bo wlasnie jedna zwarzylam. i robie nowa tylko nie chce znowu tego samego bledu popelnic. moze za duzo owocow? owoce z puszki odsaczylam z nadmiaru soku. moze nie wystarzczajaco? no nie wiem......... pomocy, prosze?! :)
Kasiu to raczej nie to .Ja tez niedawno pieklam ciasto z masa budyniowa i z ananasem.Z 2 puszki ananasow odlalam wode ugotowalam na tym budyn.Ananasy pokroilam drobniutko.Do masy budyniowej wkrecalam powoli kostke masla.Tzn do miekkiego masla wkrecalam po lyzce budyniu po uzyskaniu jednolitej masy dodalam pokrojone ananasy i wymieszalam .Krem byl pycha.przelozylam tym kremem ciasto na dole biszkopt a u gory kokos.Calosc byla pyszna
bo wlasnie jedna zwarzylam. i robie nowa tylko nie chce znowu tego samego bledu popelnic. moze za duzo owocow? owoce z puszki odsaczylam z nadmiaru soku. moze nie wystarzczajaco? no nie wiem.........
pomocy, prosze?! :)
a moze mi nie wolno swiezego ananasa uzywac?
Kasiu to raczej nie to .Ja tez niedawno pieklam ciasto z masa budyniowa i z ananasem.Z 2 puszki ananasow odlalam wode ugotowalam na tym budyn.Ananasy pokroilam drobniutko.Do masy budyniowej wkrecalam powoli kostke masla.Tzn do miekkiego masla wkrecalam po lyzce budyniu po uzyskaniu jednolitej masy dodalam pokrojone ananasy i wymieszalam .Krem byl pycha.przelozylam tym kremem ciasto na dole biszkopt a u gory kokos.Calosc byla pyszna
a moze mi nie wolno swiezego ananasa uzywac?
trzeba zrobic mase budyniowa a na koncu dodac pokrojone owoce i wymieszac drewniana lyzka i bedzie oki