Hallo! Juz kilka dni temu zauwazylam, ze w spisie przepisow, gdy szuka sie w Makaronach.. nie przychodza przepisy na literke "Ł" szukalam Łazanek. Gdy zmienilam klawiature na polska - spis zachowywal sie identycznie, czyli bez "Ł" tylko wyszukiwarka ujawnia "Łazanki" a tyle tam fajnych przepisow. Mam nadzieje, ze ktos zauwazy moje poszukiwania literki i "Ł" i pomoze ja odnalezc. Dzieki - Glumanda
Witaj. Przepisy zaczynające się na polskie litery m.in. Ł znajdują się na końcu listy, po literce "Z". Mam nadzieję, że oto chodziło i moja odpowiedź Tobie pomogła. Pozdrawiam. Monika
Hallo! Juz kilka dni temu zauwazylam, ze w spisie przepisow, gdy szuka sie w Makaronach.. nie przychodza przepisy na literke "Ł" szukalam Łazanek.
Gdy zmienilam klawiature na polska - spis zachowywal sie identycznie, czyli bez "Ł" tylko wyszukiwarka ujawnia "Łazanki" a tyle tam fajnych przepisow. Mam nadzieje, ze ktos zauwazy moje poszukiwania literki i "Ł" i pomoze ja odnalezc. Dzieki - Glumanda
Ł jest po Z - przynajmniej u mnie w ulubionych - mam dodane kilka przepisów na łazanki....
Witam... U mnie też łazanki i łosoś są po "z".
Witaj. Przepisy zaczynające się na polskie litery m.in. Ł znajdują się na końcu listy, po literce "Z".
Mam nadzieję, że oto chodziło i moja odpowiedź Tobie pomogła.
Pozdrawiam. Monika
wszystki "ł" ż" ś" są na końcu po literce "z" . pozdrawiam :)
Szukaj w makaronach na końcu za literką "Z"
Dzieki Wam za oswiecenie, glowe dalabym, ze uczyli mnie polskiego alfabetu inaczej ... hihi Glumanda
Też napiszę....a co, mam prawo...Literka "ł" jest po literce "z".
Bahus