Mam problem, nie potrafie smazyc zamrozonych filetow rybnych, na patelni robia sie ''ciapy'' , prosze poradzcie mi jak smazyc ryby zarowno te zamrozone jak i swieze....Jest to moja pieta Achillesowa
Z tego co wiem smazy sie własnie zamrozone bo jak sie rozmrozą to dopiero sa ciapy :P Mi tam nigdy nie wychodza a próbowałam na wszystkie sposoby. Nawet przez tel mama mi dyktowała co i jak a i tak nie wyszły wiec dałam spokój. :)
Nigdy się nie smaży mrożonych ryb!! Skąd wy bierzecie takie informacje??!! Najpierw trzeba rybę rozmrozić! Kotlety też smażycie zamrożone?? Nigdy nie miałam problemów ze smażeniem ryb i nigdy nie widziałam żeby ktokolwiek smażył je zamrożone... Także odpowiedź na pytanie czemu wychodzi wam "paćka" udzieliła się sama...
Hm... infor\macje mam z otoczenia. Poszperałam w necie i zdania są podzielone. Wcale sie nie upieram przy swoim bo po prostu nie wiem sama. Moja mama i tesciowa zawsze smazyły zamrozone ale odszronione ryby i im wychodziło dlatego napisałam co wiem.
Nadia nie zapomnij ze olej musi byc mocno rozgrzany :) Powodzenia :)
Mam problem, nie potrafie smazyc zamrozonych filetow rybnych, na patelni robia sie ''ciapy'' , prosze poradzcie mi jak smazyc ryby zarowno te zamrozone jak i swieze....Jest to moja pieta Achillesowa
Bo zamrożonych ryb sie nie smaży, trzeba poczekać aż się rozmrożą...
Z tego co wiem smazy sie własnie zamrozone bo jak sie rozmrozą to dopiero sa ciapy :P Mi tam nigdy nie wychodza a próbowałam na wszystkie sposoby. Nawet przez tel mama mi dyktowała co i jak a i tak nie wyszły wiec dałam spokój. :)
Nigdy się nie smaży mrożonych ryb!! Skąd wy bierzecie takie informacje??!! Najpierw trzeba rybę rozmrozić! Kotlety też smażycie zamrożone??
Nigdy nie miałam problemów ze smażeniem ryb i nigdy nie widziałam żeby ktokolwiek smażył je zamrożone... Także odpowiedź na pytanie czemu wychodzi wam "paćka" udzieliła się sama...
Nigdy nie mow nigdy-przeciez niektore filety sa opanierowane i zamrozone wiec sie je piecze w stanie zamrozonym
Hm... infor\macje mam z otoczenia. Poszperałam w necie i zdania są podzielone. Wcale sie nie upieram przy swoim bo po prostu nie wiem sama. Moja mama i tesciowa zawsze smazyły zamrozone ale odszronione ryby i im wychodziło dlatego napisałam co wiem.
Nadia nie zapomnij ze olej musi byc mocno rozgrzany :) Powodzenia :)
Dzieki :)