Witam!Nie mogę usunąc obrazów z galerii ani nowych wstawiac(pojawia się informacja-maksymalny dozwolony rozmiar obrazu dla formatu gif to 200x200 punktów).zaznaczam,że wcześniej nie miałam większych problemów ze wstawianiem gifów czy zdjęc a teraz.....chciałam do życzeń załączyc jakiś ładny obrazek i nic:((((((((((
Co do kasowania to wystarczyło trochę poczytać. Temat wałkowany wiele razy i dla chcąego nie ma problemu z dotarciem do tych informacji. Było nawet całkiem niedawno np: forum_watek.php?id=143787&post=143810 Co do rozmiaru, to faktycznie rozmiar gifów jest ogranoczony do 200x200 pikseli i najwyraźniej ten twój jest większy i tyle. Jeżeli chcesz wkleić coś większego przekonwertuj to na jpeg.
Dziękuję bardzo za odpowiedź,ja wiem że kiedyś już ten temat był poruszany,o tym niedawnym wątku nie miałam pojęcia gdyż ostatnio brakuje mi czasu na śledzenie wszystkiego na bieżąco dlatego poprosiła o pomoc.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
Co do kasowania to wystarczyło trochę poczytać. Temat wałkowany wiele razy i dla chcąego nie ma problemu z dotarciem do tych informacji. Było nawet całkiem niedawno np: forum_watek.php?id=143787&post=143810
Co do rozmiaru, to faktycznie rozmiar gifów jest ogranoczony do 200x200 pikseli i najwyraźniej ten twój jest większy i tyle. Jeżeli chcesz wkleić coś większego przekonwertuj to na jpeg.