Forum

Rozmowy wolne i frywolne

w pogoni za modą...

• Autor: kamaxyz Data: 2008-01-25 21:22:18

zdjęcie znalezione w necie

ech można pofantaziować.. lubię ogladać piękne stroje

czy nadążamy za modą.. jak być modną??
    co moża zrobić "wyskowego" niepowtarzalnego" i eleganckiego ze starego ciuszka znalezionego na strychu w kufrze?????
    fantazja urok elegancja ---- modelki
    pozdrawiam

• Autor: nonka4 Data: 2008-01-25 22:55:10

Fryzura średnio na jeża..typowa na pokaz ale ta biała kiecka-niczego sobie,
    A na strychu u mamy...szkoda,że nie zachowały się wszystkie ciuchy które bezdusznie piec pochłonął)
    Uwielbiam buty na koturnach i pamiętam,że mama też miała takie laczki..oj jak ja jej miałam za złe,że nie poczekały na mnie tylko poszły "do pieca"

• Autor: alicja37 Data: 2008-01-26 10:07:04

Moda do nas wraca co 20 lat,a więc nie palmy starych ciuszków bo mogą sie naszym dzieciom sprzydać.Ja mam sukienki,spudniczki i bluzki po mamie a niektóre po babci które troszke przerobiłam.Koleżanki myślą,że mase pieniędzy za te ciuszki zapłaciłam ,a moja mama jest dumna jak widzi mnie w jej spudniczce.A więc przeszperajmy kufry i pudła na strychu i szukajmy skarbów odzieżowych.Pozdrawiam szperaczy.

• Autor: kamaxyz Data: 2008-01-26 10:27:07

ja niestety mam po mamie tylko pościel  i ręcznik z prawdziwego lnu haft ręczny  oraz piękny obrus praca szydełkowa..ten obrus może ma pół wieku...cudeńko cudeńko

• Autor: Baśka Data: 2008-01-26 11:55:14

Od jakiegoś czasu jest trendy ubrać się modnie,wystrzałowo i tanio...tzn.ciuszek ze strychu,mamy szafy lub ze sklepu z używaną odzieżą.
     Ta biała sukienka jest  śliczna!

Przejdź do pełnej wersji serwisu