Kochani, może nie wszyscy wiedzą, ale nasza tajger (Grażynka) ze względu na Kubę zamienia mieszkanie. Dziewczyna jest spakowana, przygotowana na przeprowadzkę,a tu została rzucona "kłoda" w postaci kaucji mieszkaniowej, bez której nie otrzyma kluczy do nowego mieszkania.Kaucja wynosi 1.768 złotych, co dla Niej jest kwotą ogromną. Nie ma jej!!!!! Ja ze swojej strony zaoferowałam jej pożyczke 500 złotych, ale resztę kwoty musi jakoś zdobyć. I tu prośba do Was wszystkich - musimy Jej jakos pomóc!!!! Wiem,że idą święta i każdy ma jakieś wydatki, ale chociaż po parę zlotych by było dobre.Może nasi moderatorzy jakoś dadzą radę to załatwić. Nie mam numeru konta Grażynki, ale mam z Nią kontakt telefoniczny, więc może gdyby byli chętni do wpłacenia chociażby symbolicznej kwoty tajger zgodziłaby się podać numer konta, na który moglibyśmy wpłacać pieniądze.Bo to chodzi o konto prywatne, a nie fundacji.Pomóżcie proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem już emerytką ale biedy nie klepię i mi jakoś tam wystarcza, więc jestem chętna pomóc ale gdzie mam przekazać? może podaj jej nr konta przez gg /w ustawieniach/. Pozdrawiam Was obie i chłopaków też.
Kropcia, dawaj nr konta tajgerki, ja też się dorzucę. Jak rodzinka, to rodzinka, o wiele większa kwota została uzbierana na serwer. Pozdrówka. Ania P.S. A moderatorów proszę o "wywalenie" tego wątku jak najwyżej.
Kochani.Byłam u tajger, rozmawiałyśmy z Bodkiem i zostało ustalone za zgodą moderatorów, że numer konta musi podać osobiście tajger. Powinna to już niedługo zrobić.Pozdrawiam wszystkich i zachęcam gorąco do wpłacania każdej nawet najdrobniejszej kwoty.
Dzięki Kropcia... Jesteś naprawdę kochana... i Bodek Ty też....i wogole wszyscy... I ABA dziękuję Ci za pomoc...
Zaproponowaliście mi abym zalożyla osobny wątek z numerem konta, ale.....Myślę że jeśli ktoś będzie mógl pomóc to wejdzie w ten wątek zalożony przez Ciebie tutaj . Ja muszę to uzbierać na przyszly tydzień , więc zamieścilam nr konta w swoim opisie, a w przyszlym tygodniu go poprostu usunę.
Rzeczywiście siedzimy już doslownie na kartonach...Mieszkanie wyremontowalam we wlasnym zakresie ponieważ nie moglam zaplacić 2,5 tysiąca zl. I tak w calym tym balaganie czekamy na umowę i klucze,bo przydzial już mam:). No i jest nadzieja że w przyszlym tygodniu zaczniemy przenoszenie calego sprzętu i naszych rzeczy. Widzę że już zaoferowalyście mi pomoc:)) dziękuję .... i mam prośbę, jeśli zechcecie pomóc napiszcie mi na gg że wplacone i kwotę,ponieważ muszę wiedzieć ile muszę dopożyczyć ,poprostu muszę być zorientowana w sytuacji.
:)))dowiecie się:)))... Część kaucji dostalam od rodziny ,czesć od Was i zostala mi już niewielka kwota do pożyczenia,tak że w poniedzialek pójdę zaplacić, potem umowa najmu ,ale musi przejść przez dwa urzędy:))więc pewnie kolo środy będzie już NASZE:))) Dziękuję Wam BARDZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))).... Wychodzi na to że choinkę ustroimy już na nowym mieszkanku...wtedy zrobię zdjęcie i Wam pokażę:)))ok? bo myślę że w mieszkanku to narazie nie będzie za wiele do oglądania... Jest odświeżone ,ale czeka nas teraz kolejne malowanie już tak emulsją. Ale z tym już się nie spieszy,to już będę robić pomalutku;)))....Już się nie możemy doczekać:)))))))
tajgerku dostalas mojawiadomosc-pytanie na gg? Co ty na to? Na pisz prosze na poczte bo do gg mam teraz dostep ograniczony. caluski i niech wa´m sie dobrze mieszka na nowym!
A ja odpisalam:)))...że fajnie by bylo. Ale wiesz co...skontektujemy sie w przyszlym tygodniu ok?:))Bo mam taki mlynek że nawet nie bardzo pamiętam co ja Ci tam jeszcze pisalam:))))Pozdrawiam:)
a nie potrzebujesz parę groszy do spłaty tych pożyczonych pieniędzy? ja niestety dopiero dzisiaj weszłam na naszą stronkę, no i numeru konta już nie ma. chętnie dorzuciłabym się, choć troszkę.
Zajrzałam po kilkudniowej nieobecności - no i trochę późno - ale bardzo się cieszę, że wszystko się udało Życzę Wam wszystkiego dobrego na nowym miejscu. Trzymajcie się ciepło!!!
Cieszę się, że się udało i mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej! Dzwoń gdybyś czegoś potrzebowała i nawet nie próbuj się "krępować" (jak to się mówi)!!!Powodzenia!!!!
Dziękuję WAM!!! Wyobraźcie sobie że już spaliśmy U SIEBIE:)))...i....niedość że mi się glupoty nie snily,a nawet chyba coś fajnego bo się przebudzilam i uśmiechnęlam, wyspalam się super ...no jestem pod wrażeniem,bo ja raczej mam problem ze spaniem. Teraz jestem na starym bo muszę resztę powynosić i posprzątać. A wlaśnie w tej chwili pracownicy administracji montują mi caly sprzęt który przenioslam.Czyli jest do przodu;)))) Pozdrawiam Was serdcznie!!!
Grazynko, tak bardzo sie ciesze :))) wpadam od czasu do czasu na chwile - i tak to bedzie jeszcze do konca roku, ale po Nowym Roku przyzekam, ze sie z Toba skontaktuje .... Wszystkiego Najlepszego na nowym !!!!
Tak czytam czytam i nie moge uwiezyc jakimi wspanialymi ludziskami jestescie. Moze ja wiele pomoc nie moge, ale chce wam pogratulowac waszej dzielnosci!!!! A do tajger - trzymaj sie mocno BUZIAKI-Kaska
Wyobraźcie sobie że nawet już ze swojego domowego necika piszę:)))) . jeszcze prawie wszystko w pudlach ,ale już mam ciepłą wodę i caly sprzęt zamontowany:)))...stare mieszkanie już zakończone i w poniedziałek zdaję... jeszcze tylko skończyć opróżnianie piwnicy zostało na jutro i KONIEC STAREGO:)))))))))))....Strasznie się cieszę i już bardzo lubię to nowe mieszkanko, jest tu taka cisza i spokój:)))). A co do zdjęc, to naprawdę nie mam się jeszcze czym chwalić;))). Pozdrawiam serdecznie i dziękuję:))))....ale to już wiecie;))))
Ło matko! Widzę, że piszesz po nocach :-) Fantastycznie, że już polubiłaś to swoje, nowe mieszkanko mimo, że masz "kupę" roboty i pewnie lekko Ci nie jest. Wiem, że to co NOWE dodaje Ci sił, ale uważaj na siebie. Nie rób wszystkiego na raz. Zdjęciami nie zawracaj sobie głowy. Przyjdzie czas i na nie - kiedy któregoś dnia zachwycisz się i zaczniesz pstrykać fotki :-) Pozdrawiam. Cieszymy się razem z Tobą :-) Baaaaardzo cieszymy.
Superowo moje gratulacje, nowka funkiel nie smigane. teraz jest najwiecej roboty ale jak zrobisz to zobaczysz jak jest slicznie heheh, ciesze sie ze macie nowa chatynke:)
Kochani, może nie wszyscy wiedzą, ale nasza tajger (Grażynka) ze względu na Kubę zamienia mieszkanie. Dziewczyna jest spakowana, przygotowana na przeprowadzkę,a tu została rzucona "kłoda" w postaci kaucji mieszkaniowej, bez której nie otrzyma kluczy do nowego mieszkania.Kaucja wynosi 1.768 złotych, co dla Niej jest kwotą ogromną. Nie ma jej!!!!! Ja ze swojej strony zaoferowałam jej pożyczke 500 złotych, ale resztę kwoty musi jakoś zdobyć. I tu prośba do Was wszystkich - musimy Jej jakos pomóc!!!! Wiem,że idą święta i każdy ma jakieś wydatki, ale chociaż po parę zlotych by było dobre.Może nasi moderatorzy jakoś dadzą radę to załatwić. Nie mam numeru konta Grażynki, ale mam z Nią kontakt telefoniczny, więc może gdyby byli chętni do wpłacenia chociażby symbolicznej kwoty tajger zgodziłaby się podać numer konta, na który moglibyśmy wpłacać pieniądze.Bo to chodzi o konto prywatne, a nie fundacji.Pomóżcie proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem już emerytką ale biedy nie klepię i mi jakoś tam wystarcza, więc jestem chętna pomóc ale gdzie mam przekazać? może podaj jej nr konta przez gg /w ustawieniach/. Pozdrawiam Was obie i chłopaków też.
Ja rownież te parę złotych pomoge tylko proszę o nr konta .Pozdrawiam i trzymajcie się!
ja tez moge moje gg w ustawieniach lub email justyna.witon@wp.pl
P
J.
Kropcia, dawaj nr konta tajgerki, ja też się dorzucę. Jak rodzinka, to rodzinka, o wiele większa kwota została uzbierana na serwer. Pozdrówka. Ania
P.S. A moderatorów proszę o "wywalenie" tego wątku jak najwyżej.
Kochani.Byłam u tajger, rozmawiałyśmy z Bodkiem i zostało ustalone za zgodą moderatorów, że numer konta musi podać osobiście tajger. Powinna to już niedługo zrobić.Pozdrawiam wszystkich i zachęcam gorąco do wpłacania każdej nawet najdrobniejszej kwoty.
Dzięki Kropcia... Jesteś naprawdę kochana... i Bodek Ty też....i wogole wszyscy... I ABA dziękuję Ci za pomoc...
Zaproponowaliście mi abym zalożyla osobny wątek z numerem konta, ale.....Myślę że jeśli ktoś będzie mógl pomóc to wejdzie w ten wątek zalożony przez Ciebie tutaj . Ja muszę to uzbierać na przyszly tydzień , więc zamieścilam nr konta w swoim opisie, a w przyszlym tygodniu go poprostu usunę.
Rzeczywiście siedzimy już doslownie na kartonach...Mieszkanie wyremontowalam we wlasnym zakresie ponieważ nie moglam zaplacić 2,5 tysiąca zl. I tak w calym tym balaganie czekamy na umowę i klucze,bo przydzial już mam:). No i jest nadzieja że w przyszlym tygodniu zaczniemy przenoszenie calego sprzętu i naszych rzeczy. Widzę że już zaoferowalyście mi pomoc:)) dziękuję .... i mam prośbę, jeśli zechcecie pomóc napiszcie mi na gg że wplacone i kwotę,ponieważ muszę wiedzieć ile muszę dopożyczyć ,poprostu muszę być zorientowana w sytuacji.
Serdecznie pozdrawiam i jeszcze raz DZIĘKUJĘ:))))
tajgusiu...proszę ale jaki Bank PKO czy inny numer za mało
kamaxyz
Jest to Bank Śląski. Pozdrawiam serdecznie:)
kamaxyz jeżeli będziesz robiła przelew, to wystarczy wpisac numer konta, a bank się sam wyświetli.Pozdrawiam.
Tak bank się sam wyswietla ,ale musialam podac adresata a nie znając nazwiska wpisałam Grażyna i poszło.
Wpisujcie Pisz Grażyna, a potem,że to na kaucję mieszkaniową.
Własnie tak wypełniłam przekaz - jutro wysyłka. Pozdrawiam !
Jestem z tobą!
I co kiedy sie dowiemy ze sie przeprowadzasz??
zdjecia siakies z nowej chatynki:)
:)))dowiecie się:)))...
Część kaucji dostalam od rodziny ,czesć od Was i zostala mi już niewielka kwota do pożyczenia,tak że w poniedzialek pójdę zaplacić, potem umowa najmu ,ale musi przejść przez dwa urzędy:))więc pewnie kolo środy będzie już NASZE:)))
Dziękuję Wam BARDZO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))).... Wychodzi na to że choinkę ustroimy już na nowym mieszkanku...wtedy zrobię zdjęcie i Wam pokażę:)))ok? bo myślę że w mieszkanku to narazie nie będzie za wiele do oglądania... Jest odświeżone ,ale czeka nas teraz kolejne malowanie już tak emulsją. Ale z tym już się nie spieszy,to już będę robić pomalutku;)))....Już się nie możemy doczekać:)))))))
tajgerku dostalas mojawiadomosc-pytanie na gg? Co ty na to? Na pisz prosze na poczte bo do gg mam teraz dostep ograniczony. caluski i niech wa´m sie dobrze mieszka na nowym!
A ja odpisalam:)))...że fajnie by bylo. Ale wiesz co...skontektujemy sie w przyszlym tygodniu ok?:))Bo mam taki mlynek że nawet nie bardzo pamiętam co ja Ci tam jeszcze pisalam:))))Pozdrawiam:)
Kochani.....DZIĘKUJĘ WAM BARDZO:))))))
Zaplacilam,umowa będzie chyba w środę:))))))...Ale ulga:))))....Normalnie jeszcze nie wierzę....
bardzo sie cieszę :)) buziaczki :))
a nie potrzebujesz parę groszy do spłaty tych pożyczonych pieniędzy? ja niestety dopiero dzisiaj weszłam na naszą stronkę, no i numeru konta już nie ma. chętnie dorzuciłabym się, choć troszkę.
Moje gratulacje:)
no to tak jak ja z iza bedziesz przed swietami w nowym :) ciesze sie :)
Życzę Ci powodzenia. Informuj co u Ciebie słychać. Pozdrawiam Andrzej
Sluchajcie:))))Mam już umowę i nawet juz przemeldowani jesteśmy:)))))...i klucze mam... Jeszcze nie mogę w to uwierzyć...
Zajrzałam po kilkudniowej nieobecności - no i trochę późno - ale bardzo się cieszę, że wszystko się udało
Życzę Wam wszystkiego dobrego na nowym miejscu. Trzymajcie się ciepło!!!
o kurcze ale superowo, gratualcje!!!!
Cieszę się, że się udało i mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej! Dzwoń gdybyś czegoś potrzebowała i nawet nie próbuj się "krępować" (jak to się mówi)!!!Powodzenia!!!!
krepowac??? wyrzuc tajger ze slownika swojego :):):):):):):):):):) pozdr....
Dziękuję WAM!!! Wyobraźcie sobie że już spaliśmy U SIEBIE:)))...i....niedość że mi się glupoty nie snily,a nawet chyba coś fajnego bo się przebudzilam i uśmiechnęlam, wyspalam się super ...no jestem pod wrażeniem,bo ja raczej mam problem ze spaniem.
Teraz jestem na starym bo muszę resztę powynosić i posprzątać. A wlaśnie w tej chwili pracownicy administracji montują mi caly sprzęt który przenioslam.Czyli jest do przodu;))))
Pozdrawiam Was serdcznie!!!
Grazynko, tak bardzo sie ciesze :))) wpadam od czasu do czasu na chwile - i tak to bedzie jeszcze do konca roku, ale po Nowym Roku przyzekam, ze sie z Toba skontaktuje .... Wszystkiego Najlepszego na nowym !!!!
Ciesze sie i gartuluje :) sciskam mocno :* jeszcze bysmy poogladali zdjecia tego u siebie :)
Tajgerku, ja też cieszę się całym sercem z Twojego szczęścia. Ściskam ciepło.
Tak czytam czytam i nie moge uwiezyc jakimi wspanialymi ludziskami jestescie.
Moze ja wiele pomoc nie moge, ale chce wam pogratulowac waszej dzielnosci!!!!
A do tajger - trzymaj sie mocno BUZIAKI-Kaska
Wyobraźcie sobie że nawet już ze swojego domowego necika piszę:)))) . jeszcze prawie wszystko w pudlach ,ale już mam ciepłą wodę i caly sprzęt zamontowany:)))...stare mieszkanie już zakończone i w poniedziałek zdaję... jeszcze tylko skończyć opróżnianie piwnicy zostało na jutro i KONIEC STAREGO:)))))))))))....Strasznie się cieszę i już bardzo lubię to nowe mieszkanko, jest tu taka cisza i spokój:)))). A co do zdjęc, to naprawdę nie mam się jeszcze czym chwalić;))). Pozdrawiam serdecznie i dziękuję:))))....ale to już wiecie;))))
Ło matko! Widzę, że piszesz po nocach :-) Fantastycznie, że już polubiłaś to swoje, nowe mieszkanko mimo, że masz "kupę" roboty i pewnie lekko Ci nie jest. Wiem, że to co NOWE dodaje Ci sił, ale uważaj na siebie. Nie rób wszystkiego na raz. Zdjęciami nie zawracaj sobie głowy. Przyjdzie czas i na nie - kiedy któregoś dnia zachwycisz się i zaczniesz pstrykać fotki :-) Pozdrawiam. Cieszymy się razem z Tobą :-) Baaaaardzo cieszymy.
Superowo moje gratulacje, nowka funkiel nie smigane. teraz jest najwiecej roboty ale jak zrobisz to zobaczysz jak jest slicznie heheh, ciesze sie ze macie nowa chatynke:)