Tak wyglada moj pierwszy wianek adwentowy, ktory zrobilam sama. Srodek wianka, to krazek ze slomy, kupiony. Galazki jodly szlachetnej, przyciete na mniejsze .. calosc umocowania za pomoca drutu. Ozdoby to wysuszone, w suszarce do owocow i ajrzyn, plastry cytryny oraz orzeszki ziemne. + Wstazka i swieczki. Glumanda :)
Pomysł świetny! Wykonanie- rewelacja! Zawsze podobały się mi srebrne ozdoby świąteczne, bo ładnie kontrastują z zielenią świerka czy jodły. Pozdrawiam :)))
Gratulacje Czarodziejko, zeby przez pomylke nie powiedziec czarownico (to raczej moja dzialka:))) Wianek jest piekny, jak zreszta wszystkie cudenka, ktore tworzysz ...pozdrowka - maryla
Dziewczyny, dziekuje Wam za uznanie.. powoli zaczne sie czerwienic.. pozdrawiam Was wszystkie, zyczac rownie ciekawych pomyslow i wykonan!!! wszystkiego, co tylko chcecie zrobic :)
Tak wyglada moj pierwszy wianek adwentowy, ktory zrobilam sama.
Srodek wianka, to krazek ze slomy, kupiony. Galazki jodly szlachetnej, przyciete na mniejsze .. calosc umocowania za pomoca drutu.
Ozdoby to wysuszone, w suszarce do owocow i ajrzyn, plastry cytryny oraz orzeszki ziemne. + Wstazka i swieczki. Glumanda :)
piękny wianek, zdolna jesteś:) czy te świeczki to juz gotowe z takimi talerzykami?
Tak, swieczki byly gotowe z takim podstawkami. Wybralam takie specjalnie, zeby zapobiec ew. laniu sie plynnego wosku na obrus :)
Glumando, piękny ten wianek adwentowy i jaki już nastrój świąteczny...... . Chyba też powinnam się zmobilizować.
Glumando, kolejny raz chylę czoła przed Twoją inwencją twórczą. Wianek jest elegancki i szykowny...:)))
Dziekuje Wam dziewczyny, za uznanie :) pozdrowienia adwentowe :)
Piękny Danusiu wianuszek, bardzo dobrze dobrane kolory, masz talent, pozdrawiam danka
Bardzo ładny.!!! Pozdrawiam Marzena
Pomysł świetny! Wykonanie- rewelacja! Zawsze podobały się mi srebrne ozdoby świąteczne, bo ładnie kontrastują z zielenią świerka czy jodły. Pozdrawiam :)))
śliczny pozdrawiam
sliczny ,za taki bys duzo zaplacila w sklepie
Gratulacje Czarodziejko, zeby przez pomylke nie powiedziec czarownico (to raczej moja dzialka:))) Wianek jest piekny, jak zreszta wszystkie cudenka, ktore tworzysz ...pozdrowka - maryla
po prostu sliczny :))))
Po prostu cudo !!!!
Kompozycja super! Masz talent! Pozdrawiam !
Dziewczyny, dziekuje Wam za uznanie.. powoli zaczne sie czerwienic.. pozdrawiam Was wszystkie, zyczac rownie ciekawych pomyslow i wykonan!!! wszystkiego, co tylko chcecie zrobic :)
hehe konkurencja :):):)
Glumandziu sciskam Cie konkurentko wiankowa :)
Glumandziu - GRATULUJĘ!
Swietny pomysł, wspaniale dobrane wszystkie elementy i mistrzowskie wykonanie - cudny wianek adwentowy. Gratuluje Glumando :))))