Forum

Rozmowy wolne i frywolne

zakupy w sklepie internetowym merlin

• Autor: asia1975 Data: 2007-11-30 09:03:37

Chciałabym ze sklepu internetowego merlin kupić dla syna książki i sobie może wodę toaletową i tu moje pytanie.Czy robiliście zakupy w tym sklepie? Czy jest on godny polecenia,czy może jednak bywają jakieś niemiłe niespodzianki?Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc:)

• Autor: Elys Data: 2007-11-30 09:06:02

Robilam zakupy w merlinie i jak najbardziej polecam. Zamawialam na komunie prezent dla chrzesnicy i spisali sie super, nawet zamowilam specjalne opakowanie i wszysto bylo ok, paczka tez doszla o czasie.

Pozdrawiam

• Autor: asia1975 Data: 2007-11-30 09:18:34

Dziękuję za tak szybką odpowiedź!W takim razie to i ja może zaryzykuję,bo oferta jest ciekawa a i ceny dosyć atrakcyjne.Obawiałam się tylko,czy oni nie są zbyt przereklamowani.Pozdrawiam:)

• Autor: Juciaaa Data: 2007-11-30 09:24:26

na Twoim miejscu sprawdzila bym ceny na allegro, ja ostatnio chcialam dziecku kupic klocki i na alleggro o 20 zl byly tansze razem z kosztami przesylki:)

• Autor: asia1975 Data: 2007-11-30 09:47:26

Dziękuję i za tę sugestię!Pozdrawiam:)

• Autor: Wkn Data: 2007-12-01 09:51:08

Użytkownik Juciaaa napisał w wiadomości:
    > na Twoim miejscu sprawdzila bym ceny na allegro, ja ostatnio chcialam dziecku
    > kupic klocki i na alleggro o 20 zl byly tansze razem z kosztami przesylki:)

Sprawdź też koniecznie, czy osoba sprzedająca towar na allegro nie ma dużej ilości negatywów w stosunku do ilości pozytywnych komentarzy!

• Autor: asia1975 Data: 2007-12-01 15:37:04

Ja w sumie jestem "zacofana" jeśli chodzi o zakupy przez internet:)Jakoś podchodzę do tego sceptycznie,z obawą.Na allegro zaczynam od czytania negatywów i myślę,że to co innym złego się przytrafiło to na pewno i mi się przytrafi.W sumie,z tego wszystkiego,to na allegro się nawet nie zarejestrowałam,a to co miałam zamiar kupić przez internet kupowałam dotychczas  w zwykłym sklepie.Próbuję znaleźć jakiś "pewny"sklep internetowy.Nie musi być w sumie najtańszy ze wszystkich.Najważniejsze,żebym była pewna,że to co zamawiam otrzymam,że nikt nie będzie próbował mnie zrobić w  balona.Po prostu uczciwe podejście do klienta.Dlatego pomyślałam,że może akurat ten merlin taki jest?Bo ofertę mają dosyć szeroką i ciekawą.

Przejdź do pełnej wersji serwisu