Forum

Pomysł czy Problem?

Prosimy o odrobinę cierpliwości

• Autor: Wkn Data: 2007-12-01 16:10:14

Każda zmiana na stronie wymaga testowania, a poprawki nieco czasu, szczególnie, że ciężko zadowolić Internet Explorer'a.
    Będzie lepiej. Już jesteśmy w domu, przyjęliśmy do wiadmości, Pampas niedługo zasiądzie do pracy nad stroną.

przepraszamy!

• Autor: luckystar Data: 2007-12-01 17:19:47

Nie wiem ile to jest "odrobina", ale w moich zasobach zostalo jeszcze "ciut ciut" - mam nadzieje, ze to wystarczy

• Autor: Wkn Data: 2007-12-01 18:50:14

Powinno już działać

• Autor: luckystar Data: 2007-12-01 18:56:16

Mam nadzieje, ze odebralas to jako zart, bo takie bylo moje zamierzenie :)) w koncu jak sie nie ma nic innego, to cierpliwosc jest nie tylko na wage zlota, ale w nieograniczonych ilosciach :)))

• Autor: Wkn Data: 2007-12-01 23:36:23

Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
    > Mam nadzieje, ze odebralas to jako zart, bo takie bylo moje zamierzenie :)) w
    > koncu jak sie nie ma nic innego, to cierpliwosc jest nie tylko na wage zlota,
    > ale w nieograniczonych ilosciach :)))

Ło matko, teraz ja się przestraszyłam, że sobie wyobraziłaś jak poganiam biednego Pampasa nieśmiertelną żeliwną patelnią, wspomaganą ceramicznym wałkiem, żeby strona zaczęła działać jak najszybciej, absolutnie i bez najmniejszych zastrzeżeń oraz bez oglądania się na dobro rodziny i zdrowie psychiczne właścicieli :D

• Autor: bahus Data: 2007-12-02 12:14:46

Pampasie....mam dla Ciebie alternatywę...Wolny pokój w moim mieszkaniu. Tu Ci patelnia i wałek nie grożą...(conajwyżej kac piwny)
    Bahus

• Autor: Janek Data: 2007-12-02 13:30:12

Nareszcie nieco prawdy..chociaż zawoalowanej "odwrotnością zdarzeń i faktów".

Przejdź do pełnej wersji serwisu