Forum

Galeria

kartki bożonarodzeniowe, które robią dzieci

• Autor: Kasia z Płocka Data: 2007-12-03 23:06:10

Kiedy zbliżają się Święta Bożego Narodzenia mamy w pracy mnóstwo zajęć związanych
    między innymi z wykonywaniem kartek.
    Dziewczynki całymi dniami siedzą przy stolikach i wymyślają nowe wzory, a ja.....
    Ja całymi popołudniami i wieczorami siedzę w domu i przygotowuję Im podkłady.
    Oto jak wygląda "produkcja"

tu zwijają "gwiazdy betlejemskie"

A oto efekt końcowy niektórych kartek( wszystkich nie da się wstawić, bo jest ich dużo)

Kolejna fotorelacja z przygotowań do Świąt już niedługo......

• Autor: nadia Data: 2007-12-03 23:26:26

Te kartki swiateczna sa naprawde piekne i pomyslowe! Gratuluje Tobie i dzieciom inwencji tworczej :)))

• Autor: Ave Data: 2007-12-03 23:59:22

kartki są piękne, dzieciaki uzdolnione i bardzo kreatywne. Podziwiam zawsze skąd im sie bierze ta fantazja i wyobraźnia :)))))))

• Autor: Balbina71 Data: 2007-12-04 01:10:24

Oh ja wiem ze to radocha otrzymac taka recznie robiona kartke.
    Ja tez kiedys robilam ale teraz czasu malo.
    Gratulacje-przepiekne, czy ja moge taka dostac?
    Pozdrowienia Kaska

• Autor: Kasia z Płocka Data: 2007-12-07 23:44:56

pewnie, ze możesz dostać karteczkę- wystarczy podac adres, na który mamy ją przesłać.

• Autor: krysia64 Data: 2007-12-04 07:19:40

Kasiu ........kartki suprerrr......... masz ekipę produkcyjną niczym Elfy .......
    pozdrawiam

• Autor: nonka4 Data: 2007-12-04 08:30:27

Kasiu...piękne, sliczne,wspaniałe cóż jeszcze można dodać?...

• Autor: renataz36 Data: 2007-12-04 10:24:06

Ja również dołączam sie do pochwał, przekaż swoim dziewczynką że sa super gratuluje zdolności plastycznych za to dla was kwiaty

• Autor: piq Data: 2007-12-04 19:29:25

Jakie piękne !!!!! Zdolne masz dzieciaczki Kasiu.

• Autor: eNka Data: 2007-12-04 19:44:13

Kartki są przepiękne i bardzo pomysłowe, wiele w nich pracy, serca i cierpliwości. Wiem, co piszę gdyż sama korzystając z okazji, że moi uczniowie robili kartki na szkolny kiermasz, robiłam kartki dla siebie. Podpatrzę kilka Waszych pomysłów i może jeszcze coś dorobię;) Pozdrawiam serdecznie całą Wytwórnię Kartek świątecznych:)

• Autor: appetita Data: 2007-12-05 08:42:38

Wspaniałe wszystkie kartki! Jestem pełna podziwu dla tych zręcznych rączek, a ile to radości....Serdeczne gratulacje dla uzdolnionych podopiecznych!

• Autor: olka76 Data: 2007-12-05 11:28:45

Czarujące karteczki!!!

• Autor: luckystar Data: 2007-12-08 08:32:37

Kasiu, wysylam Ci moj adres i jesli to tylko nie za duzy koszt, to bardzo prosze o kartke, ale z podpisami wszystkich dzieci ..... no i oczywiscie Pani :)))

• Autor: Kasia z Płocka Data: 2007-12-08 23:03:12

Dostaniesz karteczkę Marylko: z podpisami i życzeniami

• Autor: luckystar Data: 2007-12-09 02:10:36

Juz sie ciesze, a jakbym tak mogla poprosic jeszcze o jakis adres zwrotny, to byloby mi bardzo przyjemnie :)

• Autor: luckystar Data: 2007-12-20 13:56:58

Kasiu, zgodnie z obietnica, ponizej zalaczam dwa zdjecia. Pokaz je dzieciom, jak widac kartka jest na honorowym pierwszym planie (na drugim zdjeciu jest kilka kartek wiecej - staly doplyw) i pokazuje ja z duma wszystkim klientkom. Jest to jedyna wlasnorecznie zrobiona kartka w mojej tergorocznej kolekcji i baaaaaaardzoooooo sie wszystkim podoba :)))
    Jeszcze raz serdecznie dziekuje, a oplatek zostanie wykorzystany przy wigilli kartka jest sliczna.
    Za Twoim posrednictwem przekazjue serdeczne zyczenia swiateczne dla kazdego dziecka i dla wszytkich razem wielu radosci i sukcesow w Nowym Roku. Peeeeeekam z dumy i radosci !!!! - maryla
    Eeeeech cos mi dzisiaj "biblioteka obrazow" plata figle i konczy sie czas na odpowiedz, sprobuje jeszcze raz w nowym poscie, a jak sie nie uda to wysle na Twoj email :)

• Autor: luckystar Data: 2007-12-20 14:15:28

Uffffffffff Nareszcie :) Od momentu klikniecia Dodaj kazde zdjecie ladowalo sie od 5 do 6 min. ale sie udalo !!!!!!!!!!

• Autor: Kasia z Płocka Data: 2007-12-25 20:57:54

Marylko,bardzo się cieszę, że kartkę otrzymałaś przed Świętami. Jest mi bardzo miło, że stoi na honorowym miejscu. Kiedy wrócę do pracy po przerwie świątecznej pokażę dzieciom- na pewno będą dumne.Same zdecydowały, aby wysłać akurat tę kartkę, obawiały się, że inna może ulec zniszczeniu podczas drogi, którą musiała pokonać z Polski do Stanów-pozdrawiam serdecznie

Przejdź do pełnej wersji serwisu