Witajcie miłośnicy chochli i kopysci ;) Jezeli dajecie medale za werbunek nowych agentow to pasibrzuchowi za sprowadzenie mnie tutaj napewno sie jakis naprawde wielki nalezy :) Dziekuje pieknie za informacje o tej stronce. Pozdrawiam wszytkich
nicolass, witaj serdecznie, czuj się jak u siebie w kuchni Och, czyżbyś się nie domyślał dlaczego ja Cię zwerbowałam? Hehe, ja w tym mam swoje cele Ja tak liczę po cichutku na to, że wkrótce podzielisz się z nami swoimi przepisami... i wtedy nie tylko pasibrzuch, ale i reszta Żarłoczków będzie mogła cieszyć nimi podniebienia
Witaj , witaj i baw się tu smacznie i wesoło :))) Pasibrzuchowi tez dziękujemy, że dba o naszą książkę kucharską i zachęca innych do wpisywania się :)))
Witajcie miłośnicy chochli i kopysci ;)
Jezeli dajecie medale za werbunek nowych agentow to pasibrzuchowi za sprowadzenie
mnie tutaj napewno sie jakis naprawde wielki nalezy :)
Dziekuje pieknie za informacje o tej stronce.
Pozdrawiam wszytkich
nicolass, witaj serdecznie, czuj się jak u siebie w kuchni
Ja tak liczę po cichutku na to, że wkrótce podzielisz się z nami swoimi przepisami...
i wtedy nie tylko pasibrzuch, ale i reszta Żarłoczków będzie mogła cieszyć nimi podniebienia
Och, czyżbyś się nie domyślał dlaczego ja Cię zwerbowałam? Hehe, ja w tym mam swoje cele
V I T A J ^^
Witaj:)))
A witaj przy wspólnym WŻ-towym kotle i smacznie z nami gotuj.
Witaj .
Witaj serdecznie)) jak miło,że grono mężczyzn sie powiększa)))
Witaj i wśród zarłoczków i czuj się jak u siebie.
witaj:)))
Witaj , witaj i baw się tu smacznie i wesoło :)))
Pasibrzuchowi tez dziękujemy, że dba o naszą książkę kucharską i zachęca innych do wpisywania się :)))
Witaj!!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami
Jak to miło,że jesteś z nami! Czekamy na przepisy :)
Witam witam, ja równiez dzisiaj wstąpiłam do tego przemiłego towarzystwa. Madziara