Nie pisalam dawno na forum.Ale obiecalam,ze jak tylko urodze to dam wam znac.Otoz 3 stycznia urodzilam coreczke-ma na imie Martha.Wszystko przebieglo bez komplikacji :)) Czujemy sie super i starszy braciszek rowniez.Bardzo kocha swoja siostre,tuli ja i caluje.Mam wymarzona parke!!Jestem bardzo szczesliwa!! Pozdrawiam Was zarloczki!!! Buziaki Oczywiscie nie bylabym soba jakbym Wam nie przedstawila zdjecia -
Sliczna dziewczynka, ale Madziorku nie chce Cie straszyc - podobna do mnie :))) To znaczy sama fryzura, ja tez z takim lokiem na srodku glowy spedzilam pierwsze miesiace zycia :))) no i ten "mars" zadumy nad brwiami .... moj wujek nawet zartowal sobie, ze jestme podobna do Stalina :)))) Jeszcze dodam, ze Marta jest moim ulubionym imieniem tak miala miec na imie moja corka, gdyby sie nie urodzila chlopcem :)
Gratulacje Madziorku, śliczna Kruszynka :)))) no, ale jesli to podobieństwo do Luckystar to jakies daaaaaalekie pokrewieństwo ??? to mała bedzie miała ciekawy charakterek :))))))))) Duzo zdrówka Jej życzę, a Wam radości z jej przyjścia na świat .
Madziu ona jest po prostu cudna, taki maly anioleczek. Nie moge sie napatrzec, podziwiam i troche jednak zazdroszcze....gratuluje i zycze Wam, aby rosla zdrowo. Pozdrowionka
Nasze gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! sliczna dziewczynka !!!!!!!!!!!!!! jak widze takie sliczne dzieci to az nachodzi mnie ochota na jeszcze jednego bobaska
Moje najszczersze i największe gratulacje!!!! Jest urocza, a ile ma włosków. Zawsze się rozczulam jak widzę takie małe piękności. Już nie mogę się doczekać kiedy moja córeczka pzyjdzie na świat. Muszę się uzbroić w cierpliwość i czekać jeszcze dwa miesiące. Powiedz ile ważyła i jaka duża była.
Urodzila sie duza hahaha tzn wazyla 4010.Ile mierzyla to nie wiem nawet bo tutaj nie mierza :(( Ale powiem wam ze fajna babka z niej :)) jest grzeczna i ladnie spi w nocy (w dzien takze).Kuba za nia przepada ,caluje i tuli swoja siostrzyczke. Dziekuje Wam wszystkim i pozdrawiamy !!!! Zamieszczam wspolne zdjecie :)))))
Sliczna dziewczynka, ja 20 maja bede miala chlopca.Juz nie moge sie doczekac, mam juz dwie kobietki.:-).Pozdrawiam i zycze duzo zdrowka calej rodzince.
Nie pisalam dawno na forum.Ale obiecalam,ze jak tylko urodze to dam wam znac.Otoz 3 stycznia urodzilam coreczke-ma na imie Martha.Wszystko przebieglo bez komplikacji :)) Czujemy sie super i starszy braciszek rowniez.Bardzo kocha swoja siostre,tuli ja i caluje.Mam wymarzona parke!!Jestem bardzo szczesliwa!! Pozdrawiam Was zarloczki!!! Buziaki Oczywiscie nie bylabym soba jakbym Wam nie przedstawila zdjecia -
Gratulacje!!! Madziu Martusia jest ślicznym aniołkiem:) Kubuś i Tatuś napewno sa dumni że mają taką dame w domu.Pozdrawiam . Jola
Madziu!! moje gratulacje ale w tej sukieneczce ślicznie wygląda
Madziorku! Co za wspaniałe wieści! Życzę takiego uczucia szczęścia już zawsze, zawsze, zawsze... Gratuluję z całych sił!!! Uściski :-)
Słodki maluch. Wszystkiego dobrego :-))
Sliczna dziewczynka, ale Madziorku nie chce Cie straszyc - podobna do mnie :))) To znaczy sama fryzura, ja tez z takim lokiem na srodku glowy spedzilam pierwsze miesiace zycia :))) no i ten "mars" zadumy nad brwiami .... moj wujek nawet zartowal sobie, ze jestme podobna do Stalina :)))) Jeszcze dodam, ze Marta jest moim ulubionym imieniem tak miala miec na imie moja corka, gdyby sie nie urodzila chlopcem :)
Gratulacje Madziorku, śliczna Kruszynka :)))) no, ale jesli to podobieństwo do Luckystar to jakies daaaaaalekie pokrewieństwo ??? to mała bedzie miała ciekawy charakterek :))))))))) Duzo zdrówka Jej życzę, a Wam radości z jej przyjścia na świat .
Cudna:))))
Gratulacje...:)))
Gratulacje)))
Gratulacje z okazji narodzin corci, jest slicznusia i wszystkiego dobrego, mozna powiedziec - na nowej drodze zycia ;)))
GRATULACJE ;)))))))))) Sliczny promyczek. Oby ladnie rosla i byla zdrowa.
pozdrawiamy cala rodzinka.
Ma na imię Martha czy Marta?
Moje gratulacje Madziu , Stasiu i Kubusiu. Martha jest śliczna!
serdeczne gratulacje dla mamy i całej rodzinki, sliczna coreczka:)
Moje gratulacje!!!
Jaka śliczna i kudłata ! Gratulacje dla całej rodzinki i niech się zdrowo chowa.
Madziorek babolek :) gratuluje ! sliczna mala
:)
GRATULACJE ! Sliczna dziewczynka . Niech zdrowo rosnie na pocieche rodzicom .
Sliczna!!!!!!
patrzcie na te wloski! co za slicznosci... i jaka sukieneczka piekna! :)
gratuluje i zycze duzo duzo szczescia!!!!!!!!
Jest po prostu śliczna !!! Niech się zdrowo chowa.
Dziekuje Wam wszystkim !!!! Pozdrawiamy i slemy buziaki!!!
Śliczna dziewczynka, nieczh się zdrowo chowa i dostarcza wiele radości rodzicom!!! Serdeczne uściski dla małej i dla starszego brata!!!
Moje GRATULACJE !!! cudne maleństwo !!!
Gratuluję i życzę samych radości.
Madziu ona jest po prostu cudna, taki maly anioleczek. Nie moge sie napatrzec, podziwiam i troche jednak zazdroszcze....gratuluje i zycze Wam, aby rosla zdrowo. Pozdrowionka
Moje gratulacje!!!! Śliczna dziewczynka!!!! Niech się zdrowo chowa - wszystkiego dobrego dla całej rodzinki!!!!
Nasze gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! sliczna dziewczynka !!!!!!!!!!!!!! jak widze takie sliczne dzieci to az nachodzi mnie ochota na jeszcze jednego bobaska
Gratuluje jest slodka i niech rosnie zdrowo
ale super laseczka, gratulacje Madziu i duzo zdrówka ;-)
Śliczna panienka. Gratuluje synkowi takiej siostrzyczki a Tobie córeczki.
Moje najszczersze i największe gratulacje!!!! Jest urocza, a ile ma włosków. Zawsze się rozczulam jak widzę takie małe piękności. Już nie mogę się doczekać kiedy moja córeczka pzyjdzie na świat. Muszę się uzbroić w cierpliwość i czekać jeszcze dwa miesiące. Powiedz ile ważyła i jaka duża była.
Urodzila sie duza hahaha tzn wazyla 4010.Ile mierzyla to nie wiem nawet bo tutaj nie mierza :(( Ale powiem wam ze fajna babka z niej :)) jest grzeczna i ladnie spi w nocy (w dzien takze).Kuba za nia przepada ,caluje i tuli swoja siostrzyczke.
Dziekuje Wam wszystkim i pozdrawiamy !!!!
Zamieszczam wspolne zdjecie :)))))
A na taką kruszynkę wygląda. Ja też chcę już tulić moją kruszynkę, chyba nie wytrzymam tych wóch miesięcy.
Gratuluję Slicznej Córeczki. Niech zdrowo rośnie i będzie wielką pociechą dla Rodziców
Fantastyczna babka z tej Martusi !!! Niech się zdrowo chowa i szybciutko rośnie. Pozdrawiam - Agapis.
Gratuluje! Tez mam coreczke, Marthe! szczesliwego dziecinstwa dla malenkiej! a dla Rodzicow dziecinki - gratulacje!!! :)
Gratuluję jest piekna a wloski jakie ciemne ma sliczna.
GRATULACJE ! Śliczna dziewczynka . Niech zdrowo rośnie!!
jeszcze raz wszystkim bardzo dziekuje i pozdrawiam!!!
no gratulacje przeogromne dla całej rodzinki. córcia cudna po prostu.
i witam w klubie styczniowych mam. ja urodziłam 8 stycznia chłopczyka :)
Sliczna dziewczynka, ja 20 maja bede miala chlopca.Juz nie moge sie doczekac, mam juz dwie kobietki.:-).Pozdrawiam i zycze duzo zdrowka calej rodzince.
superowa !! Badzo przypomina moją Ilonkę, jak była taka maleńka Pozdrawiam
super sloneczko ! Taki slodziutki maluszek!