Witajcie kochane Żarłoki, wróciłem dzisiaj ze szpitala./ Recenzja będzie później/ Poznałem tam wspaniałego człowieka, wzór optymizmu w ciężkiej chorobie. Przedstawiłem Jemu i Jego żonie naszą stronę.Zareklamowałem nas jako wspaniałych serdecznych ludzi, czułych na ludzkie strapienia. Proszę o przesłanie dla kolegi Stanisława, serdecznych, szczerych i pozytywnych fluidów.Przesyłam wszystkim serdecznego cmoka.
Wiedząc (dzięki Tobie), że kolega Stanisław jest radosnym i pełnym optymizmu człowiekiem jestem przekonana, że wszystko dobrze się poukłada i już niedługo sam odwiedzi naszą stronę. Póki co zasyłam całe mnóstwo dobrych fluidów z centrum Szczecina i czekam na dalsze wieści.
Całusy dla pana Stanisława .Wszystkich Stasiów jakich znam , mają zawsze dużo szczęścia i z chorób nawet najgorszych wychodzą cudem , jestem przekonana że z panem będzie tak samo , pozdrawiam serdecznie
Lajanie, nie wiem czy dobrze zrozumiałam"Witajcie kochane Żarłoki, wróciłem dzisiaj ze szpitala." - mam nadzieję , że z Tobą wszystko ok!! Przesyłam dobre fluidy (mam nadzieję , że z siebie wykrzesam), Panu Stanisławowi, życzę żeby wrócił do zdrowia, jest mi wstyd , że założyłam swój wątek, oczywiście mój problem z problemem zdrowotnym, jest nieporównywalny.
Lajan .................dla kolegi Stanisława i całej jego rodzinki wysyłam ogrom pozytywnych fluidów , Koszalin śle wsio z wiatrem co dobre ........ A i dla CIebie dużo fluidów również wysyłam i pychola na cmoka nadstawiam
Wszystkiego dobrego dla p. Stanisława i jego żony. Dużo zdróweczka , wiary w lepsze jutro, pogody ducha . Z całego serca życzę posyłając moc najszczerszych fluidów.
Nasze codzienne kłopoty, nam się zdają, są najgorsze, największe, inne nie dorastają. Cóż za kłopoty, My je wyolbrzymiamy, lecz przychodzi czas i radę sobie damy. Kilka słów jednak napisać chciałem, o ludziach, których w szpitalu poznałem. To świat dla zdrowych niezrozumiały, tam jest płacz, nadzieja i optymizm niemały. Każde słowo otuchy serce raduje, to pomaga, to nadzieję buduje. Ileż cierpienia tam się przeżywa, ileż uroni się łez, gdy ból się odzywa. Lekarze i siostry bardzo się starają, nie tylko lekarstwa lecz i nadzieję dają. Jest też tam Stanisław, choć sam niedomaga, jest takim optymistą, jeszcze innym pomaga. Tą drogą chciałbym złożyć chorym życzenia, uśmiechu i szybkiego do zdrowia wrócenia. Lekarzom i siostrom za ich trud cały i aby chorym twarze się uśmiechały. Wszyscy jak się razem zbierzemy, pozytywne fluidy im wszystkim wyślemy.
Witajcie kochane Żarłoki, wróciłem dzisiaj ze szpitala./ Recenzja będzie później/ Poznałem tam wspaniałego człowieka, wzór optymizmu w ciężkiej chorobie. Przedstawiłem Jemu i Jego żonie naszą stronę.Zareklamowałem nas jako wspaniałych serdecznych ludzi, czułych na ludzkie strapienia. Proszę o przesłanie dla kolegi Stanisława, serdecznych, szczerych i pozytywnych fluidów.Przesyłam wszystkim serdecznego cmoka.
Moc pozytywnych fluidów zasyłam))
Wiedząc (dzięki Tobie), że kolega Stanisław jest radosnym i pełnym optymizmu człowiekiem jestem przekonana, że wszystko dobrze się poukłada i już niedługo sam odwiedzi naszą stronę. Póki co zasyłam całe mnóstwo dobrych fluidów z centrum Szczecina i czekam na dalsze wieści.
dołaczam i swoje pozytywne fluidy dla pana Stanisława i jego zony, prosto z Rybnika:)
Nowy York tez sie melduje z dostawa wszelkiej pozytywnej energii :)))
Całusy dla pana Stanisława .Wszystkich Stasiów jakich znam , mają zawsze dużo szczęścia i z chorób nawet najgorszych wychodzą cudem , jestem przekonana że z panem będzie tak samo , pozdrawiam serdecznie
Lajanie, nie wiem czy dobrze zrozumiałam"Witajcie kochane Żarłoki, wróciłem dzisiaj ze szpitala." - mam nadzieję , że z Tobą wszystko ok!!
Przesyłam dobre fluidy (mam nadzieję , że z siebie wykrzesam), Panu Stanisławowi, życzę żeby wrócił do zdrowia, jest mi wstyd , że założyłam swój wątek, oczywiście mój problem z problemem zdrowotnym, jest nieporównywalny.
Byłem w szpitalu i miałem rozbijane kamienie w nerce. Dzisiaj wyszłem ze szpitala. W poniedziałek powrót na kontrolę.
Wracaj do zdrowia i to szybko!!!
Zdrowia życzę Tobie Lajanie i Stanisławowi :) Teraz bedzie juz tylko lepiej :)
Optymizm pana Stanisława, obecność kochających Go osób i nasze masowo płynące dobre fluidy napewno dadzą pozytywne efekty.
mnostwo pozytywnych fluidow ze szkocji ;))))))))))))))))
Lajan .................dla kolegi Stanisława i całej jego rodzinki wysyłam ogrom pozytywnych fluidów ,
........
Koszalin śle wsio z wiatrem co dobre
A i dla CIebie dużo fluidów również wysyłam i pychola na cmoka nadstawiam
I ja przesyłam dużo dobrych myśli i dobrych wiadomosci życzę Panu Stanisławowi:))))), No i Tobie Lajanie również;)))))...
Wszystkiego dobrego dla p. Stanisława i jego żony. Dużo zdróweczka , wiary w lepsze jutro, pogody ducha .
Z całego serca życzę posyłając moc najszczerszych fluidów.
Nasze codzienne kłopoty, nam się zdają,
są najgorsze, największe, inne nie dorastają.
Cóż za kłopoty, My je wyolbrzymiamy,
lecz przychodzi czas i radę sobie damy.
Kilka słów jednak napisać chciałem,
o ludziach, których w szpitalu poznałem.
To świat dla zdrowych niezrozumiały,
tam jest płacz, nadzieja i optymizm niemały.
Każde słowo otuchy serce raduje,
to pomaga, to nadzieję buduje.
Ileż cierpienia tam się przeżywa,
ileż uroni się łez, gdy ból się odzywa.
Lekarze i siostry bardzo się starają,
nie tylko lekarstwa lecz i nadzieję dają.
Jest też tam Stanisław, choć sam niedomaga,
jest takim optymistą, jeszcze innym pomaga.
Tą drogą chciałbym złożyć chorym życzenia,
uśmiechu i szybkiego do zdrowia wrócenia.
Lekarzom i siostrom za ich trud cały
i aby chorym twarze się uśmiechały.
Wszyscy jak się razem zbierzemy,
pozytywne fluidy im wszystkim wyślemy.