Kiedy zbliżają się Święta Bożego Narodzenia mamy w pracy mnóstwo zajęć związanych między innymi z wykonywaniem kartek. Dziewczynki całymi dniami siedzą przy stolikach i wymyślają nowe wzory, a ja..... Ja całymi popołudniami i wieczorami siedzę w domu i przygotowuję Im podkłady. Oto jak wygląda "produkcja"
tu zwijają "gwiazdy betlejemskie"
A oto efekt końcowy niektórych kartek( wszystkich nie da się wstawić, bo jest ich dużo)
Kolejna fotorelacja z przygotowań do Świąt już niedługo......
Oh ja wiem ze to radocha otrzymac taka recznie robiona kartke. Ja tez kiedys robilam ale teraz czasu malo. Gratulacje-przepiekne, czy ja moge taka dostac? Pozdrowienia Kaska
Kartki są przepiękne i bardzo pomysłowe, wiele w nich pracy, serca i cierpliwości. Wiem, co piszę gdyż sama korzystając z okazji, że moi uczniowie robili kartki na szkolny kiermasz, robiłam kartki dla siebie. Podpatrzę kilka Waszych pomysłów i może jeszcze coś dorobię;) Pozdrawiam serdecznie całą Wytwórnię Kartek świątecznych:)
Kasiu, wysylam Ci moj adres i jesli to tylko nie za duzy koszt, to bardzo prosze o kartke, ale z podpisami wszystkich dzieci ..... no i oczywiscie Pani :)))
Kasiu, zgodnie z obietnica, ponizej zalaczam dwa zdjecia. Pokaz je dzieciom, jak widac kartka jest na honorowym pierwszym planie (na drugim zdjeciu jest kilka kartek wiecej - staly doplyw) i pokazuje ja z duma wszystkim klientkom. Jest to jedyna wlasnorecznie zrobiona kartka w mojej tergorocznej kolekcji i baaaaaaardzoooooo sie wszystkim podoba :))) Jeszcze raz serdecznie dziekuje, a oplatek zostanie wykorzystany przy wigilli kartka jest sliczna. Za Twoim posrednictwem przekazjue serdeczne zyczenia swiateczne dla kazdego dziecka i dla wszytkich razem wielu radosci i sukcesow w Nowym Roku. Peeeeeekam z dumy i radosci !!!! - maryla Eeeeech cos mi dzisiaj "biblioteka obrazow" plata figle i konczy sie czas na odpowiedz, sprobuje jeszcze raz w nowym poscie, a jak sie nie uda to wysle na Twoj email :)
Marylko,bardzo się cieszę, że kartkę otrzymałaś przed Świętami. Jest mi bardzo miło, że stoi na honorowym miejscu. Kiedy wrócę do pracy po przerwie świątecznej pokażę dzieciom- na pewno będą dumne.Same zdecydowały, aby wysłać akurat tę kartkę, obawiały się, że inna może ulec zniszczeniu podczas drogi, którą musiała pokonać z Polski do Stanów-pozdrawiam serdecznie
Kiedy zbliżają się Święta Bożego Narodzenia mamy w pracy mnóstwo zajęć związanych
między innymi z wykonywaniem kartek.
Dziewczynki całymi dniami siedzą przy stolikach i wymyślają nowe wzory, a ja.....
Ja całymi popołudniami i wieczorami siedzę w domu i przygotowuję Im podkłady.
Oto jak wygląda "produkcja"
tu zwijają "gwiazdy betlejemskie"
A oto efekt końcowy niektórych kartek( wszystkich nie da się wstawić, bo jest ich dużo)
Kolejna fotorelacja z przygotowań do Świąt już niedługo......
Te kartki swiateczna sa naprawde piekne i pomyslowe! Gratuluje Tobie i dzieciom inwencji tworczej :)))
kartki są piękne, dzieciaki uzdolnione i bardzo kreatywne. Podziwiam zawsze skąd im sie bierze ta fantazja i wyobraźnia :)))))))
Oh ja wiem ze to radocha otrzymac taka recznie robiona kartke.
Ja tez kiedys robilam ale teraz czasu malo.
Gratulacje-przepiekne, czy ja moge taka dostac?
Pozdrowienia Kaska
pewnie, ze możesz dostać karteczkę- wystarczy podac adres, na który mamy ją przesłać.
Kasiu ........kartki suprerrr......... masz ekipę produkcyjną niczym Elfy .......
pozdrawiam
Kasiu...piękne, sliczne,wspaniałe cóż jeszcze można dodać?...
Ja również dołączam sie do pochwał, przekaż swoim dziewczynką że sa super gratuluje zdolności plastycznych za to dla was kwiaty
Jakie piękne !!!!! Zdolne masz dzieciaczki Kasiu.
Kartki są przepiękne i bardzo pomysłowe, wiele w nich pracy, serca i cierpliwości. Wiem, co piszę gdyż sama korzystając z okazji, że moi uczniowie robili kartki na szkolny kiermasz, robiłam kartki dla siebie. Podpatrzę kilka Waszych pomysłów i może jeszcze coś dorobię;) Pozdrawiam serdecznie całą Wytwórnię Kartek świątecznych:)
Wspaniałe wszystkie kartki! Jestem pełna podziwu dla tych zręcznych rączek, a ile to radości....Serdeczne gratulacje dla uzdolnionych podopiecznych!
Kasiu, wysylam Ci moj adres i jesli to tylko nie za duzy koszt, to bardzo prosze o kartke, ale z podpisami wszystkich dzieci ..... no i oczywiscie Pani :)))
Dostaniesz karteczkę Marylko: z podpisami i życzeniami
Juz sie ciesze, a jakbym tak mogla poprosic jeszcze o jakis adres zwrotny, to byloby mi bardzo przyjemnie :)
Kasiu, zgodnie z obietnica, ponizej zalaczam dwa zdjecia. Pokaz je dzieciom, jak widac kartka jest na honorowym pierwszym planie (na drugim zdjeciu jest kilka kartek wiecej - staly doplyw) i pokazuje ja z duma wszystkim klientkom. Jest to jedyna wlasnorecznie zrobiona kartka w mojej tergorocznej kolekcji i baaaaaaardzoooooo sie wszystkim podoba :)))
Jeszcze raz serdecznie dziekuje, a oplatek zostanie wykorzystany przy wigilli kartka jest sliczna.
Za Twoim posrednictwem przekazjue serdeczne zyczenia swiateczne dla kazdego dziecka i dla wszytkich razem wielu radosci i sukcesow w Nowym Roku. Peeeeeekam z dumy i radosci !!!! - maryla
Eeeeech cos mi dzisiaj "biblioteka obrazow" plata figle i konczy sie czas na odpowiedz, sprobuje jeszcze raz w nowym poscie, a jak sie nie uda to wysle na Twoj email :)
Uffffffffff Nareszcie :) Od momentu klikniecia Dodaj kazde zdjecie ladowalo sie od 5 do 6 min. ale sie udalo !!!!!!!!!!
Marylko,bardzo się cieszę, że kartkę otrzymałaś przed Świętami. Jest mi bardzo miło, że stoi na honorowym miejscu. Kiedy wrócę do pracy po przerwie świątecznej pokażę dzieciom- na pewno będą dumne.Same zdecydowały, aby wysłać akurat tę kartkę, obawiały się, że inna może ulec zniszczeniu podczas drogi, którą musiała pokonać z Polski do Stanów-pozdrawiam serdecznie