Forum

Kuchenne porady

Jak smazyc ryby?

  • Autor: nadia Data: 2007-12-01 18:07:52

    Mam problem, nie potrafie smazyc zamrozonych filetow rybnych, na patelni robia sie ''ciapy'' , prosze poradzcie mi jak smazyc ryby zarowno te zamrozone jak i swieze....Jest to moja pieta Achillesowa

  • Autor: mysha2006 Data: 2007-12-01 18:17:41

    Bo zamrożonych ryb sie nie smaży, trzeba poczekać aż się rozmrożą...

  • Autor: ala_new Data: 2007-12-01 18:27:16

    Z tego co wiem smazy sie własnie zamrozone bo jak sie rozmrozą to dopiero sa ciapy :P Mi tam nigdy nie wychodza a próbowałam na wszystkie sposoby. Nawet przez tel mama mi dyktowała co i jak a i tak nie wyszły wiec dałam spokój. :)

  • Autor: mysha2006 Data: 2007-12-01 18:38:06

    Nigdy się nie smaży mrożonych ryb!! Skąd wy bierzecie takie informacje??!! Najpierw trzeba rybę rozmrozić! Kotlety też smażycie zamrożone??
    Nigdy nie miałam problemów ze smażeniem ryb i nigdy nie widziałam żeby ktokolwiek smażył je zamrożone... Także odpowiedź na pytanie czemu wychodzi wam "paćka" udzieliła się sama...

  • Autor: Aleksandra1973 Data: 2007-12-01 18:52:00

    Nigdy nie mow nigdy-przeciez niektore filety sa opanierowane i zamrozone wiec sie je piecze w stanie zamrozonym

  • Autor: ala_new Data: 2007-12-01 20:52:30

    Hm... infor\macje mam z otoczenia. Poszperałam w necie i zdania są podzielone. Wcale sie nie upieram przy swoim bo po prostu nie wiem sama. Moja mama i tesciowa zawsze smazyły zamrozone ale odszronione ryby i im wychodziło dlatego napisałam co wiem.

    Nadia nie zapomnij ze olej musi byc mocno rozgrzany :) Powodzenia :)

  • Autor: nadia Data: 2007-12-01 22:56:08

    Dzieki :)

Przejdź do pełnej wersji serwisu