Wow, jaka piękna uroczystość i przepiękny tort i duzo gości i najwazniejsze - szczęsliwa jubilatka :)))) Widac, że wcale sie nie bała tych wiekich sztucznych ogni na torcie . Wszystkiego najlepszego dla Emilki, niech sie Wam zdrowo chowa :)))
Cóż za fantastyczna uroczystość i cudna Jubilatka:) Gratuluję takiej pociechy, a zdjęcia "początków" naprawdę wzruszające:) Wszystkiego dobrego dla Emilki:) Mnie taka uroczystość czeka za 3 miesiące;) Pozdrawiam:)))
Wow, jaka piękna uroczystość i przepiękny tort i duzo gości i najwazniejsze - szczęsliwa jubilatka :)))) Widac, że wcale sie nie bała tych wiekich sztucznych ogni na torcie .
Wszystkiego najlepszego dla Emilki, niech sie Wam zdrowo chowa :)))
Cóż za fantastyczna uroczystość i cudna Jubilatka:) Gratuluję takiej pociechy, a zdjęcia "początków" naprawdę wzruszające:) Wszystkiego dobrego dla Emilki:) Mnie taka uroczystość czeka za 3 miesiące;) Pozdrawiam:)))
Piekna coreczka i widac,ze ciekawa swiata ;)
córeczka słodziutka,a zdjęcia z przed roku rozczulające.....
bardzo podobało mi się zaproszenie....
my teraz czekamy na nasze pierwsze dziecię i ten moment już bniebawem, bo 35 tydzień
leci....
Moc życzeń dla malutkiej i pozdrowienia dla rodziców :)
Emilcia z mamusia serdecznie dziekuja za wszystkie mile odpowiedzi i za zyczenia :)