Śliczna świnusia. Moja córka też chce świnkę. Niestety ja jestem uczulona na sierść świnki morskiej. Gdy znajdę się w pobliżu tego stworzonka łzawią mi oczy, kicham i leje mi się z nosa.
też miałam kiedyś dwie świnki i też topór wojenny był wykopany z grzebieniem straszne pieszczochy były musiały zwiedzić każdy kąt i każde miejsce zwłaszcza Rudi
Max (trikolor) nabawił się grzybicy i nie dało się go uratować, a Rudi zdechł na moich rękach w drodze do weterynarza nie wiem co to było lekarz podejrzewał że serduszko miał słabe.
sprawdzaj mu też regularnie ząbki czy nie są za długie zwłaszcza te drugie w środku pyszczka Maxiu miał ztym problem mimo że gryzł dużo twardzych rzeczy
Oto moja swineczka morska prawda ze jest piękna?
Przepiękna - Tricolor :))))))
Faktycznie baaaaardzo ładna :-)
Śliczna świnusia. Moja córka też chce świnkę. Niestety ja jestem uczulona na sierść świnki morskiej. Gdy znajdę się w pobliżu tego stworzonka łzawią mi oczy, kicham i leje mi się z nosa.
Ponoć Szynszylki nie powodują uczuleń i jak najbardziej nadają sie dla alergików. Też są urocze.
o dobrze wiedzieć , bo ja tez mam uczulenie ;( wrrr
Śliczności !!!! Tricolor i rozetka i te błyszczące bystre oczka..... piękna jest !
świnka sliczniusia :)))
Cudna! A fryzurka to na żelku, czy lakierek?
on taką ma fryzurkę to chlopiec i nie lubi sie lakierowac ani zelowac
Cudna!
prawda prawda
też miałam kiedyś dwie świnki i też topór wojenny był wykopany z grzebieniem
straszne pieszczochy były
musiały zwiedzić każdy kąt i każde miejsce zwłaszcza Rudi
sliczne twoje swiniaczki dlaczego napisalas ze mialas? o ile mi wiadomo swinki zyja do 9 lat
Max (trikolor) nabawił się grzybicy i nie dało się go uratować, a Rudi zdechł na moich rękach w drodze do weterynarza nie wiem co to było lekarz podejrzewał że serduszko miał słabe.
szkoda bo piekne swinki, Tosiek dostaje codziennie 10 kropel witaminy c do pyszczka .
sprawdzaj mu też regularnie ząbki czy nie są za długie zwłaszcza te drugie w środku pyszczka Maxiu miał ztym problem mimo że gryzł dużo twardzych rzeczy
mam cała reklamowkę kukurydzy ususzonej w kolbach daje mu kolbe kukurydza jest bardzo twarda , on ma dopiero 2 lata skonczy 15 grudnia
Sliczna ta Twoja swinka, na dodatek podobna do cudnej swinki Agulka.