Hej kochani, wskoczylam z przypadku na te strone www. i po 1g.i 35 min wertowania tu na forum i w przepisach nie omieszkalam sie zalogowac i zostane juz z Wami, Wiec prosze przywitajcie mnie.Moze cos o sobie? raczej szukam latwych przepisow kulinarnych, mnie nic nie wychodzi ale sprawdzone przepisy mam wiec je tez dopisze. jedyne zmartwienie mam ze jesli juz one sa ale pod innna nazwa to beda sie powtarzac....hmm sorki z gory za niedogodnosci...Pozdrawiam Was goraco Julia
Kazdy chyba wskoczyl tu z przypadku,niektore przypadki bardziej ciezkie, bo Ty potrzebowalas godziny i troche, zeby sie ujawnic, a co poniektorzy z pol roku... Witaj, gotuj, dziel sie tym co umiesz, pogaworz z nami na czacie i niech Ci bedzie milo.
Witaj Julkaholand , też jestem tu od niedawna , zafascynowała mnie ta stronka , wspaniałe przepisy , a mam też kilka swoich właśnie raczej łatwych , więc zapraszam do działu : z szybkowara
Kazdy chyba wskoczyl tu z przypadku,niektore przypadki bardziej
ciezkie, bo Ty potrzebowalas godziny i troche, zeby sie ujawnic, a co
poniektorzy z pol roku...
Witaj, gotuj, dziel sie tym co umiesz, pogaworz z nami na czacie i niech
Ci bedzie milo.
I ja Cię witam serdecznie. Baw się z nami dobrze.
Witaj serdecznie. Nie Ty jedna jestes tutaj przypadkiem. Ale pamietaj,ze ta stronka uzaleznia ;-)))))
Witamy ,witamy i to serdecznie czyj się z nami dobrze .pozdrawiam zosia
Witaj!!!
witaj:)))
Witaj serdecznie :)))
Witaj!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami
Witaj Julkaholand , też jestem tu od niedawna , zafascynowała mnie ta stronka , wspaniałe przepisy , a mam też kilka swoich właśnie raczej łatwych , więc zapraszam do działu : z szybkowara