Ty już wiesz dlaczego, pichciku jeden niepoprawny! Na razie daję Ci po nosie wyłącznie wirtualnie, ale jak się spotkamy, to osobiście natrę Ci uszu, za krzyżowanie naszych własnych planów i wyskakiwanie z pomysłami, które są już w toku i zostaną ujawnione w swoim czasie! Ty wstrętny przesympatyczny psuju, będziesz teraz musiał nocami ślęczeć nad klawiaturą (bez piwa!) i wklejać zdjęcia z komentarzy, żebym przestała zgrzytać zębami na wspomnienie Twojej wiadomości. Na razie na forum zadziałała miotła, obiecuję reanimację przepędzonego postu za czas niedługi :)
Tak to bywa z "młodymi" (nie chodzi o wiek) i w dodatku niewkupionymi moderatorami. Nie uznają władzy "zwierzchniej" Ale myślę, że ten młody (tym razem chodzi o wiek) bardzo sympatyczny człowiek jeszcze się dotrze...i nim coś zrobi to pomyśli Bahus
Bodek, już zbieraj kasę na piwo dla "starej" moderatorskiej wiary....
Haaaaaaaaaaaaaaaa.............ja chyba sie domyślam o co idzie................... i za co tak dostał ..........biedny Boguś a tak chciał dobrze . A to ze sie nie wkupił to inna para kaloszy hihihihhihihihi Oj bodziu ...dostało CI sie klapsiaka.....
hmmmmm no dobra!!! najstarszemu???? jestes pewien?? ............. ok wiec jak mialem osiemnaste urodziny dostalem plakat od mojego wujka (co poniektorzy poznali na spotkaniu) ... i wlasnie chce tobie staruszku ty moj bahusie pokazac :) :) mam nadzieje ze sie nie obrazisz:) hehehehehe
Bodek, niech Ci będzie. Misia co prawda nie miałem, ale kaczkę gumową tak. Lecz jeśli myślisz, że argumenty pana Mleczki uchronią Cię od zobowiązań piwnych...to się bardzo mylisz . Życie to nie gra komputerowa, na których się pewnie wychowałeś .... Bahus
Nie dobijaj "matuzalema", w czasach Jego dzieciństwa nawet klocków lego nie było. a i pluszowego misia też chyba nie miał bo nie zasłużyl. Ale dowcip udal Ci się, brawo. Nie bój się "starego piernika", on tylko umawia się na piwo ale żona mu nie pozwala i dlatego nie dotrzymuje biedak słowa, nawet jak termin juz nagrany co do dnia i godziny.
Ewciu, szybciej na mej dłoni kaktus, kaktusa kolcami podrapie Niż Bahus do mnie, na piwo doczłapie ... Wszak On to Szkot skazany na banicję, Wobec bliźnich skazuje (?)siebie na "procentową" prohibicję.
Użytkownik bahus napisał w wiadomości: > No aż tak bardzo nie nagrzeszyłem aby się poddać tak okrutnej pokucie Bahus
No, nie wiedziałem, że to dla Ciebie tak okrutna pokuta. Gdybym wiedział wcześniej to nie ponawiałbym zaproszenia. Tak więc moich zaproszeń już nie ponowię, nie martw się . Janek
Ty już wiesz dlaczego, pichciku jeden niepoprawny! Na razie daję Ci po nosie wyłącznie wirtualnie, ale jak się spotkamy, to osobiście natrę Ci uszu, za krzyżowanie naszych własnych planów i wyskakiwanie z pomysłami, które są już w toku i zostaną ujawnione w swoim czasie!
Ty wstrętny przesympatyczny psuju, będziesz teraz musiał nocami ślęczeć nad klawiaturą (bez piwa!) i wklejać zdjęcia z komentarzy, żebym przestała zgrzytać zębami na wspomnienie Twojej wiadomości.
Na razie na forum zadziałała miotła, obiecuję reanimację przepędzonego postu za czas niedługi :)
Bodek cos znowu nabroil? ;)))
Tak to bywa z "młodymi" (nie chodzi o wiek) i w dodatku niewkupionymi moderatorami. Nie uznają władzy "zwierzchniej" Ale myślę, że ten młody (tym razem chodzi o wiek) bardzo sympatyczny człowiek jeszcze się dotrze...i nim coś zrobi to pomyśli
Bahus
Bodek, już zbieraj kasę na piwo dla "starej" moderatorskiej wiary....
Haaaaaaaaaaaaaaaa.............ja chyba sie domyślam o co idzie................... i za co tak dostał
..........biedny Boguś a tak chciał dobrze .
A to ze sie nie wkupił to inna para kaloszy hihihihhihihihi
Oj bodziu ...dostało CI sie klapsiaka.....
Wkupić to on się wkupił bezinteresownie jak mało kto! Ale nam tu frędzel jeden dywersję na tyłach uprawia :)
To jest, jak rozumiem, "wątek służbowy". Fajny nawet.
A co, tylko ja mam zbierać za niewinność publiczne baty.
Booooooooooooooooooooddddddeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek, smaruj dupsko oliwą
Ależ ja nie mówię o zasługach dla WŻ (te są bezsprzeczne). Nie wkupił się najstarszemu (wiekiem ) moderatorowi...i tego mu nie odpuszczę.
Bahus
Lo matkosci Bahusie, to zamien Mu ten suchy prowiant na karme dla psow i bedzie po zawodach :))))
haha, przyganiał kocioł garnkowi, a gdzie jest ten autograf, który mu ponoc w zamierzchłych czasach obiecałes?
Wlasnie, ja tez mialam obiecany i nawet podobno w ramce :(( ale moze .....
Najstarszemu !!!!!!!!!!!!!!.............
.......
hmmmmm no dobra!!! najstarszemu???? jestes pewien?? ............. ok
fotka pochodzi z : http://mleczko.interia.pl/
wiec jak mialem osiemnaste urodziny dostalem plakat od mojego wujka (co poniektorzy poznali na spotkaniu) ...
i wlasnie chce tobie staruszku ty moj bahusie pokazac :)
:)
mam nadzieje ze sie nie obrazisz:) hehehehehe
:)
hihihihi, ale sobie pochichotałam , fajne Bodek :)))))))
Bodek, niech Ci będzie. Misia co prawda nie miałem, ale kaczkę gumową tak. Lecz jeśli myślisz, że argumenty pana Mleczki uchronią Cię od zobowiązań piwnych...to się bardzo mylisz
. Życie to nie gra komputerowa, na których się pewnie wychowałeś ....
Bahus
ja wcale nie unikam odpiwnego :) wrecz przeciwnie :) -- to kiedy i o ktorej mam cie odebrac ze stansted ??? a potem juz bedziemy pic:) hehehehe
Nie dobijaj "matuzalema", w czasach Jego dzieciństwa nawet klocków lego nie było. a i pluszowego misia też chyba nie miał bo nie zasłużyl.
Ale dowcip udal Ci się, brawo.
Nie bój się "starego piernika", on tylko umawia się na piwo ale żona mu nie pozwala i dlatego nie dotrzymuje biedak słowa, nawet jak termin juz nagrany co do dnia i godziny.
nie dotrzymuje???
hmmm pomyslmy....
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=101753&post=101753
jakos czekamy z lucky !!!!!!
Autor: bahus
Temat: Sprzedam swój autograf
Data: 2007-06-06 14:58:40
juz minelo troche !!!!
ja jestem cierpliwy!!!! poczekam???
Hehehe...niezależny od żony młodzieniaszek się odezwał....
Bahus
Ale Ci sie dostaje, weź wyslij te autografy, niektóre w ramkach ;))) i nie zapomnij odwiedzić Janka, to będzie taka pokuta Bahusie ... :)))))))))))
Ewciu, szybciej na mej dłoni kaktus, kaktusa kolcami podrapie
Niż Bahus do mnie, na piwo doczłapie ...
Wszak On to Szkot skazany na banicję,
Wobec bliźnich skazuje (?)siebie na "procentową" prohibicję.
hahahaha
No aż tak bardzo nie nagrzeszyłem aby się poddać tak okrutnej pokucie
Bahus
Użytkownik bahus napisał w wiadomości:
.
> No aż tak bardzo nie nagrzeszyłem aby się poddać tak okrutnej pokucie Bahus
No, nie wiedziałem, że to dla Ciebie tak okrutna pokuta. Gdybym wiedział wcześniej to nie ponawiałbym zaproszenia.
Tak więc moich zaproszeń już nie ponowię, nie martw się
Janek