Każda zmiana na stronie wymaga testowania, a poprawki nieco czasu, szczególnie, że ciężko zadowolić Internet Explorer'a. Będzie lepiej. Już jesteśmy w domu, przyjęliśmy do wiadmości, Pampas niedługo zasiądzie do pracy nad stroną.
Mam nadzieje, ze odebralas to jako zart, bo takie bylo moje zamierzenie :)) w koncu jak sie nie ma nic innego, to cierpliwosc jest nie tylko na wage zlota, ale w nieograniczonych ilosciach :)))
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > Mam nadzieje, ze odebralas to jako zart, bo takie bylo moje zamierzenie :)) w > koncu jak sie nie ma nic innego, to cierpliwosc jest nie tylko na wage zlota, > ale w nieograniczonych ilosciach :)))
Ło matko, teraz ja się przestraszyłam, że sobie wyobraziłaś jak poganiam biednego Pampasa nieśmiertelną żeliwną patelnią, wspomaganą ceramicznym wałkiem, żeby strona zaczęła działać jak najszybciej, absolutnie i bez najmniejszych zastrzeżeń oraz bez oglądania się na dobro rodziny i zdrowie psychiczne właścicieli :D
Każda zmiana na stronie wymaga testowania, a poprawki nieco czasu, szczególnie, że ciężko zadowolić Internet Explorer'a.
Będzie lepiej. Już jesteśmy w domu, przyjęliśmy do wiadmości, Pampas niedługo zasiądzie do pracy nad stroną.
przepraszamy!
Nie wiem ile to jest "odrobina", ale w moich zasobach zostalo jeszcze "ciut ciut" - mam nadzieje, ze to wystarczy
Powinno już działać
Mam nadzieje, ze odebralas to jako zart, bo takie bylo moje zamierzenie :)) w koncu jak sie nie ma nic innego, to cierpliwosc jest nie tylko na wage zlota, ale w nieograniczonych ilosciach :)))
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
> Mam nadzieje, ze odebralas to jako zart, bo takie bylo moje zamierzenie :)) w
> koncu jak sie nie ma nic innego, to cierpliwosc jest nie tylko na wage zlota,
> ale w nieograniczonych ilosciach :)))
Ło matko, teraz ja się przestraszyłam, że sobie wyobraziłaś jak poganiam biednego Pampasa nieśmiertelną żeliwną patelnią, wspomaganą ceramicznym wałkiem, żeby strona zaczęła działać jak najszybciej, absolutnie i bez najmniejszych zastrzeżeń oraz bez oglądania się na dobro rodziny i zdrowie psychiczne właścicieli :D
Pampasie....mam dla Ciebie alternatywę...Wolny pokój w moim mieszkaniu. Tu Ci patelnia i wałek nie grożą...(conajwyżej kac piwny)
Bahus
Nareszcie nieco prawdy..chociaż zawoalowanej "odwrotnością zdarzeń i faktów".