basiu przegladnalem wszystkie komentarze -- i jesli sie by znajdowala tam choc jedna fotka to bym przeniósl :) ale jakos nie ma -- wiec moze ludzie co gotuja twoje dania zalacza :) to sie przeniesie je do przepisu aby ladnie wygladalo :) pozdr...
Basiuuu, myślę, że dużo prościej będzie, jeśli w momencie kiedy otrzymasz komentarz ze zdjęciem napiszesz do któregoś z moderatorów, załączając link do przepisu. Na tej zasadzie wklejałam dotychczas zdjęcia do przepisów zainteresowanym osobom. Wielkie Żarcie jest dość obszernym miejscem, więc komentarz ze zdjęciem skierowany do Ciebie może zwyczajnie umknąć naszej uwadze... zwłaszcza, jeśli pojawi się dopiero za czas jakiś. Ty natomiast go nie przegapisz, bo dostaniesz na pocztę:)))))
Albo sama wstawiasz. To jest naprawdę proste. Obrazka nie trzeba dodawać do biblioteki. Musisz otworzyć przepis w dwóch oknach, w jednym edytować (można zrobić to też w jednym oknie tyle, że wiele razy trzeba dawać wstecz). W nie edytowanym, w komentarzu najechać na zdjęcie, zaznaczyć kopiuj (myszą, pod prawym klawiszem), a następnie wkleić go do edytowanego przepisu. Tak to działa w przypadku IE - nie wiem jak jest z innymi przeglądarkami
basiu przegladnalem wszystkie komentarze -- i jesli sie by znajdowala tam choc jedna fotka to bym przeniósl :) ale jakos nie ma -- wiec moze ludzie co gotuja twoje dania zalacza :) to sie przeniesie je do przepisu aby ladnie wygladalo :)
pozdr...
Basiuuu, myślę, że dużo prościej będzie, jeśli w momencie kiedy otrzymasz komentarz ze zdjęciem napiszesz do któregoś z moderatorów, załączając link do przepisu. Na tej zasadzie wklejałam dotychczas zdjęcia do przepisów zainteresowanym osobom.
Wielkie Żarcie jest dość obszernym miejscem, więc komentarz ze zdjęciem skierowany do Ciebie może zwyczajnie umknąć naszej uwadze...
zwłaszcza, jeśli pojawi się dopiero za czas jakiś.
Ty natomiast go nie przegapisz, bo dostaniesz na pocztę:)))))
dokladnie :) mailem bedzie latwiej :) dzieki till :)
Albo sama wstawiasz. To jest naprawdę proste. Obrazka nie trzeba dodawać do biblioteki. Musisz otworzyć przepis w dwóch oknach, w jednym edytować (można zrobić to też w jednym oknie tyle, że wiele razy trzeba dawać wstecz). W nie edytowanym, w komentarzu najechać na zdjęcie, zaznaczyć kopiuj (myszą, pod prawym klawiszem), a następnie wkleić go do edytowanego przepisu. Tak to działa w przypadku IE - nie wiem jak jest z innymi przeglądarkami