ech można pofantaziować.. lubię ogladać piękne stroje
czy nadążamy za modą.. jak być modną?? co moża zrobić "wyskowego" niepowtarzalnego" i eleganckiego ze starego ciuszka znalezionego na strychu w kufrze????? fantazja urok elegancja ---- modelki pozdrawiam
Fryzura średnio na jeża..typowa na pokaz ale ta biała kiecka-niczego sobie, A na strychu u mamy...szkoda,że nie zachowały się wszystkie ciuchy które bezdusznie piec pochłonął) Uwielbiam buty na koturnach i pamiętam,że mama też miała takie laczki..oj jak ja jej miałam za złe,że nie poczekały na mnie tylko poszły "do pieca"
Moda do nas wraca co 20 lat,a więc nie palmy starych ciuszków bo mogą sie naszym dzieciom sprzydać.Ja mam sukienki,spudniczki i bluzki po mamie a niektóre po babci które troszke przerobiłam.Koleżanki myślą,że mase pieniędzy za te ciuszki zapłaciłam ,a moja mama jest dumna jak widzi mnie w jej spudniczce.A więc przeszperajmy kufry i pudła na strychu i szukajmy skarbów odzieżowych.Pozdrawiam szperaczy.
ja niestety mam po mamie tylko pościel i ręcznik z prawdziwego lnu haft ręczny oraz piękny obrus praca szydełkowa..ten obrus może ma pół wieku...cudeńko cudeńko
Od jakiegoś czasu jest trendy ubrać się modnie,wystrzałowo i tanio...tzn.ciuszek ze strychu,mamy szafy lub ze sklepu z używaną odzieżą. Ta biała sukienka jest śliczna!
co moża zrobić "wyskowego" niepowtarzalnego" i eleganckiego ze starego ciuszka znalezionego na strychu w kufrze?????
fantazja urok elegancja ---- modelki
pozdrawiam
Fryzura średnio na jeża..typowa na pokaz ale ta biała kiecka-niczego sobie,
A na strychu u mamy...szkoda,że nie zachowały się wszystkie ciuchy które bezdusznie piec pochłonął)
Uwielbiam buty na koturnach i pamiętam,że mama też miała takie laczki..oj jak ja jej miałam za złe,że nie poczekały na mnie tylko poszły "do pieca"
Moda do nas wraca co 20 lat,a więc nie palmy starych ciuszków bo mogą sie naszym dzieciom sprzydać.Ja mam sukienki,spudniczki i bluzki po mamie a niektóre po babci które troszke przerobiłam.Koleżanki myślą,że mase pieniędzy za te ciuszki zapłaciłam ,a moja mama jest dumna jak widzi mnie w jej spudniczce.A więc przeszperajmy kufry i pudła na strychu i szukajmy skarbów odzieżowych.Pozdrawiam szperaczy.
ja niestety mam po mamie tylko pościel i ręcznik z prawdziwego lnu haft ręczny oraz piękny obrus praca szydełkowa..ten obrus może ma pół wieku...cudeńko cudeńko
Od jakiegoś czasu jest trendy ubrać się modnie,wystrzałowo i tanio...tzn.ciuszek ze strychu,mamy szafy lub ze sklepu z używaną odzieżą.
Ta biała sukienka jest śliczna!