Chcialabym sie zapytac, czy ktos jeszcze ma takie problem z gg jak ja? Otoz od wczoraj nie moge wlaczyc gg, bo wykazuje mi jakiś błąd. Mam informacje, że muszę na nowo zainstalowac gg, gdy che tego dokonac, to ... albo strona nie działa, albo nie moge zainstalowac programu, tylko jego nowa wersję...albo nic. Zainstalowałam nowa wersję i nic sie nie zmieniło...juz nie wiem o co chodzi.... Może ktoś ma podobne problemy...a może ktoś je już rozwiazał... prosze o rady , bo sama nie wiem co robic. jasia
U mnie też działa. Musisz całkiem odinstalować gg,i na nowo go zainstalować albo ze swoim starym nr.lub nowym.Ja tak zainstalowałam po problemach z gg i mi działa.
Właśnie tak zrobiłam, tzn odinstalowalam, problem w tym, że nie można programu zainstalować. Nie wiem co jest grane, napisałam do nich maila i czekam na odpowiedź. Dodam, że mój syn , ktory jest w Anglii, chciał tez dzisiaj zainstalować gg i nie mógl.
Chcialabym sie zapytac, czy ktos jeszcze ma takie problem z gg jak ja?
Otoz od wczoraj nie moge wlaczyc gg, bo wykazuje mi jakiś błąd.
Mam informacje, że muszę na nowo zainstalowac gg, gdy che tego dokonac, to ...
albo strona nie działa, albo nie moge zainstalowac programu, tylko jego nowa wersję...albo nic.
Zainstalowałam nowa wersję i nic sie nie zmieniło...juz nie wiem o co chodzi....
Może ktoś ma podobne problemy...a może ktoś je już rozwiazał...
prosze o rady , bo sama nie wiem co robic.
jasia
u mnie gg działa bez zarzutu ...sorki, ze nie moge pomóc
Umnie też działa
U mnie też działa. Musisz całkiem odinstalować gg,i na nowo go zainstalować albo ze swoim starym nr.lub nowym.Ja tak zainstalowałam po problemach z gg i mi działa.
Właśnie tak zrobiłam, tzn odinstalowalam, problem w tym, że nie można programu zainstalować.
Nie wiem co jest grane, napisałam do nich maila i czekam na odpowiedź.
Dodam, że mój syn , ktory jest w Anglii, chciał tez dzisiaj zainstalować gg i nie mógl.
mam to samo. i nie mam pojecia co zrobic... moje gg "popsulo" sie juz 2miesiące temu :|