Całosc ozdob wykonana jest z regalice-masy podobnej do marcepanu.Złote wstazki uzyskałam malujac bialy regalice złotym proszkiem(specjalny złoty proszek wymieszany z alkoholem) Pozdrawiam:)
tort jest przesliczny, tez uwielbiam robic torty i kupilam sobie ostatnio ksiazke ''Cake decorating'' ty chyba tez ja masz prawda??? jestes bardzo zdolna gosiu:)
Cudnosci Gosiu !!!! A tak troche odbiegajac od tematu, to ogladalam niedawno na Foodnetwork konkurs na domki z piernika. Domki to malo, to byly rezydencje cale, lacznie z pelnym umeblowaniem wnetrz .......cos niesamowitego, normalnie szczeka mi opadla co ludziska wyczyniaja i to byli nie zadni fachowcy ale amatorzy. Byla nawet specjalnie utworzona grupa dziecieca do 12 lat, oczywiscie tutaj wiadomo bylo, ze pomagali rodzice, ale pomysl i zdecydowana wiekszosc dziela musiala byc wykonana przez dziecko. Ale w kategorii doroslych to normalnie cudenka, zwlaszcza wyposazenie tych domow, lacznie z meblekami, dziadkiem czytajacym gazete w fotelu (bujanym) babcia robiaca na drutach, nawet warzywa i owoce w miskach .... Ludziska maja talent ...... no i cierpliwosc :))) Gosiu jeszcze raz gratuluje :))) Twoje torty sa przepiekne....
piękny,piekny, piękny,
To jest prześliczne. Z czego zrobiłaś te złote wstążki, też z marcepanu?
Całosc ozdob wykonana jest z regalice-masy podobnej do marcepanu.Złote wstazki uzyskałam malujac bialy regalice złotym proszkiem(specjalny złoty proszek wymieszany z alkoholem) Pozdrawiam:)
Bardzo ladne i napewno smakowite. Moj maz gdyby go zobaczyl to by dostal slinotoku (jest milosnikiem marcepanu).
tort jest przesliczny, tez uwielbiam robic torty i kupilam sobie ostatnio ksiazke ''Cake decorating'' ty chyba tez ja masz prawda??? jestes bardzo zdolna gosiu:)
Jak zwykle rewelacja !!!
Piekne :)
za kazdym razem raczysz nas nowa porcja czegos milego dla oka....tylko moj zoladek chcialby sprobowac tych pysznosci.
Jesteś nie do podrobienia Gosiu :)))) Piękne
Cudnosci Gosiu !!!! A tak troche odbiegajac od tematu, to ogladalam niedawno na Foodnetwork konkurs na domki z piernika.
Domki to malo, to byly rezydencje cale, lacznie z pelnym umeblowaniem wnetrz .......cos niesamowitego, normalnie szczeka mi opadla co ludziska wyczyniaja i to byli nie zadni fachowcy ale amatorzy. Byla nawet specjalnie utworzona grupa dziecieca do 12 lat, oczywiscie tutaj wiadomo bylo, ze pomagali rodzice, ale pomysl i zdecydowana wiekszosc dziela musiala byc wykonana przez dziecko.
Ale w kategorii doroslych to normalnie cudenka, zwlaszcza wyposazenie tych domow, lacznie z meblekami, dziadkiem czytajacym gazete w fotelu (bujanym) babcia robiaca na drutach, nawet warzywa i owoce w miskach ....
Ludziska maja talent ...... no i cierpliwosc :)))
Gosiu jeszcze raz gratuluje :))) Twoje torty sa przepiekne....
To dawaj chytrusie linka do tej strony, ja tez chce obejrzec ;))))
Zastanawiam w jakiej kolejce stałam ja,gdy Ty otrzymywałaś talent .
Basia