nie pamietam. Obiecalam na chacie dosc dawno temu (komus ?) olejek mietowy, i nie wiem komu ? Czy "ktos" moglby sie przyznac ? Przepraszam za dziure w mej glowie, powtarzalam sobie i powtarzalam az zapomnialam :(
aga o raju a ja bylam pewna, ze o iete chodzilo. Ostatnio malo brakowalo a kupilambym 3 buteleczki, hmmmm anyzowy ... tego nie pamietalam i nie wiem czy jest tutaj, ale rozejrze sie i powiem Ci czy jest i jesli chcesz to wysle Ci
nie pamietam. Obiecalam na chacie dosc dawno temu (komus ?) olejek mietowy, i nie wiem komu ? Czy "ktos" moglby sie przyznac ?
Przepraszam za dziure w mej glowie, powtarzalam sobie i powtarzalam az zapomnialam :(
agus moze Tobie obiecalam (aga9999)?
Hej miauko :-)
Juz sie nie smutaj. Niczego mi nie obiecalas, to ja Cie poprosilam o to abys sie rozejrzała za olejkiem anyzowym.
Gdyby mi zlaezalo to bys nie zapomniala. :-)
Sciskam mocno
aga
aga o raju a ja bylam pewna, ze o iete chodzilo. Ostatnio malo brakowalo a kupilambym 3 buteleczki, hmmmm anyzowy ... tego nie pamietalam i nie wiem czy jest tutaj, ale rozejrze sie i powiem Ci czy jest i jesli chcesz to wysle Ci
cmokkkkkk
Jeśli to przepis to poprostu wrzuć go do przepisów albo dodaj tutaj. Pozdrawiam. Tomasz.
Nie chodzi o przepis.
pozdrawiam
aga