Nie wiem czy bedzie to mozliwe... chyba ze wezmiesz pieczarki jako grunt.. a te grzyby dodasz poprostu w czasie duszenia? Ja czesto miele suszone grzyby, ale uzywam ich potem do sosow lub zup. Dodaje do bigosu, do gulaszu. Tradycyjnie musialabys grzyby namoczyc i ugotowac, potem zmielic.. nigdy nie probowalam mielonych grzybow zalewac mala iloscia wody aby napecznialy? Moze sprobuj?
Kochani mam grzybki suszone cały słoiczek ale zmielone jak zrobić z nich farsz do uszek?
Nie wiem czy bedzie to mozliwe... chyba ze wezmiesz pieczarki jako grunt.. a te grzyby dodasz poprostu w czasie duszenia?
Ja czesto miele suszone grzyby, ale uzywam ich potem do sosow lub zup. Dodaje do bigosu, do gulaszu. Tradycyjnie musialabys grzyby namoczyc i ugotowac, potem zmielic.. nigdy nie probowalam mielonych grzybow zalewac mala iloscia wody aby napecznialy? Moze sprobuj?