Co daje 1,20 zł dziennie od osoby ..... każda kolejna dodawałaby do ostatniej kwoty 1,20 ..... czyli 2 osoby po kliknięciu w tych 5 linków przekazały 2,40 zł na szczytny cel ..... :D ( nie wiem tylko jak przeliczać the hunger site bo tam nie piszą o kwocie którą się przekazuje)
Na jednej ze stron tak podliczają już od kilku miesięcy i doszli już do 1000 zł :D co tym bardziej cieszy i mobilizuje do pomocy ..
Moglibyśmy zacząć podobnie liczyć i każdy kto klika doda do ostatniej kwoty swoją ..... w ten sposób raz że będzie to działać jak do tej pory jako PRZYPOMNIENIE , a 2 że sami zobaczymy jaką kwote użytkownicy WZ przekazali :)) Co wy na to ? Pozdrawiam Kasia
O ile cos kojarze to jeden klik na "the hunger site" jest rowny jednemu (chyba malemu) posilkowi. Dla mnie klikanie i podliczanie zaden klopot. W sumie ciekawe ile uzbieramy np. przez tydzien czy miesiac. 5x klik, i jeszcze klik na "the hunger site" i mamy 1,20 + jeden posileczek
Wiecie co .... mam taką małą propozycje.... Może zaczelibyśmy zaczęli podliczać nasze klikanie....
www.pajacyk.pl - 5 gr
www.polskieserce.pl - 5 gr
www.zmilosciserc.pl - Klikamy " DODAJ " pomiędzy dwoma serduszkami -5gr.
www.okruszek.org.pl - Klikamy " Na Chleb " - 5gr.
www.habitat.pl - 1 zł !! .....
Co daje 1,20 zł dziennie od osoby ..... każda kolejna dodawałaby do ostatniej kwoty 1,20 ..... czyli 2 osoby po kliknięciu w tych 5 linków przekazały 2,40 zł na szczytny cel ..... :D ( nie wiem tylko jak przeliczać the hunger site bo tam nie piszą o kwocie którą się przekazuje)
Na jednej ze stron tak podliczają już od kilku miesięcy i doszli już do 1000 zł :D co tym bardziej cieszy i mobilizuje do pomocy ..
Moglibyśmy zacząć podobnie liczyć i każdy kto klika doda do ostatniej kwoty swoją ..... w ten sposób raz że będzie to działać jak do tej pory jako PRZYPOMNIENIE , a 2 że sami zobaczymy jaką kwote użytkownicy WZ przekazali :)) Co wy na to ?
Pozdrawiam Kasia
O ile cos kojarze to jeden klik na "the hunger site" jest rowny jednemu (chyba malemu) posilkowi.
Dla mnie klikanie i podliczanie zaden klopot. W sumie ciekawe ile uzbieramy np. przez tydzien czy miesiac.
5x klik, i jeszcze klik na "the hunger site" i mamy
1,20 + jeden posileczek
tak, adres hunger site był w niedawno założonym wątku agi9999, ale też wart przypomnienia: http://www.thehungersite.com/clickToGive/home.faces?siteId=1
Jestem za..... pomysłem