Witajcie.Musze Wam o tym napisać.W poniedziałek wtorek i piątek mam egzaminy w szkole Z polskiego ,matematyki-boje sie najbardziej i w piatek z fizyki.Jak nie zdam to papiery i koniec edukacji.Ostatni egzamin 21 a 25 mój ślub o którym nie mam czasu myśleć.Musze dac rade!
Zdasz te egzaminy bo po prostu nie ma innej opcji i do ślubu pójdziesz już zw spokojna głową. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Pozdrawiam Małgosia
Bardziej wierzycie we mnie niz ja w siebie.Dzis sie dowiedziałam ze jeszcze doszedł w poniedziałek niemiecki.Boli mnie zoładek od stresu.Dziękuje ze trzymacie kciuki -beda mi potrzebne.
Niedawno, bo w poniedzialek, tez zdawalam egzamin z angielskiego i wierz mi wiecej mnie zzeral ten stres niz to wszystko warte. Po prostu jak juz tam jestes to gadasz co Ci slina na jezyk przyniesie,zeby tylko zdac i w ten sposob potem mowisz po co sie tak stresowalam;) Trzymam za Ciebie kciuki i daj znac jak poszlo A na nowej drodze zycia,zycze duzo szczescia i mniej stresu niz w szkole ;)
To podsumowanie tygodnia!-Z polskiego , niemieckiego i matematyki nie wiem bo wyniki po Nowym roku a z fizyki dobry z minusem.Udało się! Teraz czas na myślenie o slubie-zaczynam się stresować ,ale bedzie dobrze.Zrobiłam sobie śliczne paznokcie i pobieglam do fryzjera -wygladam bajera!
Marcia, przyjmij moje serdeczne gratulacje, wygladalas super, troche sie wystraszylam, jak napisalas "pobieglam do fryzjera", bo mi sie przypomniala Twoja przygoda z trwala (pamietasz?:))). Teraz pozostaje Wam tylko zyczyc wiele szczescia, zdrowia, milosci i radosci :)) reszta zwylke jakos sama "idzie" ;))) Po Nowym Roku daj znac jak to poszlo z tymi egzaminami i pamietaj......z kazdej sytuacji sa przynajminej dwa wyjscia :)) - maryla
Gratulacje i zyczenia wszystkiego naj... naj... naj... na nowej drodze życia (ze swoim Połówkiem :)))) I daj znac jak poszły pozostałe egzaminy . Całusy dla Nowożeńców :)))))
J niemiecki, historia,wos i chemia -czwóreczki.chyba jednak nie jest żle ale wole martwic siena zaś niz sie rozczarować.Dzięki ze trzymaliscie za mnie kciuki.
Widzisz Marcia, nie potrzebnie kupa nerwow :-). Gratuluje z okazji slubu i zdanych egzaminow.Zycze Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia.Buziaki.
Witajcie.Musze Wam o tym napisać.W poniedziałek wtorek i piątek mam egzaminy w szkole Z polskiego ,matematyki-boje sie najbardziej i w piatek z fizyki.Jak nie zdam to papiery i koniec edukacji.Ostatni egzamin 21 a 25 mój ślub o którym nie mam czasu myśleć.Musze dac rade!
...i dasz radę!!! Trzymam te kciuki mocno jak nie wiem co :-)
Marciu, dasz rade, oczywiscie bede trzymac kciuki :))
Egzaminy są po to żeby je zdać...:))) I Ty to zrobisz a potem pójdziesz do ślubu a potem to już tylko....miesiąc miodowy....:)))
Życzę Ci powodzenia.
powodzenia Marcia ;) trzymam kciuki :))
Zdasz te egzaminy bo po prostu nie ma innej opcji i do ślubu pójdziesz już zw spokojna głową. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. Pozdrawiam Małgosia
bede trzymal:)
Ja też będę trzymać - musi się udać i już !!!
Marcia, pewnie ze dasz rade! Nie ma innej opcji, a my wszyscy tutaj bedziemy za ciebie trzymac kciuki.Powodzenia.
Troszkę wiary w siebie,uda się ,bo musi...
Gratulacje z okazji ślubu!!!
Basia
Trzymać będę obowiązkowo
Dasz radę - a potem same przyjemności
Bardziej wierzycie we mnie niz ja w siebie.Dzis sie dowiedziałam ze jeszcze doszedł w poniedziałek niemiecki.Boli mnie zoładek od stresu.Dziękuje ze trzymacie kciuki -beda mi potrzebne.
Niedawno, bo w poniedzialek, tez zdawalam egzamin z angielskiego i wierz mi wiecej mnie zzeral ten stres niz to wszystko warte. Po prostu jak juz tam jestes to gadasz co Ci slina na jezyk przyniesie,zeby tylko zdac i w ten sposob potem mowisz po co sie tak stresowalam;)
Trzymam za Ciebie kciuki i daj znac jak poszlo
A na nowej drodze zycia,zycze duzo szczescia i mniej stresu niz w szkole ;)
powodzenie marciu , trztmam kciuki
No i -porażka.Sadze ze żle napisałam a nawet tragicznie .Jutro matematyka! Jestem załamana!
Nie zalamuj sie tylko uszy do gory ;) Nie pojdzie jedno to pojdzie drugie, patrz przed siebie a nie za...i walcz, bo nadal trzymam kciuki :)
Tylko zeja nie umiem pisac wypracowań a jak dostałe pałe to moge zabierac papiery
Pisz jak umiesz, zawsze moga Cie docenic za wysilek jaki wlozylas ;) Juz nie zrzedz tylko powiedz sobie: JA TO UMIEM! ;)))
Marcia jak tam egzaminy i przygotowania do ślubu?
To podsumowanie tygodnia!-Z polskiego , niemieckiego i matematyki nie wiem bo wyniki po Nowym roku a z fizyki dobry z minusem.Udało się! Teraz czas na myślenie o slubie-zaczynam się stresować ,ale bedzie dobrze.Zrobiłam sobie śliczne paznokcie i pobieglam do fryzjera -wygladam bajera!
No to teraz już "z górki".Wszystkiego dobrego i czekam na fotorelację malutką
No to gratulacje, nie taki diabel straszny jak go maluja ;)))
Napiszę tylko tyle ... cala przysięgę ryczałam!
Nooo..gratulacje)))
jak ryczałaś to teraz będziesz miała się z czego śmiać))
Pieknie wyszlas :) No to teraz witaj w klubie mezatek ;)))
no dziękuje bardzo
Marcia, przyjmij moje serdeczne gratulacje, wygladalas super, troche sie wystraszylam, jak napisalas "pobieglam do fryzjera", bo mi sie przypomniala Twoja przygoda z trwala (pamietasz?:))). Teraz pozostaje Wam tylko zyczyc wiele szczescia, zdrowia, milosci i radosci :)) reszta zwylke jakos sama "idzie" ;))) Po Nowym Roku daj znac jak to poszlo z tymi egzaminami i pamietaj......z kazdej sytuacji sa przynajminej dwa wyjscia :)) - maryla
hej :) witaj młoda mężatko :)) przyjmij moje gratulacje
i życzenia wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:)))
I daj znac jak poszły pozostałe egzaminy . Całusy dla Nowożeńców :)))))
Ja też przyłączam się do wszystkich, serdecznych życzeń. Powodzenia!!!
EGZAMIN z polskiego zdalam na czwóreczke ale o 15 jeszcze niemiecki
no to widze ze nie jest tak zle :)
gratuluje 4 z polskiego :)
Super!!!!!!!!
J niemiecki, historia,wos i chemia -czwóreczki.chyba jednak nie jest żle ale wole martwic siena zaś niz sie rozczarować.Dzięki ze trzymaliscie za mnie kciuki.
No proszę jaka zdolna dziewczyna - gratulacje ! Dużo szczęścia na nowej drodze życia.
Gratulacje)))
Wszystkiego dobrego! ;)
Widzisz Marcia, nie potrzebnie kupa nerwow :-). Gratuluje z okazji slubu i zdanych egzaminow.Zycze Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia.Buziaki.
Bardzo dziękuje!