Ostatnio rzadko zaglądam na naszą stronkę, nie dlatego,że nie chcę, ale......... Właśnie, to ale............Na Was zawsze można liczyć,a świadomość,że ktoś tam myśli o mnie i wspiera jest bardzo ważna.Trzymajcie za mnie,żebym przeszła ten trudny dla mnie czas ..............
Wysyłam pozytywną energię i duuuużo fluidów !!!!! Trzymaj się ciepło i głowa do góry - nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło!!!! I tego się trzymajmy!!!! Pozdrawiam
Trzymam kciuki Beatko za spełnienie Twoich pragnień i szczęsliwe rozwiazanie problemów :) Zagladaj tu czasami i daj znać, co u Ciebie sie zmienia - na dobre mam nadzieję :)))))
Cieszy mnie zawsze,gdy słyszę ,że ktos jest szczęśliwy,zdrowy,brakuje mu zmartwień...trzymam więc za Ciebie kciuki i życzę ,by to co Cię martwi jak najszybciej minęło.
Beatko!! Trzymam mocno kciuki za Twoje zdrowie. Jestem blisko, więc jeśli tylko mogę pomóc, daj znać. Całusy i Dużo Zdrowia, Radości i Słoneczka na nadchodzący rok!!
Przesyłam serdeczne pozdrowienia i życzenia, aby wszystko dobrze sie skończyło. Ja w zeszłym roku miałam taki zły czas, ale teraz wszystko jest OK. U Ciebie też tak będzie! Głowa do góry, grunt to pozytywne nastawienie!
Serdecznie ściskam i przesyłam wszystko co mam najlepsze, życzę Ci dużo zdrowia, wszystko będzie dobrze, nie martw się na zapas i miej nadzieję, bedę o Tobie często myśleć i jak będzeiesz mogła to pisz jak się sprawy mają. Badź dobrej myśli!!!
Bea, pamiętaj, nawet, jak dostaniesz wyniki, które nie do końca spełnią Twoje oczekiwania - zero załamek, bo to naprawdę nie jest koniec świata. Wiem, co piszę. Pozdrawiam i wspieram masą pozytywnych fluidów. Paola
Beatko,jestem z Tobą. Wszystko będzie dobrze, wszak obiecałaś mi "ucztę" z Okudżawy i Wysockiego :))) Trzymam mocno za Ciebie kciuki i życzę Ci szybkiego powroyu do zdrowia i wszystkiego dobrego w 2008 roku.
Beatko, dołączam i ja do grupy życzliwych i z całych sił przesyłam moje najlepsze fluidy... Już teraz wiem, że wszystko idzie w dobrym kierunku więc uśmiechnij się, bo Twój Anioł nad Tobą czuwa :-) Daj znać jak się miewasz, gdy będziesz miała możliwość. Czekamy. Uściski.
Kochana trzymaj się i na 100% masz być gotowa na następne spotkanie z nami wszystkimi, którzy dzięki Tobie się spotkali. Nigdy się nie poddawaj, zawsze masz nasze miliony życzliwych fluidów!!!
Ostatnio rzadko zaglądam na naszą stronkę, nie dlatego,że nie chcę, ale......... Właśnie, to ale............Na Was zawsze można liczyć,a świadomość,że ktoś tam myśli o mnie i wspiera jest bardzo ważna.Trzymajcie za mnie,żebym przeszła ten trudny dla mnie czas ..............
witaj bea , nie wiem co Cię spotkało przykrego , ale przesyłam dobre fluidy do Ciebie , trzymaj się i pamiętaj że co nas nie zabije to nas wzmocni :))
Trzymam i ściskam Cię serdecznie. Wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam
Beatko jestem z Tobą trzymam za Was kciuki.Wysyłam pozytywne fluidy.pozdrawiam zosia
daruję Ci Aniołka coby czuwał nad TOBĄ Beatko ,pozdrawiam zosia
Dokładam i swoje fluidy wsparcia. Niech Ci się darzy. Pamiętaj, że nawet jeśli drzwi są zamknięte, Ktoś otwiera okno.
Trzymaj się,wszystko będzie dobrze,po prostu musi.Cokolwiek by to nie było,musi się skończyć dobrze.
Trzymam kciuki i wysylam pozytywna energie - wszystko bedzie dobrze, glowa do gory !!!
cokolwiek się tam u Cia dzieje trzymam mocno kciuki aby dobrze się skończyło.
Pozdrawiam Cieplutko
Niech to co złe omija Cię dużym łukiem.! Trzymam kciuki, a Ty trzymaj głowę do góry i wszystko się ułoży tak, jak tego zechcesz . Pozdrawiam
Niech to co złe omija Cię dużym łukiem.! Trzymam kciuki, a Ty trzymaj głowę do góry i wszystko się ułoży tak, jak tego zechcesz . Pozdrawiam
Głowa do góry !!!!!!!
Wysyłam pozytywną energię i duuuużo fluidów !!!!! Trzymaj się ciepło i głowa do góry - nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło!!!! I tego się trzymajmy!!!! Pozdrawiam
Trzymam kciuki Beatko za spełnienie Twoich pragnień i szczęsliwe rozwiazanie problemów :) Zagladaj tu czasami i daj znać, co u Ciebie sie zmienia - na dobre mam nadzieję :)))))
Trzymam kciuki z pozytywnymi myslami, uszy do gory - musi byc dobrze ;)
Cieszy mnie zawsze,gdy słyszę ,że ktos jest szczęśliwy,zdrowy,brakuje mu zmartwień...trzymam więc za Ciebie kciuki i życzę ,by to co Cię martwi jak najszybciej minęło.
Dzięki za wsparcie, wróciłam własnie ze szpitala i nie wiem czy będzie dobrze.Tzn. czy aż tak dobrze jakbym chciała.Bądzcie ze mną
Jestem z Tobą i wierzę, że wszystko będzie dobrze.Pozdrawiam !
Trzymam kciuki i wysyłam pozytywna energię)))
Beatko!! Trzymam mocno kciuki za Twoje zdrowie. Jestem blisko, więc jeśli tylko mogę pomóc, daj znać. Całusy i Dużo Zdrowia, Radości i Słoneczka na nadchodzący rok!!
Ja też mocno trzymam kciuki, napewno bedzie dobrze. Pozdrawiam
Przesyłam serdeczne pozdrowienia i życzenia, aby wszystko dobrze sie skończyło.
Ja w zeszłym roku miałam taki zły czas, ale teraz wszystko jest OK.
U Ciebie też tak będzie!
Głowa do góry, grunt to pozytywne nastawienie!
Serdecznie ściskam i przesyłam wszystko co mam najlepsze, życzę Ci dużo zdrowia, wszystko będzie dobrze, nie martw się na zapas i miej nadzieję, bedę o Tobie często myśleć i jak będzeiesz mogła to pisz jak się sprawy mają. Badź dobrej myśli!!!
Bea, pamiętaj, nawet, jak dostaniesz wyniki, które nie do końca spełnią Twoje oczekiwania - zero załamek, bo to naprawdę nie jest koniec świata. Wiem, co piszę. Pozdrawiam i wspieram masą pozytywnych fluidów. Paola
Trzymam kciuki
Beatko na pewno wszystko bedzie dobrze tak jak chcesz:) Pamietaj ze my wszyscy dobrze Ci życzymy i Na pewno Twoj aniol stroz nad tobą czuwa
Będzie dobrze...zobaczysz:))))
bea trzym sie dzielnie mrrrruuuu
Bea wracaj szybciutko do zdrowia. Czekamy tu na Ciebie. Trzymam kciuki, żeby było dobrze. Pozdrawiam - Agapis.
Beatko,jestem z Tobą. Wszystko będzie dobrze, wszak obiecałaś mi "ucztę" z Okudżawy i Wysockiego :)))
Trzymam mocno za Ciebie kciuki i życzę Ci szybkiego powroyu do zdrowia i wszystkiego dobrego w 2008 roku.
ty sie nie poddawaj!!!!
jestem z toba:)
kto zoorganizuje spotkanie w przyszlym roku ???
CMOK !!!!!!!!
Beatko, dołączam i ja do grupy życzliwych i z całych sił przesyłam moje najlepsze fluidy... Już teraz wiem, że wszystko idzie w dobrym kierunku więc uśmiechnij się, bo Twój Anioł nad Tobą czuwa :-) Daj znać jak się miewasz, gdy będziesz miała możliwość. Czekamy. Uściski.
kochana, zobacz jakie zastepy ludzi wysylaja Ci dobre moce.
Cos z tego musi do Ciebie trafic.
Sciskam Cie serdecznie i tez dolaczam moj maly fluidzik.
Kochana trzymaj się i na 100% masz być gotowa na następne spotkanie z nami wszystkimi, którzy dzięki Tobie się spotkali. Nigdy się nie poddawaj, zawsze masz nasze miliony życzliwych fluidów!!!