Forum

Galeria

Moje Akwarium

• Autor: malutka_megi Data: 2008-01-16 23:30:16

chcialam wam pokazać moje akwarium,trudno zrobic zdjęcia rybą dlatego jakosc taka sobie.

• Autor: malutka_megi Data: 2008-01-21 15:39:26

dziekuje to arzo mile tylko ty napisalas ze sa sliczne

• Autor: Wkn Data: 2008-01-17 17:23:14

Prawda, że trudno jest arobić ładne zdjęcie akwarium z rybami.
    Jeszcze niedawno moim marzeniem było posiadanie takiego około 200 litrowego, ale odstraszyła mnie cena i stałe ustawienie akwarium w pokoju. Jak już się upchnie takiego kolosa w wybranym przez nas kącie, to koniec. Przenosiny są zbyt pracochłonne i stanowią niepotrzebny stres dla mieszkańców wodnego światka.
    Chociaż może jednak kiedyś :)
    Napisz coś więcej o tym cieszącym oczy cudzie.

• Autor: malutka_megi Data: 2008-01-17 20:12:13

Moje ma 170 litrow i wydaje sie duze bo jest panoramiczne,masz rację Wkn stoi ono juz kilka lat w tym samym miejscu ale jakoś nikomu nie przeszkadza.Cieszy oczy często siedzę i sie gapię w akwarium zamiast w telewizor , praktycznie nic przy nim nie robie co 2 tygodnie podmieniam wodę 50 litrow i raz na tydzien myję filt to wszystko.I raz na pol roku odmulę dno staram sie nie dokupywać ryb od kilku lat jest ta sama obsada i dlatego mi nie chorują.Gorzej bylo jak byly wichury i kilka dni nie bylo pradu wtedy stracilam najwiekszą sztuke Bocję Wspanialą wartą 400zl to taka sama jak te przy dnie w zolto-czarne paski ,ale tamta byla bardzo duza.Narazie poczekam do wiosny moze dokupię kilka sztuk i trochę roslin,i tak jest wszystko na mojej glowie pies, swnka morska, akwarium i niesforna 10 latka oczywiscie juz nie mowie o prowadzeniu domu.pozdrawiam

• Autor: Ave Data: 2008-01-18 20:24:29

Piekne to Twoje akwarium, podziwiam, że sama się nim zajmujesz :) Mój mąż tez miał akwarium, ale mniejsze ok 80 l i miał z tym troche roboty (im mniejsze akwarium to wiecej pielegnacji wymaga). Teraz to nos wlepił w monitor i odejść nie może - podziwia :)
    Ale ty masz całą menażerię w domu, od razu widac, ze Dobry Człowiek z Ciebie :))))))))) A akwarium rzeczywiście lepsze od telewizora i takie uspakajające ...

• Autor: malutka_megi Data: 2008-01-25 14:46:31

przepraszam za niby moj komentarz z kwiatuszkiem,znow moja corcia sie podszyla za mnie .

Przejdź do pełnej wersji serwisu