Forum

Powitalnia i życzeniodajnia

Witam wszystkich

  • Autor: Piet Data: 2007-12-29 16:41:14

    Chciala bym powitac bardzo serdecznie wszystkich,ktorzy kochaja gotowanie i tych ktorzy kochaja jesc.Do tej pory nalezalam raczej do tych  kochajacych jedzenie,ale chyba czas to zmienic.Wasza strone polecila mi moja kuzynka i jestem jej bardzo wdzieczna za to.Skorzystalam z kilku waszych przepisow na swieta i wiem,ze nadal bede korzystala.Strona jest naprawde dobra,godna polecenia.

  • Autor: Basia99999 Data: 2007-12-29 16:45:50

    witaj:)))

  • Autor: Baśka Data: 2007-12-29 16:49:36

    Ja z kolei należę do tych ,co najbardziej lubia czytać przepisy.
      Witaj!!!!
       Basia

  • Autor: Rzymianka Data: 2007-12-29 17:08:32

    Witaj i gotuj razem z nami!. Pozdrawiam !

  • Autor: basiaaa Data: 2007-12-29 17:42:11

    WITAM !!! Cześć Marzanno - ucz się gotować i baw się dobrze Pamiętaj - ta stronka uzależnia .

  • Autor: nonka4 Data: 2007-12-29 17:42:24

    Witaj)) Burger Joint

  • Autor: piq Data: 2007-12-29 19:08:09

    I ja Cie witam serdecznie. Baw się z nami dobrze.

  • Autor: ANUTSCHKA Data: 2007-12-29 19:36:24

    witaj Piet! gotuj, smakuj, dodawaj, wcinaj Te smaczności! Pozdrówka. Anka

  • Autor: anna65 Data: 2007-12-29 20:34:29

    Witaj!!!!

  • Autor: krysta Data: 2007-12-29 20:55:41

    Witaj wśród żarłoczków!

  • Autor: siljed Data: 2007-12-29 21:42:35

    Witaj w naszej kulinarnej rodzince

  • Autor: krewetka Data: 2007-12-29 23:55:18

    Hej! a co takiego dobrego zrobiłaś na święta?

  • Autor: Piet Data: 2007-12-30 16:17:19

    Droga Krewetko,dziekuje Tobie i wszystkim,ktorzy mnie powitali w tej "rodzince".Odpowiadajac na Twoje pytanie -na swieta wyprobowalam przepis na wedline ze zbiorow Koli ( pycha),upieklam ciasto- kokosowe cudo ANI W.Chcialam zrobic jeszcze biala kielbase surowa zapiekana,ale mielam tylko parzona.Slyszalam,ze jest bardzo dobra.Moze nastepnym razem.Wydrukowalam kilka innych przepisow,ktore mam zamiar wyprobowac w najblizszym czasie.Pozdrawiam.

Przejdź do pełnej wersji serwisu