u mnie furorę zrobiła zwykła masa zrobiona z kremówki ubitej ze śmietan fixami i cukrami waniliowymi. Miała biszkopt upieczony w misce więc miałam dużo blatów biszkoptów i tort w ksztaćłie kopułki ;) każdy blat cienko tą śmietaną, nakładałam kolorowe galaretki pokrojone w kosteczkę, no i tak kilka warstw. Potem pokryłam cały resztą masy, posypałam czekoladą startą na tarce i było ekstra :))
Jutro goście biszkopt upieczony tylko brak pomysłu co do przełożenia,ma to być tort urodzinowy.prosze pomożcie,masa najlepiej śmietanowa
u mnie furorę zrobiła zwykła masa zrobiona z kremówki ubitej ze śmietan fixami i cukrami waniliowymi.
Miała biszkopt upieczony w misce więc miałam dużo blatów biszkoptów i tort w ksztaćłie kopułki ;)
każdy blat cienko tą śmietaną, nakładałam kolorowe galaretki pokrojone w kosteczkę, no i tak kilka warstw. Potem pokryłam cały resztą masy, posypałam czekoladą startą na tarce i było ekstra :))
Może rafaello...: http://wielkiezarcie.com/przepis21750.html ? To ciasto jest bardzo smaczne, może zechcesz spróbować...:)))
Pozdrawiam serdecznie: )
a moze prince polo z brzoskwiniami?
Polecam . z całą odpowiedzialnością ;))))) masę budyniową Alidab - po prostu mistrzostwo swiata, przekładałam nią tort mikado. Pycha
Ewuś, a którą masę budyniową tak chwalisz ?