Forum

Rozmowy wolne i frywolne

I Nadmorski Zlot Żarłoków czyli o tym, jak Bodek odmaszerował do kąta :)

• Autor: Wkn Data: 2008-01-17 19:55:15

Informacja miała ujrzeć światło dzienne dopiero za jakiś czas, ale przy tym gadule Bodku to przecież niemożliwe :) Zakneblowac go na czas jakiś też nie można, bo za daleko mieszka. A miał to nieszczęście, że wpadł na pomysł, który już był w realizacji, więc ku naszej potrójnej uciesze, będziemy realizować go razem. Chociaż przez chwilę poczuliśmy się jak furmanka, która na podwórku u gospodarza została, a konik już dawno w podskokach w siną dal poleciał :)

Ale ja tu gadu gadu, a powinnam przejść do rzeczy:

Zapraszamy w terminie 13-14 września 2008 roku na

I Nadmorski Zlot Żarłoków z całego świata :)

w planach między innymi :
    - wynajęcie ośrodka wypoczynkowego nad jeziorem w Gdańsku-Otominie z wielką wiatą grillową do szaleństw wszelakich
    - wieczorne objadanie się na niesiadzie grillowej w rozsądnej cenie ustalonej z kierownictywem ośrodka po rezerwacji noclegów
    - być może Bodkowe gotowanie, opowieści Luckystar, nieopanowane Krysiowe gadulstwo przez cała dobę i jeszcze dłużej
    - zwariowane zajęcia integracyjne dla dużych i małych Żarłoków
    - kilka nieprzewidzianych, zaplanowanych i mamy nadzieję miłych, choć skromnych niespodzianek

Termin jest nieprzesuwalny ze wzgledu na przyjazd Luckystar i Bodka, którzy już wykupili bilety na 13-14 września.
    Wolontariat współorganizujący całą imprezę oczywiście mile widziany :)

Czekamy na informacje, ile osób chciałoby przyjechać z noclegiem. Mile widziane wizyty również bez noclegu, z całymi rodzinami lub solo. Ewentualne kukanie przez płot tylko pod warunkiem ujawnienia swojej przynależności do WuŻetu w dowolnie wybrany przez kukającego sposób

Tutaj strona ośrodka, na której można zobaczyć, jak wygląda teren oraz wiata z grillem:
    http://www.osrodek-otomin.pl/galeria.htm

Dołączam mapkę:
    http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=54.319245,18.501599&spn=0.001571,0.005021&t=h&z=18&om=0

W ośrodku możemy się stawić w południe w sobotę 13 września (wcześniej odbywają się tam jeszcze krótkie poprawiny po piątkowym weselu) i przebywać w nim do niedzieli do godzin wieczornych (wydłużyli nam przepisową ośrodkową dobę), chyba że ktoś ma ochotę zostać tam na kolejne noce.

Załączam tabelę z rozpiską miejsc noclegowych w 20 domkach, które możemy wynająć za 40 zł od osoby. Proszę o podawanie, z kim umówiliście się na wspólny nocleg. Będę na bieżąco uzupełniała nasz rozkład łózek

LpIlość osób OsobyIlość nocy
    12+2Wrobelek, SłodkaMrruczka, Alicja37+ 11 (sob)
    22+1Aga9999 + 23 (sob-wt)
    32+2Krysia64, Krysiek64 + Glumanda, Glumand1
    42+2Smakosia, Smakoś + Elek, Elek (osobne pokoje, jeśli będą)Smakosia 2 (sob-pon), Elek 1
    52+2Julcia 40, Julcio40 +Góralka +ZosiaJulcia 1, Góralka i Zosia 2 (sob-pon)
    62+2Piter z żoną+Kropcia z mężem (osobne pokoje, jeśli będą)Piter 2 (sob-pon), Kropcia 1
    71+1+1Baśka +Bea39+Dankarz
    82+2Ave z mężem+Marinik z żoną (osobne pokoje, jesli będą)2 (pt-nd)
    92+2Till z połówkiem i dwiema ćwiarteczkami :)
    102+1dorka z mężem i dziecięciem
    112+2
    122+1Lajan + Janek
    132+2
    142+1Kurkuma + Nika1979 z połówkiemKurkuma 2, Nika 1
    151+1+1+2Luckystar+1, Bodek, pani Bodkowa, Żarłoczka z Hiszpanii1
    162+1Nonka4 z córą + czekamy na chętnego1
    172+2
    182+1
    192+2
    202+1

Uwaga!
    Informacje o noclegach z 12 na 13 września będę miała w weekend 2 lutego!

Lista pewniaków na zlocie:
    Aba (nocleg), agness, Alaewa (nocleg), alicja37+1 (nocleg), alice, aloiram, Bahus+1 (nocleg), Baśka (nocleg), bea39 (nocleg), bodek (nocleg), dankarz (nocleg), dorka +1 (nocleg), Elek (nocleg), Glumanda+1 (nocleg), góralka (nocleg), janek (nocleg), julcia40+1, Kropcia+1 (nocleg), krysia64+1 (nocleg), lajan (nocleg), leszczynka, luckystar+1 (nocleg), marla+1, nonka4, Pampas, Piter+1 (nocleg), Słodka Mrruczka (nocleg), Wkn, Wróbelek (nocleg), zosia (nocleg)

• Autor: ABA Data: 2008-01-17 20:17:13

Zapisuję się na ten zlot. Data mi odpowiada. Nie odwołuję swego udziału.

• Autor: góralka Data: 2008-01-17 20:58:24

Ja też sie zapisuje,ABA zbieramy wszystkich dolnoślązaków i heja nad morze.Zosia,fantazja ,JT zapisywac sie i to juz.

• Autor: Alaewa Data: 2008-01-28 19:55:58

Jeśli się jeszcze zmieszczę, to proszę mnie dopisać. Jedna osoba z noclegiem

• Autor: bea39 Data: 2008-01-17 20:50:28

Taaaa o długim jęzorze Bodka coś wiem ,ale na szczęscie udawało mi sie nad nim zapanować hihihihi.Wielu tajemnic spotkanie nie zdradził, czyzbym była taka straszna? No kto by pomyslał.  Na razie  rezerwuje sobie miejsce.Mam jedną osóbkę na Wybrzeżu która jakoś do Krakowa nie moze dotrzec, więc w ramach WZ spotkania ściągnę ją za uszy na nie :).

• Autor: luckystar Data: 2008-01-17 21:02:04

Lo matko z ojcem :)))) alez sie bedzie dzialo :)))) Przez pierwsze 10 min. czytalam i wlasnym oczom nie dowierzalam .....ale juz mi przeszlo i sie baaaaaardzooooooo ciesze !!!!!!!!!!!!

• Autor: alicja37 Data: 2008-01-17 21:02:57

Ja tez sie zapisuje,obiema rękami.

• Autor: zosia Data: 2008-01-17 21:15:39

JA TEŻ , ja też chce być z Wami .Proszę mnie na liste wpisać -dziekuje!!!

• Przejdź do pełnej wersji serwisu