Hej:-)Dla wszystkich u których nie ma teraz śniegu załączam kilka zimowych obrazków z mojej okolicy:-)Pierwszy to atak zimy-jak widać śniegu ci u nas dostatek:-)Druga fotka to "mój"las w zimowej szacie:Teraz na wesoło:jabłka w szlafroczkach,dla wytrawnych smakoszy:-)Oraz-zimowi goście w moim ogrodzie-widok z okna łazienki naszego domu wychodzi na nasz stary sad,a oto popołudniowy gość,cudny,prawda?I na koniec wschód słońca,też z okna łazienki,godzina 7'10 rano:-)
No,coś w stylu:-)))Mała chatka drewniana,przytulona z jednej strony niemalże do lasu,obok pasieka,na północ od domu wzgórza,nie daleko rzeka -jak mówi moja córa-kamienna rzeka:-)Ni życ ,ni umierać:-)To moja chatka:-)
Przepiękne! Przepiękne! Przepiękne! Miejsce jak z bajki. Chciałabym móc spędzić w takim otoczniu (chociaż) święta. Ech! Ty szczęściaro! Dziękuję za fantastyczne fotki.
Opłata symboliczna czy niesymboliczna, ale liczy się sam pomysł zaproszenia do agroturystyki :-) Dziękuję. Kto wie... może jeszcze wrócimy do tego tematu i będziesz mogła dzięki odwiedzającym Cię "WŻ-wiczom" spokojnie wyremontować więcej, niż tylko jeden pokój :-) Serdecznie pozdrawiam i już zaczynam marzyć...
Miło by było gościć u siebie Kogoś z Was:-)Warunki są hm...***może więcej:-)))Zawsze jak komus zamarzy się hard core to mam suuuper duży strych gdzie podczas remontu dołu spałam z moja córą przy temperaturze ok.5-6'C w nocy!!!!Pozdrawiam:-)
Widok z okna masz przepiekny. Od razu mam ochotę założyc buty, szal i iśc na spacer. Twój pomysł na agroturystyke na pewno się sprawdzi z taka okolice to murowane. Ja narazie to chociaz sobie popatrze na śnieg bo jeszcze troche to zapomne jak on wyglada. W Poznaniu. Pozdrawiam Małgosia
śliczny Twój krajobraz, a śniegu więcej niż u nas,chociaż też u nas biało
po prostu pięknie, a gość "przecudny"
Czyż nie jest piękny nasz kraj,a my potrafimy chwalic tylko cudze.Jak ja ci zazdroszczę takich widoków
Wszystko u Ciebie jak w bajce! Bardzo pięknie!!!
Przepiękne! Przepiękne! Przepiękne! Miejsce jak z bajki. Chciałabym móc spędzić w takim otoczniu (chociaż) święta. Ech! Ty szczęściaro! Dziękuję za fantastyczne fotki.
Opłata symboliczna czy niesymboliczna, ale liczy się sam pomysł zaproszenia do agroturystyki :-) Dziękuję. Kto wie... może jeszcze wrócimy do tego tematu i będziesz mogła dzięki odwiedzającym Cię "WŻ-wiczom" spokojnie wyremontować więcej, niż tylko jeden pokój :-) Serdecznie pozdrawiam i już zaczynam marzyć...
PIĘKNIE!!! U mnie zimy ani widu ani słychu...
Widok z okna masz przepiekny. Od razu mam ochotę założyc buty, szal i iśc na spacer. Twój pomysł na agroturystyke na pewno się sprawdzi z taka okolice to murowane. Ja narazie to chociaz sobie popatrze na śnieg bo jeszcze troche to zapomne jak on wyglada. W Poznaniu. Pozdrawiam Małgosia
tylko pozazdrościć Ci tegośniegu i takich pIeknych widoków.Gorąco pozdrawiam.