Już wielokrotnie gotowałam z przezepisów które zamieszczacie. Ale dopiero wczoraj wieczorem zalogowałam 'Zagotowałam' się u Was. Nie mam wiele czau na gotowanie zresztą moja rodzina żywi się w trakcie tygodnia poza domem ale na weekend staram się gotowac Obiadzisko nie zawsze z polskiej kuchni ale domowe. Staram się zachęcić do pomocy moje 8-letnie dziewczę żeby mogła docenic zalety domowej kuchni.Supermarketowym półproduktom w moim domu wydano zdecydowaną walkę.Dzieki Polskim sklepom Dagmara wsówa kaszę gryczaną wiedząc że to healthy food
Ale dopiero wczoraj wieczorem zalogowałam 'Zagotowałam' się u Was. Nie mam wiele czau na gotowanie zresztą moja rodzina żywi się w trakcie tygodnia poza domem ale na weekend staram się gotowac Obiadzisko nie zawsze z polskiej kuchni ale domowe. Staram się zachęcić do pomocy moje 8-letnie dziewczę żeby mogła docenic zalety domowej kuchni.Supermarketowym półproduktom w moim domu wydano zdecydowaną walkę.Dzieki Polskim sklepom Dagmara wsówa kaszę gryczaną wiedząc że to healthy food
witaj i gotuj z nami smacznie :))
Witaj serdecznie!!!
Basia
Powodzenia w gotowaniu nowych smacznych potraw.
witaj!!!
Witaj serdecznie i smacznie z nami gotuj.
Witaj wśród żarłoczków!!!
Witaj)))
Witaj!!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami
Witaj!!!!!!!!