"Każda kobieta musi w swoim życiu wylać pewną ilość łez, zanim umrze, ale to coś, o co płacze musi być warte tych łez."
"Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że brunetki są inteligentniejsze i przez to bardziej niebezpieczne."
"Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem."
"Żeby mieć powodzenie w życiu, kobieta winna być na tyle wykształcona, żeby przyciągać głupich mężczyzn i na tyle wulgarna, by kusić mężczyzn inteligentnych."
"Jeśli chcesz wiedzieć co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią."
wyczytałam ostatnio w necie co się mówi o nas j/w miłe prawda pozdrawiam kamaxyz
czytam tera ksiażkę pt,,wielcy zboczency,, skandale historii. I co sie dowiaduję? Otóz prawie wszyscy sławni i wielcy ludzie, imperatorzy , cesarze i in. pozbywali sie w rózny sposob swoich dobrych i cnotliwych zon( jesli juz takowe mieli) i zenili sie z prostytutkami , nimfomankami i in. paniami , ktore umialy zaspokoic ich nie zawsze zdrowe fantazje erotyczne albo same ich czegos uczyly. Aytorka podsumowując jeden z rozdzia.łów stwierdza ,ze seks i wulgarnośc rządzą swiatem i jesli kobieta jest madra i bedzie umiala z tego skorzystac ton zawsze osiagnie swoj cel.
Użytkownik monia7301 napisał w wiadomości: > Wszystko fajne , ale o co chodzi z tą wulgarnością , czy to tak dosłownie ? Dojrzała kobieta wie o co chodzi, gdy dowie się o tym mężczyzna, przestaje być mężczyzną, a staje sie ...mężem. Czyli wpada po uszy.
"Każda kobieta musi w swoim życiu wylać pewną ilość łez, zanim umrze, ale to coś, o co płacze musi być warte tych łez."
"Mężczyźni wolą blondynki, gdyż uważają, że brunetki są inteligentniejsze i przez to bardziej niebezpieczne."
"Piękna kobieta podoba się oczom, dobra kobieta - sercu. Pierwsza jest klejnotem, druga - skarbem."
"Żeby mieć powodzenie w życiu, kobieta winna być na tyle wykształcona, żeby przyciągać głupich mężczyzn i na tyle wulgarna, by kusić mężczyzn inteligentnych."
"Jeśli chcesz wiedzieć co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią."
wyczytałam ostatnio w necie co się mówi o nas j/w
miłe prawda pozdrawiam kamaxyz
Wszystko fajne , ale o co chodzi z tą wulgarnością , czy to tak dosłownie ?
dosłownie i w przenośni ;-)
Możesz dokładniej powiedzieć ?Nadal nie wiem jak dosłownie i w prenośni , może jakiś przykładzik mały?Chyba
z tą wulgarnością też mnie zastanowiło...nie jestem za tą formą
czytam tera ksiażkę pt,,wielcy zboczency,, skandale historii. I co sie dowiaduję? Otóz prawie wszyscy sławni i wielcy ludzie, imperatorzy , cesarze i in. pozbywali sie w rózny sposob swoich dobrych i cnotliwych zon( jesli juz takowe mieli) i zenili sie z prostytutkami , nimfomankami i in. paniami , ktore umialy zaspokoic ich nie zawsze zdrowe fantazje erotyczne albo same ich czegos uczyly. Aytorka podsumowując jeden z rozdzia.łów stwierdza ,ze seks i wulgarnośc rządzą swiatem i jesli kobieta jest madra i bedzie umiala z tego skorzystac ton zawsze osiagnie swoj cel.
Nie jestem za wulgarnością w życiu codziennym , ale w tych sprawach może być ciekawie
Użytkownik monia7301 napisał w wiadomości:
, gdy dowie się o tym mężczyzna, przestaje być mężczyzną, a staje sie ...mężem. Czyli wpada po uszy.
> Wszystko fajne , ale o co chodzi z tą wulgarnością , czy to tak dosłownie ?
Dojrzała kobieta wie o co chodzi
To Ci sie naprawde udalo !!!!!
Właśnie odwrotnie, nie udalo mi się już raz gdyby nie poroże to utonąlbym jako ślepiec
..no ale sumie to masz rację właściwie, udalo mi się