Oglądałam coś pare dni temu w telewizji a moja córka w drugim pokoju zaśmiewała się z czegoś do łez.....przyleciałam zobaczyć co ją tak bawi i moim oczom ukazał się pewien amerykański brzuchomówca z kukiełką przedstawiającą zabawnego kościotrupa.Okazało się,że tych kukiełek jest więcej bo oprócz kościotrupowatego Achmeda jest jeszcze boski Peanut,Walter,Melvin i Jose Jalapeno na patyku.Muszę powiedzieć,że nic mnie tak dawno nie rozśmieszyło,oszalałyśmy z córą na punkcie występów Dunhama,moge je oglądać do znudzenia a gdy jest mi troche smutniej to wystarczy,że córa naśladując Achmeda powie ''Silence! I'll kill you!!!'' to od razu jest mi weselej.Oczywiście o poczuciu humoru się nie dyskutuje-nie każdemu musi się to podobać,ale zachęcam,zajrzyjcie -może ktoś się zakocha.Do wyboru sporo filmików z polskimi napisami. http://www.jeffdunham.pl/
Ja sobie Achmeda ustawiłam jako tapete w telefonie....mąż jest zazdrosny,hehehe ,a jego śmiech i ''Silence!I'll kill you'' mam jako dzwięk budzika-od rana dobry nastrój murowany.Teraz jeszcze ''Jingle bombs'' musze sobie ustawić jako dzwonek w komórce....zwariowałam na stare lata!!!!
No to jest nas dwie:)) U mnie " Silence! I'll kill you !" też już weszło do stałego słownika. Szczególnie jak ktoś bardzo rozrabia to krzyknę i od razu jest wesoło:)))
http://www.jeffdunham.pl/
hehehe...śmiało można powiedzieć, że co liczniejsi 'poszaleli' na punkcie terrorysty Achmeda:) dołączam się i polecam gorąco:D
Achmed jest faktycznie cudowny :):)
-Good evening, Achmed.
-Good evening... infidel...
:):)
fakt, Dunham jest swietny. najbardziej lubie Waltera, wredote straszliwa ;) pzdr.
A widzialyscie na Youtube Achmed na Boze Narodzenie z koleda "Jingle Bombs"??? :D Cuuuudo
Ja sobie Achmeda ustawiłam jako tapete w telefonie....mąż jest zazdrosny,hehehe
,a jego śmiech i ''Silence!I'll kill you'' mam jako dzwięk budzika-od rana dobry nastrój murowany
.Teraz jeszcze ''Jingle bombs'' musze sobie ustawić jako dzwonek w komórce....zwariowałam na stare lata!!!!
No to jest nas dwie:)) U mnie " Silence! I'll kill you !" też już weszło do stałego słownika. Szczególnie jak ktoś bardzo rozrabia to krzyknę i od razu jest wesoło:)))