czesc jako ze nie mialem dostepu do netu..... w czasie 14grudnia 2 stycznia --- nie moglem sie skontaktowac z jedna kobietka:) prosze o maila od osoby z kanady ktorej obiecalem cos wyslac lecz adres nie doszedl do mnie :) hmmmm ta osoba bedzie wiedziec co obiecalem i czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdr.....
Użytkownik Balbina71 napisał w wiadomości: > No Bodek jestem jestem, nie chce cie nacigac na jakies specjalne wydadki.Ale > jesli nalegasz..... JA to skromna jestem HA HA HA
hahahhhahahaha...........no tak .......ja zawsze od tej czarnej roboty .........a do zadziernia te młodsze ........... no ale cóż ...wiek rządzi sie swoimi prawami ......hihihih.. Całuski Balba
czesc
jako ze nie mialem dostepu do netu..... w czasie 14grudnia 2 stycznia --- nie moglem sie skontaktowac z jedna kobietka:)
prosze o maila od osoby z kanady ktorej obiecalem cos wyslac lecz adres nie doszedl do mnie :)
hmmmm ta osoba bedzie wiedziec co obiecalem i czekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdr.....
Użytkownik Balbina71 napisał w wiadomości:
> No Bodek jestem jestem, nie chce cie nacigac na jakies specjalne wydadki.Ale
> jesli nalegasz.....
JA to skromna jestem HA HA HA
.............a jaka śliczna w tej zadartej kiecce ......musze wzór skopiować .....
...
Krysiu kopiuj a ja bede dumnie zadzierac:)
hahahhhahahaha...........no tak .......ja zawsze od tej czarnej roboty .........a do zadziernia te młodsze ...........
no ale cóż ...wiek rządzi sie swoimi prawami ......hihihih..
Całuski Balba
pisz maila z adresem!!!!!!
Poszlooooooooo!
to teraz daj znac czy przesylka doszla:) ?????????????
Cosik siedzi na poczcie......w poniedzialek odbiore.....to chyba toooooooooooooooooo
Uklony Wiedzma