dziękuję ślicznie za możliwość ustawienia koloru tła na stronie ;)) super sprawa , teraz mam zieloną ( miła dla oczu ) , a jak zmieni mi się nastrój to sobie zmienię , jeszcze raz dzieki za mily prezent
Oj, gapa ze mnie. Juz znalazłam :-) Niestety u mnie ta funkcja nie działa. Pewnie znów mam jakieś ograniczenia, bo mój laptop rządzi mną a nie odwrotnie.
Przeniosłam wypowiedź Shanny z wątku założonego przez Ave (jej wypowiedzi, jako, że już w tym jest nie kopiowałam). Tamten usunę - jako, że nie ma potrzeby aby się dublowały
Autor: Shanna Temat: Odp: Dziekuję za kolorki w ustawieniach :))) Data: 2007-12-10 12:32:01
Ale czad. Fajna sprawa, wlasnie "TO" odkrylam ;)))
Chcialam sie zapytac, czy to jest normalne, ze ustawiam sobie wybrany kolor... a gdy wylaczam komputer np. tylko na standby.. po ponownym zalaczeniu znowu mam wszystko biale... choc w ustawieniach pozostaje wybrany kolor??? albo, co robie zle?
U mnie bylo tak samo. Nawet nie wylaczalam komputera tylko zamknelam strone. Po ponownym zalogowaniu sie mam "pierwotne" ustawienia a nie wlasne. Ale tak na dobra sprawe jest mi juz z bez roznicy jaki kolor zostanie - przyzwyczailam sie ;)
Ja też mam ustawienie jednorazowe. Może to dopiero jest w trakcie dogrywania. Ale się nie przejmuję - wchodzę w ustawienia i ponownie akceptuję wybrany kolor..albo zmieniam na inny...
A ja sobie raz ustawilam i mam nawet jak wylacze kompa :)) Ech widac jak za komuny, goscie dewizowi sa na specjalnych prawach, tylko ze te dewizy juz byle jakie ;)))
dziękuję ślicznie za możliwość ustawienia koloru tła na stronie ;)) super sprawa , teraz mam zieloną ( miła dla oczu ) , a jak zmieni mi się nastrój to sobie zmienię , jeszcze raz dzieki za mily prezent
Piekna sprawa, siedze i od godziny bawie sie kolorami :))) Dziekuje!!!
Ale fajnie...:)))
A jak to zrobić? Ja nic nie widzę, żadnej opcji z kolorami...
Oj, gapa ze mnie. Juz znalazłam :-) Niestety u mnie ta funkcja nie działa. Pewnie znów mam jakieś ograniczenia, bo mój laptop rządzi mną a nie odwrotnie.
Rowniez ja dziekuje za cala palete barw :) wspanialy podarunek !!!
Ja również bardzo dziękuję za możliwość wyboru koloru tła na stronie ;* Jak na razie wybrałam srebrny ^.-
Bardzo, bardzo dziękuję ^^
i ja dziekuje :)
Ależ to super sprawa - WZ codziennie w innej sukience.
Tylko na co będziemy narzekać teraz - hehheh?
Super że ,można zmieniać kolor ,moja strona jest blado turkusowa jest superancko pozdrawiam anna.
nie zauwazyłam, tego wątku i wpisałam się "problemach techn", ale tu też dziękuję za możliwość kolorowania stronki wg własnego widzimisię :)))
Również dziękuję...
... i Tobie Pampasie
...
Tobie Wkn ...
Janek
dziekuje:)
Dołączam do podziekowan. Fajna sprawa. :)
pozdrawiam aga
Znalazłam!! I również dziękuję - tylko który teraz wybrać
Gosiu, czyli jak to bylo ??? "osiolkowi w zloby dano ....." :))) ja tez sie bawie :)))
Przeniosłam wypowiedź Shanny z wątku założonego przez Ave (jej wypowiedzi, jako, że już w tym jest nie kopiowałam). Tamten usunę - jako, że nie ma potrzeby aby się dublowały
Autor: Shanna
Temat: Odp: Dziekuję za kolorki w ustawieniach :)))
Data: 2007-12-10 12:32:01
Fajna sprawa, wlasnie "TO" odkrylam ;)))
Ja również dziękuje za taką mozliwosć ,fajne to.
Chcialam sie zapytac, czy to jest normalne, ze ustawiam sobie wybrany kolor... a gdy wylaczam komputer np. tylko na standby.. po ponownym zalaczeniu znowu mam wszystko biale... choc w ustawieniach pozostaje wybrany kolor??? albo, co robie zle?
U mnie bylo tak samo. Nawet nie wylaczalam komputera tylko zamknelam strone. Po ponownym zalogowaniu sie mam "pierwotne" ustawienia a nie wlasne. Ale tak na dobra sprawe jest mi juz z bez roznicy jaki kolor zostanie - przyzwyczailam sie ;)
W sumie to smutne.. dostac prezent i nie moc sie nim bawic.... to tak jak jesc smakolyki przez szybe..
Ja też mam ustawienie jednorazowe. Może to dopiero jest w trakcie dogrywania. Ale się nie przejmuję - wchodzę w ustawienia i ponownie akceptuję wybrany kolor..albo zmieniam na inny...
A ja sobie raz ustawilam i mam nawet jak wylacze kompa :)) Ech widac jak za komuny, goscie dewizowi sa na specjalnych prawach, tylko ze te dewizy juz byle jakie ;)))
||He,he ja dziś też mam,ale wczoraj trzeba było zmieniać..
Super pomysł!!!Ustawiłam zielony kolorek bo to mój ulubiony.
Ale fajna zabawka! Dzieki :))
i JA DZIĘKUJĘ))))
Dobrze powiedziane, mozna sobie kolor ustawic w zaleznosci od nastroju... i za to dziekuje :)
Ja również dziękuję pięknie za kolorki. Jest odlotowo !!! Pozdrawiam - Agapis.