Forum

Galeria

Choinka ;)

• Autor: nadia Data: 2007-12-16 22:56:32

Dzieci sie nie mogly doczekac kiedy ubiora choinke, wiec zaproponowalam zrobienie wspolnie ozdob choinkowych, no i ....ubralismy dzisiaj choinke ;) W tym roku krolowac beda na choince recznie robione ozdoby, czyli lancuchy z kolorowych papaierkow i z kolorowego papieru, aniolki, gwiazdki i inne papieropwe roznosci, oraz cukierki i jak upieke to zawiesimy jeszcze pierniczki :)
    Do Wigilii mysle,ze dzieciaki jeszcze beda robic jakies drobnostki i dowieszac a niektore moga dziwnie znikac, no ale coz, na tym polega caly urok tej choinki :)))
    Moze ktos jeszcze zrobi zdjecia swojej choinki?

• Autor: olka76 Data: 2007-12-17 09:04:43

Choinka w stylu etnicznym! Brawo, dzieciaczki! Jest kolorowa, wesolutka, coś pięknego!

• Autor: gosia5982 Data: 2007-12-17 09:26:32

Brawo.Sliczna choinka.Gratulacje dla dzieci za cierpliwosc i wytrwalosc.

• Autor: Ave Data: 2007-12-17 09:30:06

Mnie zawsze wzruszają takie prace dzieciaczków, ich zaangażowanie, fantazja, pomysły i takie troszkę nieporadne wykonanie. Choinka inna niż wszystkie i niepowtarzalna . Gratuluję i słowa uznania dla małych wykonawców.

• Autor: Baśka Data: 2007-12-17 09:31:25

Dzieci są pewnie dumne ze swojej choinki.Wymagała dużo pracy...a rączki jeszcze małe...koniecznie tak jak piszesz dowieś cukierki...będzie co podjadać.
      Przypomniała mi ona dawniejsze lata,gdy z własnymi dziećmi robiłam zabawki,ile było przy tym zabawy...
      Basia

• Autor: nadia Data: 2007-12-17 17:18:19

Cukierki sa zawieszone, ale bede musiala dowiesic ;)))

• Autor: izabelka Data: 2007-12-17 13:04:23

Choineczka jest prześliczna i przypomina mi moją z dzieciństwa aż się łezka w oku zakręciła brawo dzieciaczki !!!

• Autor: nadia Data: 2007-12-17 17:28:57

Wlasnie o to mi chodzilo, zeby dzieci nie tylko kojarzyly sobie choinke z bombkami, kupnymi swiecidelkami czy lancuchami, ale tak jak kiedys moj tata siedzial z nami i cierpliwie pokazywal jak sie lancuch robi, gwiazdorka z wydmuszki ( o wlasnie, o nim zapomnialam ;)), jak nalezy dekorowac choinke,zeby miala ''rece i nogi '' i pamietam te chwile spedzone razem, to jest wlasnie to co utkwilo mi najbardziej w pamieci...
    I teraz ''to'' probuje przekazac moim dzieciom...Jestem nawet mile zaskoczona, bo dzieciom podoba sie ta choinka i to bardzo ;)))
    Dziekuje wszystkim za mile komentarze, ktore oczywiscie przeczytalam dzieciom, no i moja corcia juz siedzi u siebie i robi kolejne gwiazdki, koleczka... ;)))

Przejdź do pełnej wersji serwisu