Kochani! Wchodząc na tę stronę www.animalia.pl/choinka.php można złożyć życzenia rodzinie i znajomym, ubrać choinkę, wysłać ją im i jednocześnie pomóc zwierzętom. Jest zima, schroniska jak zwykle przepełnione i ciągle borykające się z problemami. Z okazji Świąt pomyślmy także o naszych braciach mniejszych. Zapraszam.
nie wiem czy wiecie ale tam gdzie klikamy na strone the hunger site sa zakladki, kilka zakladek - dla dzieci, raka piersi, lasy deszczowe, ksiazki dla dzieci i zwierzeta. Na kazdej zakladce jest miejsce do klikniecia. Moze juz wiecie i tylko ja taka ciemna, ze sie zorientowalam dopiero kika dni temu :)
No to choineczki wystrojone i wysłane.Dobrze,że są wśród nas osoby, które pamiętają też o naszych biednych zwierzaczkach, które w Wigilię o północy będą pewnie prosiły o dobrych ludzi, którzy może zabiorą ich do swoich domów i pokochają tak jak one pokochają ich.
A ja nic z tego nie rozumiem. Jeden klik jedno zarcie ???? No to klikajmy na okraglo. I przynajmnie bedziemy zadowoleni. Wychodziloby na to, ze klikaniem uwolnimy wszystkie zwierzeta od glodu i chlodu. Ja juz tak sobie klikam od pol roku w najprzerozniejszych sprawach, ale czy to klikanie jakos skutkuje?? Wolalabym kliknac na jakas okreslona sume pieniedzy. Gdzie taka, dla kogo i jak klikac.....?
W domku mam a raczej moje corcie chomika.....ale mam 9-podopiecznych sa to bezdomne koty ktore zadomowily sie za moim garazem i juz 2 kotki (domyslam sie)spodziewaja sie malych wiec ciagle ich przybywa.Codziennie rzucam im cos do zjedzenia(resztki z obiadu skrawki wedlin,kanapki ktore przynosi czasem moj maz z pracy itd)..Rowniez sasiedzi zawsze cos im rzucaja Dlatego nie wyrzucajmy resztek do smietnika...lepiej polozyc je obok zawsze jakies bezdomne zwierzatko przyjdzie.Wesolych i Radosnych Swiat pelnych milosci i ciepla rodzinnego zycze Wszystkim W-Z
Każda wysłana choinka to porcja karmy.
www.animalia.pl/choinka.php
Świetny pomysł Angelo, choinki wysłane!!!
świetna akcja dzięki wielkie, że zwróciłas nam na nią uwagę, wysłałam kilka ale postaram się wysłać ile się da
choinki juz wyslane :)
nie wiem czy wiecie ale tam gdzie klikamy na strone the hunger site sa zakladki, kilka zakladek - dla dzieci, raka piersi, lasy deszczowe, ksiazki dla dzieci i zwierzeta. Na kazdej zakladce jest miejsce do klikniecia. Moze juz wiecie i tylko ja taka ciemna, ze sie zorientowalam dopiero kika dni temu :)
w kazdym razie klikania szal :)
No to choineczki wystrojone i wysłane.Dobrze,że są wśród nas osoby, które pamiętają też o naszych biednych zwierzaczkach, które w Wigilię o północy będą pewnie prosiły o dobrych ludzi, którzy może zabiorą ich do swoich domów i pokochają tak jak one pokochają ich.
Mówisz i masz:)
Pozdrawiam Dorota
No to klikajmy na okraglo. I przynajmnie bedziemy zadowoleni.
Wychodziloby na to, ze klikaniem uwolnimy wszystkie zwierzeta
od glodu i chlodu.
Ja juz tak sobie klikam od pol roku w najprzerozniejszych sprawach,
ale czy to klikanie jakos skutkuje??
Wolalabym kliknac na jakas okreslona sume pieniedzy.
Gdzie taka, dla kogo i jak klikac.....?
W domku mam a raczej moje corcie chomika.....ale mam 9-podopiecznych sa to bezdomne koty ktore zadomowily sie za moim garazem i juz 2 kotki (domyslam sie)spodziewaja sie malych wiec ciagle ich przybywa.Codziennie rzucam im cos do zjedzenia(resztki z obiadu skrawki wedlin,kanapki ktore przynosi czasem moj maz z pracy itd)..Rowniez sasiedzi zawsze cos im rzucaja
Dlatego nie wyrzucajmy resztek do smietnika...lepiej polozyc je obok zawsze jakies bezdomne zwierzatko przyjdzie.Wesolych i Radosnych Swiat pelnych milosci i ciepla rodzinnego zycze Wszystkim W-Z
Choineczki wysłane!
Oby więcej takich gestów wobec potrzebujących zwierzątek!