Zimy nie lubię, ale ja patrzę na te fotki to od razu sobie wyobrażam: ogień pod kominkiem, malinowa nalewka własnej roboty, miłe towarzystwo, a w tle jazzowe kawałki T. Nalepy. O rany, ale się rozmarzyłam. A zdjęcia są super!!! Pozdrawiam Dorota.
Zarloczki kochane- moze i to ladnie wyglada, ale ja w ten dzien do pracy nie zajechalam, szkoly byly pozamykane i do tego wiaterek 60 km i wiecej na godzine. Ja to bylam zestresowana. A pozatym w ciagu poltora tygodnia to juz trzecia taka burzaPozdrowienia Kaska
no pieknie, pieknie ale u mnie w Hiszpanii takich widokow brak :) caly czas piekne sloneczko i w miare cieplo :) pozdrawiam wiec goraco i Wesolych Swiat zycze
Tak sie zaczelo
okolo 2 popoludniu
no i tak wyglada teraz 3;30
supeeeeeeeeeeeeeer
Ale szaleje... dobrze, że to trochę dalej od nas...
a gdzie jest taka burza ?chyba nie w Polsce?
Balbina pisze do nas z Kanady (tak ma przynajmniej w ustawieniach) :)
Zimy nie lubię, ale ja patrzę na te fotki to od razu sobie wyobrażam: ogień pod kominkiem, malinowa nalewka własnej roboty, miłe towarzystwo, a w tle jazzowe kawałki T. Nalepy.
O rany, ale się rozmarzyłam. A zdjęcia są super!!!
Pozdrawiam Dorota.
Zarloczki kochane- moze i to ladnie wyglada, ale ja w ten dzien do pracy nie zajechalam,
szkoly byly pozamykane i do tego wiaterek 60 km i wiecej na godzine. Ja to bylam zestresowana.
A pozatym w ciagu poltora tygodnia to juz trzecia taka burzaPozdrowienia Kaska
P.S. Tak tak to jest piekna Kanada
suuuper :) u mnie podobnie tylko, ze krajobraz za oknem skalisty i bezdrzewny. Sypie i wieje :)
no pieknie, pieknie ale u mnie w Hiszpanii takich widokow brak :) caly czas piekne sloneczko i w miare cieplo :)
pozdrawiam wiec goraco i Wesolych Swiat zycze
O rany jak sie ciesze ze zyjesz jubiler777, tak nam ciebie troszke brakuje,napisz co porabiasz w tej Hiszpani
pozdrawiam serdecznie Kaska