po cudownej wigilii zycze Wam aby usmiechy goscily na Waszych buziach, aby brzuchy nie bolaly, aby wizyty sie udaly .....Zarloczki zycze Wam wszystkiego najlepszego, badzcie zdrowi i usmiechnieci !
Wigilia była bardzo udana, Święta zaczęły sie dobrze przy suto zastawianonym stole(śniadanie)!! Teraz czekamy na gości. Miauko ja tez Tobie życzę bardzo radosnych Świąt, samych uśmiechów i obfitosci, wszystkim Wżtowiczom tego życzę, obżarta danka
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich i wytrwalosci w dalszym swietowaniu ;) Miaukolu, alez mi sprawilas niespodzianke ta kartka !!!!!! najedzona ale nie obzarta ;) lucky
po cudownej wigilii zycze Wam aby usmiechy goscily na Waszych buziach, aby brzuchy nie bolaly, aby wizyty sie udaly .....Zarloczki zycze Wam wszystkiego najlepszego, badzcie zdrowi i usmiechnieci !
obzarty miaukol
Wigilia była bardzo udana, Święta zaczęły sie dobrze przy suto zastawianonym stole(śniadanie)!! Teraz czekamy na gości.
Miauko ja tez Tobie życzę bardzo radosnych Świąt, samych uśmiechów i obfitosci, wszystkim Wżtowiczom tego życzę, obżarta danka
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich i wytrwalosci w dalszym swietowaniu ;)
Miaukolu, alez mi sprawilas niespodzianke ta kartka !!!!!!
najedzona ale nie obzarta ;) lucky
:):):) ciesze sie bardzo Marylko