Ajajaj... jakie cudowności :)))) i oczko z wodą i kładeczką, i wędzarenka (albo grill ?) i rosliny piekne i rozmaite nasadzenia... Ech, jak się rozmarzyłam o lecie... Wcale mi nie za duzo tych Twoich wspomnień... Gratuluję pieknego ogrodu :))))
Piękny, zadbany ten Twój ogród...:))) Wiem jednak, że na taki efekt trzeba zapracować . Mnie najbardziej urzekają zdjęcia wiosenne - to moja ulubiona pora roku. W Twoim ogrodzie każda pora pokazuje swoje walory...:))) Aż mi się zatęskniło za moją działką. Byle do wiosny...:)))
Dziękuję za słowa pochwały,cieszę się ,ze komuś też się podoba.W tajniki ogrodnictwa wprowadzała mnie mama pokazywała co i jak.Dużo czytam fachowych gazet i ksiązek.Niektóre pomysły staram się przenieść na mój ogród.Czasami coś się udaje dopasować,ale mogę powiedzieć,że wszystko co widać na zdjęciach zaprojektowałam sama.Najgorzej,że zaczyna brakować mi ogrodu,a pomysłow mam jeszcze sporo.Pozdrawiam.
Kiedy za oknem na dworze panuje zima lubię powspominać o ciepłym lecie.I wtedy sięgam do moich zdjęć z ogrodu.
i trochę wiosny
Dość już tych wspomnień.
Z tymi krzaczkami to nie za wcześnie.Mogą być jeszcze mrozy chyba,ze mieszkasz w ciepłych rejonach Polski.
Ajajaj... jakie cudowności :)))) i oczko z wodą i kładeczką, i wędzarenka (albo grill ?) i rosliny piekne i rozmaite nasadzenia... Ech, jak się rozmarzyłam o lecie... Wcale mi nie za duzo tych Twoich wspomnień... Gratuluję pieknego ogrodu :))))
Bardzo dziękuję,Trochę mi to czasu zajęło ale chyba było warto.A mi jest szkoda lata.
piękne tylko pozazdrościć takiego ogrodu
Lubię latem pstrykać zdjęcia,by zimą móc wspominać i marzyć o ciepłych dniach.
Piękny, zadbany ten Twój ogród...:))) Wiem jednak, że na taki efekt trzeba zapracować . Mnie najbardziej urzekają zdjęcia wiosenne - to moja ulubiona pora roku. W Twoim ogrodzie każda pora pokazuje swoje walory...:)))
Aż mi się zatęskniło za moją działką. Byle do wiosny...:)))
wow!! Jakie wspaniałości!! Pięknie urządzony ogród! GRatuluje :D
Jestem zafascynowana Twoim ogrodem.Pięknie, pięknie i jeszcze raz pięknie. Czy sama go projektowałaś?
Dziękuję za słowa pochwały,cieszę się ,ze komuś też się podoba.W tajniki ogrodnictwa wprowadzała mnie mama pokazywała co i jak.Dużo czytam fachowych gazet i ksiązek.Niektóre pomysły staram się przenieść na mój ogród.Czasami coś się udaje dopasować,ale mogę powiedzieć,że wszystko co widać na zdjęciach zaprojektowałam sama.Najgorzej,że zaczyna brakować mi ogrodu,a pomysłow mam jeszcze sporo.Pozdrawiam.
Ogród jest po prostu piekny!! Taki kolorowy, kwiecisty i zadbany! A ta zielona trawka... Poprostu brak mi słów!