Witam po dluuuuuuuugiej przerwie :)Wszystkim co pamietali dziekuje za zyczenia urodzinowe.Bede teraz niewatpliwie wpadac czesciej - a nowy wystroj podoba mi sie ogromniascie :)))Mrru
Witaj Mruczydełko :))) Fajnie, że znowu sie pojawiłaś, mam nadzieję, że teraz na dłużej ;)))
Witaj, witaj.
Witaj Mruczko po tak dlugiej nieobecnosci.
mrrrrruuuuuu mmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
witaj slodziutka :))))
Witaj))
Milusio wrocic ... jak do domku :)))Dziekuje za powitanie i za chwile zabieram sie za pieczenie pierniczkow :)
Witaj:)))
fajnie ze wrocilas:) po przerwie:)
Witaj Mruczko juz myslalam ze sie pod ziemie zapadłas, jak sie sprawuja foremki na ule ktore ci wysłalam ?
FENOMENALNIE .... a ja zaraz zapadne sie ze wstydu pod ziemie ... nie wyslalam ci pieniedzy :(( napisz na GG ile a wysle z procentem za czekanie plus prezencikiem irlandzkimMrry
No to... ...witaj po raz wtóry...
Witam po dluuuuuuuugiej przerwie :)
Wszystkim co pamietali dziekuje za zyczenia urodzinowe.
Bede teraz niewatpliwie wpadac czesciej - a nowy wystroj podoba mi sie ogromniascie :)))
Mrru
Witaj Mruczydełko :))) Fajnie, że znowu sie pojawiłaś, mam nadzieję, że teraz na dłużej ;)))
Witaj, witaj.
Witaj Mruczko po tak dlugiej nieobecnosci.
mrrrrruuuuuu mmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
witaj slodziutka :))))
Witaj))
Milusio wrocic ... jak do domku :)))
Dziekuje za powitanie i za chwile zabieram sie za pieczenie pierniczkow :)
Witaj:)))
fajnie ze wrocilas:) po przerwie:)
Witaj Mruczko juz myslalam ze sie pod ziemie zapadłas, jak sie sprawuja foremki na ule ktore ci wysłalam ?
FENOMENALNIE .... a ja zaraz zapadne sie ze wstydu pod ziemie ... nie wyslalam ci pieniedzy :(( napisz na GG ile a wysle z procentem za czekanie plus prezencikiem irlandzkim
Mrry
No to...
...witaj po raz wtóry...