Witajcie kochani, potrzebuję zakupić złoty brokat spozywczy, do dekoracji, będę robić tort ślubny zaraz po świętach,tort będzie w kolorze ecru z dodatkami złota i własnie potrzebuje brokat do ozdoby, nawet nie wiem ile takie coś kosztuje i ile jest go w opakuowaniu, czy ktoś z was miał z tym styczność , wie gdzie kupić albo może mi kupić, bo ja przekopałam co sie dało i klapa, aha i gdzieś tu widziałam zdrobione różyczki z masy plastycznej tylko nie wiem gdzie jaky sie ktoś natknął to prosze wklepcie mi link A tak wogóle to jak tam wasze "pierniczenie" Święta tuż tuż, ciasta już pewnie zarobione, czy czujecie już zapach i nastrój świąteczny? Pozdrawiam Wszystkich "Nowych" i "Starych" WŻtowców, a tak wogóle to jak tu ładnie.... Gratuluję stronka wygląda niesamowicie aż miło tu gościć. messua27
Witajcie kochani, potrzebuję zakupić złoty brokat spozywczy, do dekoracji, będę robić tort ślubny zaraz po świętach,tort będzie w kolorze ecru z dodatkami złota i własnie potrzebuje brokat do ozdoby, nawet nie wiem ile takie coś kosztuje i ile jest go w opakuowaniu, czy ktoś z was miał z tym styczność , wie gdzie kupić albo może mi kupić, bo ja przekopałam co sie dało i klapa, aha i gdzieś tu widziałam zdrobione różyczki z masy plastycznej tylko nie wiem gdzie jaky sie ktoś natknął to prosze wklepcie mi link
A tak wogóle to jak tam wasze "pierniczenie" Święta tuż tuż, ciasta już pewnie zarobione, czy czujecie już zapach i nastrój świąteczny?
Pozdrawiam Wszystkich "Nowych" i "Starych" WŻtowców, a tak wogóle to jak tu ładnie.... Gratuluję stronka wygląda niesamowicie aż miło tu gościć. messua27
mówisz - masz :)))) http://tortownia.pl/produkty.php?kid=31 tam znajdziesz wiele ozdób, również z kwatków kandyzowanych cukrem i z masy :)))
AVE dziękuję ci bardzo, właśnie zrobiłam zakupy. Pozdrawiam messua
nie ma za co, od tego tu jesteśmy, my Żarłoczki :)