Malarz chwali się znajomemu - Udało mi się namalować naprawdę duży obraz - Kolega uważnie ogląda dzieło po czym stwierdza Duży to on jest, ale się nie udało.....
Podczas egzaminu na prawo jazdy blondynka dostaje zadanie - Proszę nam opisać pracę silnika - Brrrrummm, brruuuuuuuuuuuuum, wrrrrrrrrrrrrwrrrrrrrrrrr
Przychodzi blondynka do lekarza - Pamięta mnie pan? - Oczywiście...Przepisałem pani krople do oczu - Tak, ale ja zapomniałam jeszcze o coś zapytać: brać je przed jedzeniem , czy po?
Jaś wita ciocię, która przyjechała w odwiedziny: - Dzień, dobry ciociu! Ale się tata ucieszy! Woła radośnie. - A to dlaczego, kochanie? - Bo przed chwilą powiedział, że tylko ciebie brakuje nam do szczęścia
.Pani do jasia:
- Jasiu, na stole są 2 muchy. Jedną zabijam. Ile much zostaje na stole? A na to Jasiu wyciąga proce i mówi: - Jest pani aresztowana za maltretowanie zwierząt!
Ona: 1. Podjechać 1a. Puścić sprzęgło 1b. Zakląć na szarpnięcie 1c. Wrzucić luz 1d. Ustawić lusteko wsteczne na swoją twarzyczkę 1e. Skrzywić się do lusterka 2. Poprawić makijaż 2a. Usmiechnąć się do lusterka 3. Wysiaść otworem drzwiowym 4. Włożyć kluczyki do torebki 4a. Wyjąć kluczyki z torebki i zamknać drzwi 4b. Dogonić samochód i zaciągnąć ręczny 5. Przejść dwie przecznice, bo koło bankomatu było miejsce tylko na dwie długosci samochodu 6. Znaleźć kartę w torebce 7. Włożyć kartę do bankomatu 7a. Wyjąć z bankomatu kartę telefoniczną i włożyć właściwą 8. Znaleźć w torebce karteczke z zapisanym wczesniej PINem 9. Wprowadzić PIN 10. Postudiować instrukcje 11. Wcisnąć Cancel 12. Wprowadzić kod jeszcze raz, prawidłowo 12a. Wcisnąć Cancel 12b. Znaleźć w torebce kartkę z PIN'em do używanej właśnie karty 12c. Wprowadzić sumę do wyplacenia 12d. Zmniejszyc sumę do maksymalnego pułapu 12e. Zmniejszyć sumę do mozliwości własnego konta 13. Wziac pieniadze 14. Wrócic do samochodu 15. Znaleść kluczyki 16. Poszarpać się z drzwiami 16a. Znaleść kluczyki do samochodu 16b. Poprawić makijaż 17. Uruchomić silnik 18. Ruszyć 18a. Przeprosić w myślach właściciela pojazdu stojącego z tyłu za porysowany zderzak 18b. Przestawic wsteczne lusterko tak aby widac było samochód z tylu 18c. Wrzucic bieg i puscić sprzęgło 18d. Uruchomić silnik i zmienić bieg z "3" na "1" 18e. Ruszyć 19. Zatrzymać sie 20. Cofnać 21. Wyjsć z samochodu 22. Wrócić do bankomatu i zabrać kartę z kwitkiem 23. Wsiąść z powrotem do samochodu 24. Włozyć karte do portfela 25. Włożyćc kwitek do torebki 26. Zanotować na karteczce ile sie wzielo i ile zostalo 27. Zwolnić troche miejsca w torebce aby włozyć portfel do torebki 28. Poprawić makijaż 29. Wrzucić wsteczny bieg 30. Wrzucić jedynke 31. Ruszyć 32. Przejechać 3km 33. Zwolnić ręczny 34. Domknąć drzwi 35. Podjechać pod perfumerie 36. Wydać wszystko
Była sobie raz młoda dziewczyna, która zapytała pewnego chłopca czy chciałby ją poślubić. Chłopiec odpowiedział: Nie!!! I dziewczyna żyła szczęśliwie, bez prania, gotowania, prasowania... Często spotykała się z przyjaciółmi, spała z kim chciała, zarabiała na siebie i wydawała pieniądze na co chciała.... *KONIEC*
Problem jest w tym, że nikt nigdy w dzieciństwie nam nie opowiadał takich bajek. Za to wsadzili nas po uszy w gówno z tym cholernym księciem z bajki!!! **************************************************************************************************************************************************************
Młody pirat pyta starszego kolegę: - Dlaczego masz kołek zamiast nogi? - Bo rekin odgryzł nogę. - A dlaczego masz hak zamiast ręki? - Bo ucięto mi ją podczas walki. - A czemu na prawym oku masz opaskę? - Bo mewa narobiła mi na oko, a to był mój pierwszy dzień z hakiem..
Blondynka pisze na czacie dosc dlugo z przystojnym chlopakiem Po kilku tygodniach on mowi do niej - Spotkajmy sie w realu. Ona:- U mnie nie ma. Wiem, spotkajmy sie w Biedronce.!
Pierwszy rok na Akademii Medycznej. Profesor kończy wykład i zadaje studentom pracę domową: - Proszę państwa jutro zajmiemy się badaniem kału. Proszę wziąć słoiczki i niech każdy z państwa je wypełni odpowiednią zawartością. Następnego dnia studenci przychodzą na wykład z kałem w słoikach. Niestety jeden gość zapomniał. Biedny bał się ochrzanu od profesora, więc szybko pobiegł do toalety i narobił do słoika. Przychodzi zadowolony na salę wykładową i siada na miejscu. Profesor zaczyna sprawdzać czy każdy przyniósł wypełniony słoik. Podchodzi w końcu do zapominalskiego studenta i patrzy na słoik, który jest cały zaparowany, gdyż zawartość jeszcze nie zdążyła ostygnąć. Pyta się go: - Proszę pana a co to jest - No jak to co panie profesorze to jest moja praca domowa. Na co profesor odpowiada - O nie nie mój drogi, to jest zerżnięte na przerwie.
Służący pyta doktora Frankensteina: - Panie doktorze, jak nauczył pan swojego potwora tak pięknie recytować "Odę do radości" Schillera? - Powiedziałem mu, że to słowa piosenki disco polo
Malarz chwali się znajomemu
- Udało mi się namalować naprawdę duży obraz
- Kolega uważnie ogląda dzieło po czym stwierdza
Duży to on jest, ale się nie udało.....
Podczas egzaminu na prawo jazdy blondynka dostaje zadanie
- Proszę nam opisać pracę silnika
- Brrrrummm, brruuuuuuuuuuuuum, wrrrrrrrrrrrrwrrrrrrrrrrr
Przychodzi blondynka do lekarza
- Pamięta mnie pan?
- Oczywiście...Przepisałem pani krople do oczu
- Tak, ale ja zapomniałam jeszcze o coś zapytać:
brać je przed jedzeniem , czy po?
wkradł się błąd miało być nie od parady przepraszam za literówkę
Jaś wita ciocię, która przyjechała w odwiedziny:
- Dzień, dobry ciociu! Ale się tata ucieszy! Woła radośnie.
- A to dlaczego, kochanie?
- Bo przed chwilą powiedział, że tylko ciebie brakuje nam do szczęścia
.Pani do jasia:
- Jasiu, na stole są 2 muchy. Jedną zabijam. Ile much zostaje na stole?
A na to Jasiu wyciąga proce i mówi:
- Jest pani aresztowana za maltretowanie zwierząt!
Opis zachowania niektórych osób wybierajacych pieniadze z bankomatu. "
On:
1. Podjechać
2. Włozyć kartę
3. Wprowadzić PIN
4. Wziąć pieniądze, karte i kwitek
5. Odjechać
5a. Kupić kwiaty kochance
5b. Kupić kwiaty żonie
Ona:
1. Podjechać
1a. Puścić sprzęgło
1b. Zakląć na szarpnięcie
1c. Wrzucić luz
1d. Ustawić lusteko wsteczne na swoją twarzyczkę
1e. Skrzywić się do lusterka
2. Poprawić makijaż
2a. Usmiechnąć się do lusterka
3. Wysiaść otworem drzwiowym
4. Włożyć kluczyki do torebki
4a. Wyjąć kluczyki z torebki i zamknać drzwi
4b. Dogonić samochód i zaciągnąć ręczny
5. Przejść dwie przecznice, bo koło bankomatu było miejsce tylko na dwie
długosci samochodu
6. Znaleźć kartę w torebce
7. Włożyć kartę do bankomatu
7a. Wyjąć z bankomatu kartę telefoniczną i włożyć właściwą
8. Znaleźć w torebce karteczke z zapisanym wczesniej PINem
9. Wprowadzić PIN
10. Postudiować instrukcje
11. Wcisnąć Cancel
12. Wprowadzić kod jeszcze raz, prawidłowo
12a. Wcisnąć Cancel
12b. Znaleźć w torebce kartkę z PIN'em do używanej właśnie karty
12c. Wprowadzić sumę do wyplacenia
12d. Zmniejszyc sumę do maksymalnego pułapu
12e. Zmniejszyć sumę do mozliwości własnego konta
13. Wziac pieniadze
14. Wrócic do samochodu
15. Znaleść kluczyki
16. Poszarpać się z drzwiami
16a. Znaleść kluczyki do samochodu
16b. Poprawić makijaż
17. Uruchomić silnik
18. Ruszyć
18a. Przeprosić w myślach właściciela pojazdu stojącego z tyłu za
porysowany zderzak
18b. Przestawic wsteczne lusterko tak aby widac było samochód z tylu
18c. Wrzucic bieg i puscić sprzęgło
18d. Uruchomić silnik i zmienić bieg z "3" na "1"
18e. Ruszyć
19. Zatrzymać sie
20. Cofnać
21. Wyjsć z samochodu
22. Wrócić do bankomatu i zabrać kartę z kwitkiem
23. Wsiąść z powrotem do samochodu
24. Włozyć karte do portfela
25. Włożyćc kwitek do torebki
26. Zanotować na karteczce ile sie wzielo i ile zostalo
27. Zwolnić troche miejsca w torebce aby włozyć portfel do torebki
28. Poprawić makijaż
29. Wrzucić wsteczny bieg
30. Wrzucić jedynke
31. Ruszyć
32. Przejechać 3km
33. Zwolnić ręczny
34. Domknąć drzwi
35. Podjechać pod perfumerie
36. Wydać wszystko
i moja droga ja Cię kocham
super
Po prostu piękne!!!
Była sobie raz młoda dziewczyna, która zapytała pewnego chłopca czy chciałby
ją poślubić.
Chłopiec odpowiedział: Nie!!!
I dziewczyna żyła szczęśliwie, bez prania, gotowania, prasowania...
Często spotykała się z przyjaciółmi, spała z kim chciała, zarabiała na
siebie i wydawała pieniądze na co chciała....
*KONIEC*
Problem jest w tym, że nikt nigdy w dzieciństwie nam nie opowiadał takich
bajek. Za to wsadzili nas po uszy w gówno z tym cholernym księciem z
bajki!!!
**************************************************************************************************************************************************************
Makusiu, dopiero teraz odkryłam kto to wczoraj do mnie napisał na GG :-D Pozdrawiam serdecznie :-)
No właśnie!
.
Młody pirat pyta starszego kolegę:
- Dlaczego masz kołek zamiast nogi?
- Bo rekin odgryzł nogę.
- A dlaczego masz hak zamiast ręki?
- Bo ucięto mi ją podczas walki.
- A czemu na prawym oku masz opaskę?
- Bo mewa narobiła mi na oko, a to był mój pierwszy dzień z
hakiem..
.
Dlaczego kogut chodzi za kurą
- Dla jaj.
Blondynka pisze na czacie dosc dlugo z przystojnym chlopakiem
Po kilku tygodniach on mowi do niej
- Spotkajmy sie w realu.
Ona:- U mnie nie ma. Wiem, spotkajmy sie w Biedronce.!
Pozdrawiam
J.
Pierwszy rok na Akademii Medycznej. Profesor kończy wykład i zadaje
studentom pracę domową:
- Proszę państwa jutro zajmiemy się badaniem kału. Proszę wziąć
słoiczki i niech każdy z państwa je wypełni odpowiednią zawartością.
Następnego dnia studenci przychodzą na wykład z kałem w słoikach.
Niestety jeden gość zapomniał. Biedny bał się ochrzanu od profesora,
więc szybko pobiegł do toalety i narobił do słoika. Przychodzi
zadowolony na salę wykładową i siada na miejscu. Profesor zaczyna
sprawdzać czy każdy przyniósł wypełniony słoik. Podchodzi w końcu do
zapominalskiego studenta i patrzy na słoik, który jest cały zaparowany,
gdyż zawartość jeszcze nie zdążyła ostygnąć. Pyta się go:
- Proszę pana a co to jest
- No jak to co panie profesorze to jest moja praca domowa.
Na co profesor odpowiada
- O nie nie mój drogi, to jest zerżnięte na przerwie.
nasza klasa ;)
super :)))))))))))))
dobre
Służący pyta doktora Frankensteina: -
Panie doktorze, jak nauczył pan swojego potwora tak pięknie recytować "Odę do radości" Schillera? -
Powiedziałem mu, że to słowa piosenki disco polo