Forum

Pomysł czy Problem?

Dodawanie przepisów do ulubionych...

• Autor: syranka Data: 2007-12-29 20:37:13

Proszę pomóżcie - coś mi chyba na oczy padło. Nie widzę tego 'guziczka' do dodawania przepisów do ulubionych. Jestem pewna, że był jakiś czas temu (bo przecież mam kilkanaście ULUBIONYCH przepisów) a teraz chcę dodać buchty na parze i im bardziej się wpatruję tym bardziej guziczka nie ma.

Będę wdzięczna za pomoc.

Syranka

• Autor: goral11 Data: 2007-12-29 20:48:24

Jest. Po lewej stronie na górze ale może jesteś nie zalogowana.

• Autor: syranka Data: 2007-12-29 21:51:02

Na samej górze, obok 'przepisów' jest rzeczywiście 'dodaj przepis' ale jak kliknęłam to otworzyło się okno do dodawania swoich przepisów czyli wpisywania nowych a nie dodawania juz istniejących do ulubionych.

Jeśli miałaś na myśli inny 'odsyłacz' prosze, napisz jeszcze raz dokładnie gdzie kliknąć (jestem zalogowana ale chyba z oczami nie najlepiej) :)

• Autor: basiaaa Data: 2007-12-29 21:55:54

Wejdz w dany przepis ,który chcesz dodać do ulubionych i po lewej stronie pisze dodaj do ulubionych

• Autor: syranka Data: 2007-12-29 22:05:54

Dzięki :) w końcu wezwałam męża na pomoc i okazało się, że w innych przepisach rzeczywiście, normalnie tak jak piszecie jest ten guziczek  "dodaj przepis do ulubionych" a przy Buchty czyli kluski gotowane na parze ( http://wielkiezarcie.com/artykul.php?id=62 ) nie... A szkoda :(

W każdym razie dzięki za pomoc :)

• Autor: luckystar Data: 2007-12-29 23:09:40

Masz racje, ale to nie jest przepis tylko artykul w szkole gotowania i dlatego nie ma mozliwosci dodania do ulubionych.

• Autor: Ave Data: 2008-01-04 11:28:33

Ale za to taki artykuł możesz sobie normalnie skopiowac i zapisać w Wordzie i tez bedziesz miała :)

Przejdź do pełnej wersji serwisu