Witam Was bardzo goraco i bardzo serdecznie! Pol roku w Anglii minelo jak batem strzelil, od wczoraj jestem juz w domku, i powiem Wam ze warto bylo czekac tyle czasu na to uczucie, juz nie pamietam kiedy bylam tak szczesliwa...:D Tak bardzo tesknilam i w koncu sie doczekalam. Mam nadzieje ze jeszcze o mnie nie zapomnieliscie. Widze ze duzo sie tu pozmienialo, trzeba na spokojnie zaczac nadrabiac zaleglosci, powklejac przepisy i przejrzec te wszystkie wasze cudenka, troche sie tego nazbieralo... W Polsce zostaje do 4 stycznia, wiec mam troche czasu... Mam zamiar zrobic tez sobie prezent gwiazdkowy w postaci laptopa, wiec mam nadzieje ze bede juz stalym bywalcem mojej ulubionej stronki:) Jeszcze raz witam ponownie!!!
Witaj Młoda ,własnie trafiłam na Twoje świetne przepisy ,uwilbiam tego rodzaju ciasta ,napewno cos zrobie ,masz nowe wstawiaj sa wspaniałe z samego juz opisu .ciesze sie z Toba ze wróciłas .Wszystkiego dobrego Ci życzę -zosia
Mloda ... pozazdroscic Swiat spedzanych w Polsce .... ja na Zielonej Wysepce zostaje ... horrrrrrrrendalne ceny biletow :( Witaj ponownie na stronce :)
Ja też Cię witam serdecznie. Mam nadzieję, że sobie wynagrodzisz teraz rozłąkę z rodziną i czas upłynie Ci tak, jak sobie wymarzyłaś - czego życzę z całych sił. Pozdrawiam ciepło.
Fakt ceny biletow sa okropne...:( niestety, firmy transportowe wykorzystuja fakt ze Polacy za wszelka cene chca spedzic swieta w Polsce... Ale dla mnie nie ma przeszkod, jak sa swieta to juz nie liczy sie dla mnie cena biletu, ani nawet zagrozenie ze moga zwolnic mnie z pracy... Swieta to Swieta, trzeba je spedzic w Polsce z rodzina i przyjaciolmi i tyle...nie ma mocnych. Co innego jesli rodzine ma sie w Anglii... Zycze Ci Wesolych Swiat! Trzymaj sie cieplo na Zielonej WYspie
Witam Was bardzo goraco i bardzo serdecznie! Pol roku w Anglii minelo jak batem strzelil, od wczoraj jestem juz w domku, i powiem Wam ze warto bylo czekac tyle czasu na to uczucie, juz nie pamietam kiedy bylam tak szczesliwa...:D Tak bardzo tesknilam i w koncu sie doczekalam. Mam nadzieje ze jeszcze o mnie nie zapomnieliscie. Widze ze duzo sie tu pozmienialo, trzeba na spokojnie zaczac nadrabiac zaleglosci, powklejac przepisy i przejrzec te wszystkie wasze cudenka, troche sie tego nazbieralo... W Polsce zostaje do 4 stycznia, wiec mam troche czasu... Mam zamiar zrobic tez sobie prezent gwiazdkowy w postaci laptopa, wiec mam nadzieje ze bede juz stalym bywalcem mojej ulubionej stronki:)
Jeszcze raz witam ponownie!!!
witaj Mloda :)))
Witaj Młoda ,własnie trafiłam na Twoje świetne przepisy ,uwilbiam tego rodzaju ciasta ,napewno cos zrobie ,masz nowe wstawiaj sa wspaniałe z samego juz opisu .ciesze sie z Toba ze wróciłas .Wszystkiego dobrego Ci życzę -zosia
Zosiu Mrruczusia tez Zosia :)
Mloda ... pozazdroscic Swiat spedzanych w Polsce .... ja na Zielonej Wysepce zostaje ... horrrrrrrrendalne ceny biletow :(
Witaj ponownie na stronce :)
Ja też Cię witam serdecznie. Mam nadzieję, że sobie wynagrodzisz teraz rozłąkę z rodziną i czas upłynie Ci tak, jak sobie wymarzyłaś - czego życzę z całych sił. Pozdrawiam ciepło.
Mru, wiem coś o tym, sama zostaję w IRE ale teściowie za to przyjeżdżają nas odwiedzić, więc nie będzie najgorzej.
A ja bede bez Rodzinki :( to ze w Irlandii ... nic nie szkodzi .. byle z Rodzina ....
Fakt ceny biletow sa okropne...:( niestety, firmy transportowe wykorzystuja fakt ze Polacy za wszelka cene chca spedzic swieta w Polsce... Ale dla mnie nie ma przeszkod, jak sa swieta to juz nie liczy sie dla mnie cena biletu, ani nawet zagrozenie ze moga zwolnic mnie z pracy... Swieta to Swieta, trzeba je spedzic w Polsce z rodzina i przyjaciolmi i tyle...nie ma mocnych. Co innego jesli rodzine ma sie w Anglii...
Zycze Ci Wesolych Swiat! Trzymaj sie cieplo na Zielonej WYspie
Pamiętamy, pamiętamy, witaj :))) I Wesołych Świat :)
Witaj życzę Zdrowych i wesołych świąt ,a także udanego sylwestra.
Witaj Mloda, faktycznie dawno Cie nie bylo, wiec miej dobre uklady z Gwiazdorem, zeby Ci tego laptopa przyniosl pod choinke ;0)
Dziekuje wszystkim za mile slowa, dziekuje rowniez za pamiec! Zycze wszystkim Wesolych i Spokojnych Swiat!!!
Miło, że chcesz tu wracać!
Witam i pozdrawiam...
Witaj w domu.
Pozdrawiam - Agapis.