Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Najfajniejszy komentarz do przepisu...

• Autor: bahus Data: 2007-12-04 13:16:25

Dzisiaj dostałem najfajniejszy komentarz w całej mojej "karierze" na Wielkim Żarciu. Autorką tego komentarza jest Ave. ( której bardzo dziękuję)
    o oto on:

Ave
    w dniu 2007-12-04 napisał(a):

To aż niemozliwe, że do tej pory nikt nie wpisał komentarza do tego REWELACYJNEGO przepisu. Z przyczyn finansowo-organizacyjnych zamieniłam cielęcinę na pierś z kurczaka, a zamiast szałwi (bo nie było) dałam melisę (lekko cytrynowy smaczek - dla mnie super), boczniaki zastąpiłam pieczarkami. Miesko rumieniłam na masełku a nie na oleju, Rolady zrobiłam osobno i sos osobno, a tuz przed podaniem połaczyłam i razem zapiekłam. Przepis i danie naprawdę przepyszne. To taki przepis, który jest prosty i niebywale smaczny oraz interesujacy "wzrokowo" :))) Twoje przepisy Bahusie są świetne.
    Jesli uznasz, ze zamiana której dokonałam, jest profanacją twojego przepisu, to sorki, ale dla mnie , i moich gości, były te roladki przepysznościowe :))))

Parafrazując dodam, że powyższy komentarz kojarzy mi się ze słynną wiadomością z dziennika "Prawda"...że "Na Placu Czerwonym w Moskwie rozdają samochody". Jak się okazało to nie w Moskwie tylko w Wołgogradzie i nie na Placu Czerwonym tylko na Prospekcie Łomonosowa i nie samochody tylko rowery i nie rozdają tylko kradną....

Cieszę się, że gościom "moja" potrawa smakowała

Bahus

• Autor: Ave Data: 2007-12-04 14:35:41

Juz pisząc ten komentarz wiedziałam, że bedziesz fikał nogami ze smiechu, czytając co zrobiłam z "twojego przepisu", ale komentarz Ci sie należał, bo to Twój przepis mnie zainspirował. Całuski Bahusku. I ciesze się, że jestem autorką "najfajniejszego komentarza w całej Bahuskowej "karierze" na Wielkim Żarciu" :)))))))))

• Autor: piq Data: 2007-12-04 14:40:07

Ave - ja wczoraj czytając ten komentarz śmiałam się w głos i myślałam, że jak Bahus nie zareaguje to będzie cud. !!!!....
    No i proszę. Uściski.

• Autor: Mońcia Data: 2007-12-04 14:52:12

Ave,jesteś boska!!!To coś na zasadzie:''ja mam taki sam tylko że czerwony''.Pozdrawiam!

• Autor: Kasia cz Data: 2007-12-04 15:31:00

swietne!! Ten komentarz jest w stylu mojej kolezanki :-).''Kupilam sobie taki sam sweterek jak twoj, tylko troszke krotszy, nie zielony a rozowy i nie z golfem tylko taki wiesz no caro dekold, aha i ma jeszcze takie fajne naciecia przy rekawach''.Rzeczywiscie taki sam:-).

Przejdź do pełnej wersji serwisu