda z nas mogła coś takiego ułożyc dla siebie na własny użytek .Ja osobiscie zawsze rano wstając mam kłopot co by tu dzis ugotowac i takie meni ułozone z przepisów na WŻ bardzo by mi pomogło .Pozdrawiam ciepło Pa

• Autor: Bodek Data: 2007-11-29 16:36:19

ja proponuje zagladnac na czat jak sie nie jest zdecydowanym a tam wiedzmy doradzaja jak trzeba :) :D:D:D:D:D:D pozdr....

• Autor: piszczalka Data: 2008-02-08 21:05:41

Zawsze takie menu na caly tydzien robie sobie w swoim kalendarzu a przy tym liste zakupow, ktore robie codziennie rano po drodze do pracy :)

Przejdź do pełnej wersji serwisu