Kochane żarłoczki na was zawsze można liczyć więc i z tym pytaniem mam nadzieje, że wspólnymi siłami dopomożemy mojemu przyjacielowi. Coprawda właśnie wyjeżdża po świątecznym urlopie i pewnie kolejna wizyta za 2 m-ce ale pytam już teraz. Może ktoś wie co tam można kupić dobrego czy niedrogiego i nie tylko spożywcze artykuły. Pozdrówka
polecam maslo z orzechow arachidowych firmy euro shopper(takiej jak kiedys bela w albercie),sloik 600gram kosztuje okolo 1 euro i syrop klonowy. a z takich innych rzeczy to nie wiem...ale moze jakis ser?
Renatko ja przywoże z Holandii orzeszki "borrelkrakers crunchy nuts" , są to orzeszki w takiej lekko słonawej polewie, zajadam się nimi i nie są drogie w marketach. Oczywiście ser "stary" holenderski - jest tam dość drogi ale nie ma sobie równych. Jeżeli chodzi o ciuchy - tanio można dostać na wyprzedażach, podobnie jak u nas. Pozdrawiam danka
Dzięki za już:) a co z rzeczy przemysłowych? ktoś mi mówił o aparatach cyfrowych, może tańsze? ale czy lepsze? Kolega obiecał kupić żonie super patelnie teflonową co wy na to?
Użytkownik renataz36 napisał w wiadomości: > Dzięki za już:) a co z rzeczy przemysłowych? ktoś mi mówił o aparatach > cyfrowych, może tańsze? ale czy lepsze? Kolega obiecał kupić żonie super > patelnie teflonową co wy na to? Pomysł niezły , woka żelaznego niech poszuka. W Polsce są niby ale z cienkiej blachy i dnem spłaszczanym, a to nie wok tylko głęboka patelnia, na dodatek teflonem wykończona.
Kochane żarłoczki na was zawsze można liczyć więc i z tym pytaniem mam nadzieje, że wspólnymi siłami dopomożemy mojemu przyjacielowi. Coprawda właśnie wyjeżdża po świątecznym urlopie i pewnie kolejna wizyta za 2 m-ce ale pytam już teraz. Może ktoś wie co tam można kupić dobrego czy niedrogiego i nie tylko spożywcze artykuły. Pozdrówka
polecam maslo z orzechow arachidowych firmy euro shopper(takiej jak kiedys bela w albercie),sloik 600gram kosztuje okolo 1 euro i syrop klonowy. a z takich innych rzeczy to nie wiem...ale moze jakis ser?
Renatko ja przywoże z Holandii orzeszki "borrelkrakers crunchy nuts" , są to orzeszki w takiej lekko słonawej polewie, zajadam się nimi i nie są drogie w marketach. Oczywiście ser "stary" holenderski - jest tam dość drogi ale nie ma sobie równych. Jeżeli chodzi o ciuchy - tanio można dostać na wyprzedażach, podobnie jak u nas. Pozdrawiam danka
ja to bym przywiozl szeroka game ziolek jakie mozna dostac u nich a jest ciezko dostepne w polsce :) hehehehe
Ja to bym wolała od razu w ciasteczkach.
Po drodze masz sklepy bezcłowe a w nich perfumy 4x tańsze jak w u nas.
Ja przywoże cebulki kwiatów ,nasiona ,sambal badjak jest to pasta z ostrej papryki i sos sojowy jest bardzo dobry.
Dzięki za już:) a co z rzeczy przemysłowych? ktoś mi mówił o aparatach cyfrowych, może tańsze? ale czy lepsze? Kolega obiecał kupić żonie super patelnie teflonową co wy na to?
Użytkownik renataz36 napisał w wiadomości:
> Dzięki za już:) a co z rzeczy przemysłowych? ktoś mi mówił o aparatach
> cyfrowych, może tańsze? ale czy lepsze? Kolega obiecał kupić żonie super
> patelnie teflonową co wy na to?
Pomysł niezły , woka żelaznego niech poszuka. W Polsce są niby ale z cienkiej blachy i dnem spłaszczanym, a to nie wok tylko głęboka patelnia, na dodatek teflonem wykończona.