Z okazji zblizajacych sie swiat zycze wszystkim uzytkownikom WZ-Zdrowych,Spokojnych i Radosnych Swiat Bozego Narodzenia oraz Szczesliwego Nowego Roku-zyczy kuleczka.
Dziękuję i przyłączam się do życzeń -wszystkim chorym ,połamanym,zwichniętym -szybkiego powrotu do zdrowia, - smutnym,zawiedzionym- optymizmu i duuuuużo usmiechu i serdecznych ludzi wokół, - zagniewanym, obrażonym - zdolności przebaczenia i łaski przeprosin
i może malutkie "co nieco" ks.Twardowskiego
DLACZEGO JEST ŚWIĘTO BOŻEGO NARODZENIA? ks. Jan Twardowski
Ja również chciałabym życzyć wszystkim Żarłoczkom zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz fantastycznej zabawy w noc sylwestrową . Niech wraz z Nowym Rokiem spełnią się Wam wszystkie marzenia, te duże i te najmniejsze. Pozdrawiam - Agapis.
Niech magiczna noc Wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdarzy Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia, niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia
Tak mi troche smutno, poniewaz wczesniej zalozylam watek(w Zyczeniach Okazjonalnych) abysmy mogli podzielic sie naszymi zyczeniami i co widze ze nasza zarloczna rodzinka nie lubi zyczyc. Moze to zawczesnie????A moze to zalezy kto watek zaklada???
nie każdy Balbinko ma takie chody, żeby jego życzenia znajdowały się od razu na pierwszej stronie WŻ :)))) A może dowiemy się kim jest Marengo :))))) bo chyba nie takim zwykłym (jak my) Użytkownikiem :) - Upss, szykuję się na klapsy od Mikołaja ...
Wszystkim Użytkownikom Wielkiego Żarcia spokojnych, wyciszonych Świąt, serdecznych spotkań, wyczekiwanych prezentów i uśmiechu na buziach, życzliwości w kontaktach, a potem szczęśliwego Nowego Roku życzy Ave/Ewa do zobaczenia w nowym roku :))))))
Lud czekający na swego Mesjasza Nie zwróci oczu na dziecinę małą I do biednego nie zajrzy poddasza; Mniema, że zbawcę, którego czekało
Tyle pokoleń, ujrzy ziemia nasza Od razu ziemską okrytego chwałą, Jak na wojsk czele niewiernych rozprasza — Mniema, że wszystko będzie przed nim drżało.
Że nawet głowy ugną się książęce, Zdając mu władzę nad światem... Więc jeśli usłyszy, że się narodził w stajence I że mędrcowie dary mu przynieśli, Pyta ze śmiechem: „Jak to? ten syn cieśli Ma rządy świata ująć w swoje ręce?"
Z okazji zblizajacych sie swiat zycze wszystkim uzytkownikom WZ-Zdrowych,Spokojnych i Radosnych Swiat Bozego Narodzenia oraz Szczesliwego Nowego Roku-zyczy kuleczka.
- smutnym,zawiedzionym- optymizmu i duuuuużo usmiechu i serdecznych ludzi wokół,
- zagniewanym, obrażonym - zdolności przebaczenia i łaski przeprosin
i może malutkie "co nieco" ks.Twardowskiego
DLACZEGO JEST ŚWIĘTO BOŻEGO NARODZENIA?
ks. Jan Twardowski
Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia?
Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie?
Dlaczego śpiewamy kolędy?
Dlatego, żeby się nauczyć miłości do Pana Jezusa.
Dlatego, żeby podawać sobie ręce.
Dlatego, żeby uśmiechać się do siebie.
Dlatego, żeby sobie przebaczać
____________________________ _________________________________-
Ja również chciałabym życzyć wszystkim Żarłoczkom zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia oraz fantastycznej zabawy w noc sylwestrową
. Niech wraz z Nowym Rokiem spełnią się Wam wszystkie marzenia, te duże i te najmniejsze. Pozdrawiam - Agapis.
To i ja sie dołączam, kochane żarłoczki mimo wszystkich pechów i nieszczęść cieszę się że jestem w Wami
WESOŁYCH ŚWIĄT a ten link proponuje z dżwiękiem http://rodzinnastrona.ovh.org/bozenarodzenie/12.htm
Ja również dołączam się do życzeń:
Niech magiczna noc Wigilijnego wieczoru przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem,
a Nowy Rok obdarzy Was pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych świąt Bożego Narodzenia,
niech spełnią się wszystkie Wasze marzenia
Monika
Tak mi troche smutno, poniewaz wczesniej zalozylam watek(w Zyczeniach Okazjonalnych) abysmy mogli podzielic sie naszymi
zyczeniami i co widze ze nasza zarloczna rodzinka nie lubi zyczyc. Moze to zawczesnie????A moze to zalezy kto watek zaklada???
spokojnych, wyciszonych Świąt, serdecznych spotkań, wyczekiwanych prezentów i uśmiechu na buziach, życzliwości w kontaktach, a potem szczęśliwego Nowego Roku
życzy Ave/Ewa
do zobaczenia w nowym roku :))))))
Nie zwróci oczu na dziecinę małą
I do biednego nie zajrzy poddasza;
Mniema, że zbawcę, którego czekało
Tyle pokoleń, ujrzy ziemia nasza
Od razu ziemską okrytego chwałą,
Jak na wojsk czele niewiernych rozprasza —
Mniema, że wszystko będzie przed nim drżało.
Że nawet głowy ugną się książęce,
Zdając mu władzę nad światem...
Więc jeśli usłyszy, że się narodził w stajence
I że mędrcowie dary mu przynieśli,
Pyta ze śmiechem: „Jak to? ten syn cieśli
Ma rządy świata ująć w swoje ręce?"
Życzy Agnieszka.